Štípanec od hovada

4
27.7.20 23:10

štípanec od hovada

Zdravím všechny :D před 3 dny mě štíplo hovado, po celou dobu těch 3 dnů mažu ráno a večer “Fenistilem”, ale zdá se mi, že se nic neděje, otok nemizí… co mám dělat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1573
27.7.20 23:12

Nejspíš počkat až to zmizí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.7.20 23:13
@annaa01 píše:
Zdravím všechny :D před 3 dny mě štíplo hovado, po celou dobu těch 3 dnů mažu ráno a večer “Fenistilem”, ale zdá se mi, že se nic neděje, otok nemizí… co mám dělat? :nevim:

Sepsat závěť :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
27.7.20 23:16

Podobné kousance mívám minimálně na týden, někdy deset dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
27.7.20 23:27

Já taky, každou chvíli, myslela jsem, že jde o miminko, že někdo řeší štípaneček. Mimochodem, byl to asi,,ovád" ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaM
241
28.7.20 00:30

Můžeš zkusit dát Fenistil do lednice a k tomu si ještě na noc dát Fenistil kapky. Jinak třeba zkusit potírat octem nebo tea trea oil, ale to jsou jen takové berličky… jinak mně boule jak blázen vydrží deset dní i dýl a dcerka to podědila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
28.7.20 01:35

Asi jenom vyčkat - moje dcera má taky vždycky bouli po štípanci od hmyzu víc než týden. A zvlášť štípance od „hovad“ jsou nepříjemné, bolestivé a vydrží to dlouho oteklé (loni jsme měli doma na zahradě ovádů nějak moc a poštípali skoro všechny a všem trvalo dlouho, než místo splasklo). Vydrž!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
28.7.20 09:42

Štípance mažu gelem Bodyfresh, mazala sem tím aj dceři neštovice :palec: Holt prostě musíš vydržet, případně si sepiš potencionální dědice :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou