Elektronická chůvička Microcom LC 4600 s LCD Monitorem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
25.2.06 15:03

Elektronická chůvička Microcom LC 4600 s LCD Monitorem

Ahoj,
máte někdo zkušenosti s touto chůvičkou? K vidění je např. na http://www.electrohall.cz/…dsDetail.asp?…. Nyní je ve slevě za 2 539 Kč.

Technický popis:
Microcom LC 4600, je zařízení, které v podobě profesionálního pomocníka maximálně rozšiřuje možnosti pro hlídání dětí. Tato elektronická chůva má dvě části, bezdrátovou kameru a přijímač s LCD obrazovkou. Kameru můžete postavit v blízkosti postýlky nebo ji připevnit na zedˇ. Prostorná barevná obrazovka zajišťuje neustálý přehled o tom, co se v dětském pokoji děje, ať jste kdekoli. Dokonce ani tma není překážkou. Díky zabudovanému infračervenému osvětlení kamera přenáší obraz i při nočním provozu.

Elektronická chůvička Microcom disponuje funkcí hlasové aktivace, přičemž citlivost hlasitosti, při které se monitor zapne automaticky je možné libovolně nastavit podle potřeby. V praxi to znamená, že se obraz spustí ve chvíli, kdy zvuk dosáhne nastavené úrovně. Velkou výhodou je také možnost volby kanálů, čímž se výrazně snižuje riziko rušení zvuky z jiných bezdrátových chův, které se mohou v blízkém okolí vyskytovat. Chůvičku je možné také propojit s televizí a obraz z dětského pokoje mohou rodiče sledovat společně s oblíbeným pořadem nebo jej dokonce nahrávat na video. Microcom LC 4600 funguje ve sdílené frekvenci 2,4 GHz a je možné ji používat v elektrické síti nebo na 4 AA baterie.

Jezule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
461
2.3.06 08:48

Také by mě zajímala zkušenost s tímto výrobkem. Opravdu ji ještě nikdo nemá?
 Sendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
8.3.06 16:36

Ahoj,
chůvičku jsme si tento týden pořídili a jsme moc spokojení. Přenos obrazu je perfektní, na monitoru je mimčo krásně vidět a zvuk je dobře slyšet. Koupili jsme ji přes internet a obdrželi jsme ji do týdne. Zvuk sice nefunguje zpětně - tj. na dítě se nedá mluvit, ale to nám vůbec nevadí.

Jezule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pumina
5.12.11 22:54

chůvička microsom s monitorem

Zajímalo by mně na kolik metrů chůvička a jestli funguje i v paneláku?Děkuji moc za odpověd

• Citovat
  • Upravit
7376
6.10.12 21:37

Ahoj, @jezule prosím, poradíš mi? já mám tu chůvu, ale zvuk mi praská, neďělalo vám to? obraz se i dá, když povypínám vyfiny, ale ten zvuk je na nic. Nemáte někdo další zklušenost?

Není tu nějaký zkušený člověk, přes vysílačky rádia, co by mi pomohl? :) Moc prosím:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí