Silesia Medical Ostrava screening

604
16.10.11 15:09

Silesia medical Ostrava screening

Ahoj holky jsem objednana na prvotrimestralni screening do ostravy do Silesia medical. Prosím byla jste tam nekterá? Dělají se odběry i UTZ v jeden den? děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6292
16.10.11 15:10
hmm,tak s tím neporadím,já byla v Ově ve fakultce a tam se to dělalo v rozmezí asi 10 dnů nejdřív krev a potom UZ
agulla píše:
Ahoj holky jsem objednana na prvotrimestralni screening do ostravy do Silesia medical. Prosím byla jste tam nekterá? Dělají se odběry i UTZ v jeden den? děkuji moc
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
16.10.11 15:26

A prosím Tě když ses tam objednávala ona Ti hned řekla oba termíny? jakože ten jdeš na krev a pak na UTZ? nebo na ten ultrazvuk Tě objednali až po odběru krve?

Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
16.10.11 15:29
Já volala do fakultky chtěla přesně mít spočítané mé těhu byla jsem 8+2 tak jsem jí to řekla a sestřička moc hodná nějak to spočítala a řekla kdy příjdu na krev a kdy na UZ tam je určité rozmezí,a platila jsem 840kč moje ČPZP to proplácí
agulla píše:
A prosím Tě když ses tam objednávala ona Ti hned řekla oba termíny? jakože ten jdeš na krev a pak na UTZ? nebo na ten ultrazvuk Tě objednali až po odběru krve?Díky moc.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
16.10.11 15:32

Děkuji moc :) když jsem tam volala tak mi pravě řekla jenom jeden termín..
tak nevím jestli mám manžu brát sebou. jestli mi bude dělat i ten ultrazvuk, nebo mi řekne pak až termín.
Zapoměla jsem se na to zeptat.. jsem 11+4.
Moc Ti děkuji za Tvoje odpovědi a rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
16.10.11 15:42

Hmmm,tak to možná bude asi vše najednou,já šla na krev určo kolem 10tt a to sono bylo ve 12tt tak někde se to dělá najednou,zkus si třeba ještě jednou zavolat ať víš jk to bude probíhat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
17.10.11 10:08

Ahojky jenom pro informaci. kdyby nekdo v budoucnu potreboval. V silesii jsem byla dneska. Delali mi utz, ale pouze pro zjisteni stari plodu. pak mi vzali krev. a objednali za 14 dni na UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mallíí
13.2.13 18:59

Ahoj holky,
nevíte prosím, jak to teď chodí v Silesi Medical v Ově na tom prvotrimestrálním screeningu??? Jestli se všechno dělá v jeden den, jako krev i ten ultrazvuk??? popřípadě, jak dlouho to trvá??? dík za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
1730
18.4.14 13:14

Holky, nebyla jste některá na placeném 3d/4d ultrazvuku v Silesia Medical? Jaké to bylo? Ukázali Vám pohlaví, a jaké je dvd? Stojí to za to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
18.4.14 13:17

@Renčula0 Byla jsem! A mohu jenom doporučit. Obzvlášť pana doktora Kurase, ten je nejlepší. Vše do detailů ukáže, pokud to jde a vysvětlí. Ukáže i pohlaví, vyfotí 3D fotku a video je taky super. Ale záleží hodně na tom v jaké náladě bude mimčo, jestli se ukáže nebo ne a pod. Ale doporučuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
18.4.14 13:22

@Dadulina To je bezva, tak to se už těším a snad bude mimi spolupracovat. Já myslím, že na tomto ultrazvuku už musí být poznat, co to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
18.4.14 13:25

@Dadulina Jo, jo - pan doktor je naprosto úžasný :hug:…chodí k němu i sestřičky ze Silesie…dokonce i má ošetřující praktická lékařka ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
18.4.14 13:30

@Renčula0 Mudr Kuras je prostě klasa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
18.4.14 13:33

@Nikeyla Přitom dle mého skromný chlap :srdce:…potkala jsem ho párkrát v Avionu s dětmi…a když ho viděla segra na Silesii s brašnou, myslela, že je to spíše nějaký saniťák :lol:

Já bych k němu měla jít, ale hodně jsem přibrala (nejsem těhotná) a mám prostě osobní blok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
28.4.14 16:29

Holky a jak dlouho to vyšetření 4d trvá? Ptám se, protože se mnou asi půjde prcek, nebude to problém? Já ještě v Silesii nebyla, tak nevím jestli tam ‚vítají‘ děti. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí