Elektro antipersprirant

Anonymní
31.7.20 18:32

elektro antipersprirant

Ahoj,
máte někdo zkušenost? Funguje to? Nemůžou z toho být vedlejší účinky a nebo se potit třeba jinde? Trápí mě nadměrné pocení v podpaží od puberty, mamka to měla taky, tak nevím zda to není dědičné, ale hrozně mě to omezuje a nic mi nepomáhá. Klidně uvítám jakoukoliv radu. https://porodnice.fno.cz/…tiperspirant

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10657
31.7.20 18:52
@Anonymní píše:
Ahoj,
máte někdo zkušenost? Funguje to? Nemůžou z toho být vedlejší účinky a nebo se potit třeba jinde? Trápí mě nadměrné pocení v podpaží od puberty, mamka to měla taky, tak nevím zda to není dědičné, ale hrozně mě to omezuje a nic mi nepomáhá. Klidně uvítám jakoukoliv radu. https://porodnice.fno.cz/…tiperspirantDěkuji

Co to má být? Možná jsem zaostalá, ale tohle jsem ještě neslyšela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
1.8.20 23:22

Mám přístroj doma, používám na dlaně a chodidla. Určitě to funguje. Jen je to docela nepříjemné brnění, upřímně si nedovedu představit vydržet to brnění v podpaží (nemám tam problém, tudíž ani adaptéry na podpaží, takže nemohu posoudit). Taky mě překvapuje, že v informaci FN píší, že efekt kůry vydrží fungovat až půl roku…já musím tedy cca co měsíc absolvovat další, vždycky poznám, když se začnu potit víc než je žádoucí..Ta cena je slušná, určitě bych do toho šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
15.8.20 13:49

Můžu se zeptat, jak často po měsíci aplikuješ? Stačí 1× a máš klid?…Říkám si nejdřív bych to vyzkoušela ve FN a pak když tak objednala. Jo a nepotíš se více třeba jinde? Zkoušela jsem rok homeopatika a nic, tak jsem už z toho zoufala a takové driáky jako Driclor atd. nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
15.8.20 13:55

Vždycky poznám, že se pocení začíná vracet - v tu dobu stačí opravdu 1 - 2 aplikovat - třeba obden…pokud se v tudobu nepřinutím či časově nestíhám a pocení se víc rozjede, je pak potřeba víckrát opakovat, aby byl efekt zase dostatečný. Nikde jinde se nepotím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.20 10:58

Uvažuji o koupí, můžu se tě zeptat, jaký alektroantiperspirant máš?
1. Kolikrát se dělá první kůra?
2. Jak dlouho to vydrží, než začneš dávat udržovací? Postačí pak třeba 2× a máš zase klid?
3. Dá se udržovací dát i preventivně, když se už nepotíš?
4.Můžu použít deodorant?

Díky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková