Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky jsem objednana na prvotrimestralni screening do ostravy do Silesia medical. Prosím byla jste tam nekterá? Dělají se odběry i UTZ v jeden den? děkuji moc
agulla píše:
Ahoj holky jsem objednana na prvotrimestralni screening do ostravy do Silesia medical. Prosím byla jste tam nekterá? Dělají se odběry i UTZ v jeden den? děkuji moc
A prosím Tě když ses tam objednávala ona Ti hned řekla oba termíny? jakože ten jdeš na krev a pak na UTZ? nebo na ten ultrazvuk Tě objednali až po odběru krve?
Díky moc.
agulla píše:
A prosím Tě když ses tam objednávala ona Ti hned řekla oba termíny? jakože ten jdeš na krev a pak na UTZ? nebo na ten ultrazvuk Tě objednali až po odběru krve?Díky moc.
Děkuji moc
když jsem tam volala tak mi pravě řekla jenom jeden termín..
tak nevím jestli mám manžu brát sebou. jestli mi bude dělat i ten ultrazvuk, nebo mi řekne pak až termín.
Zapoměla jsem se na to zeptat.. jsem 11+4.
Moc Ti děkuji za Tvoje odpovědi a rady ![]()
Hmmm,tak to možná bude asi vše najednou,já šla na krev určo kolem 10tt a to sono bylo ve 12tt tak někde se to dělá najednou,zkus si třeba ještě jednou zavolat ať víš jk to bude probíhat
Ahojky jenom pro informaci. kdyby nekdo v budoucnu potreboval. V silesii jsem byla dneska. Delali mi utz, ale pouze pro zjisteni stari plodu. pak mi vzali krev. a objednali za 14 dni na UTZ.
Ahoj holky,
nevíte prosím, jak to teď chodí v Silesi Medical v Ově na tom prvotrimestrálním screeningu??? Jestli se všechno dělá v jeden den, jako krev i ten ultrazvuk??? popřípadě, jak dlouho to trvá??? dík za odpovědi
Holky, nebyla jste některá na placeném 3d/4d ultrazvuku v Silesia Medical? Jaké to bylo? Ukázali Vám pohlaví, a jaké je dvd? Stojí to za to?
@Renčula0 Byla jsem! A mohu jenom doporučit. Obzvlášť pana doktora Kurase, ten je nejlepší. Vše do detailů ukáže, pokud to jde a vysvětlí. Ukáže i pohlaví, vyfotí 3D fotku a video je taky super. Ale záleží hodně na tom v jaké náladě bude mimčo, jestli se ukáže nebo ne a pod. Ale doporučuji ![]()
@Dadulina To je bezva, tak to se už těším a snad bude mimi spolupracovat. Já myslím, že na tomto ultrazvuku už musí být poznat, co to bude.
@Dadulina Jo, jo - pan doktor je naprosto úžasný
…chodí k němu i sestřičky ze Silesie…dokonce i má ošetřující praktická lékařka
.
@Nikeyla Přitom dle mého skromný chlap
…potkala jsem ho párkrát v Avionu s dětmi…a když ho viděla segra na Silesii s brašnou, myslela, že je to spíše nějaký saniťák ![]()
Já bych k němu měla jít, ale hodně jsem přibrala (nejsem těhotná) a mám prostě osobní blok.
Holky a jak dlouho to vyšetření 4d trvá? Ptám se, protože se mnou asi půjde prcek, nebude to problém? Já ještě v Silesii nebyla, tak nevím jestli tam ‚vítají‘ děti. Díky.