Elektronická cigareta

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
21.7.15 10:24

Ten vnitřek s knotama jde vyšroubovat a vyměnit… takže zkus šroubovat :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
21.7.15 10:44

Hm, chlap už dojel - asi máte nějaký jiný typ, když odšroubuju náústek, je tam prostě díra, normálně se to dá vylít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
21.7.15 10:52

@Pipet no tak já doma zkusím šroubovat a uvidíme :-) ;) děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
21.7.15 10:54

@B.O.K. Team Máš přesně ty, co na obrázku? U nich fakt po odšroubování náustku (to černé) se to krásně vylije :D
Ale ještě jsou takové černé, co mají okýnka na boku a plní se jehlou nebo tou lahvičkou, protože mají jenom dírku v takové silikonové membráně. Já je teď marně hledám, že bych si to připomněla jak se to dělalo, ale myslím, že se to odšroubovávalo dole.
Jinak já jsem ředila bází s 0mg nikotinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
21.7.15 10:55

@B.O.K. Team je to tento?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
21.7.15 11:00

Ta čistá báze stojí 60Kč Inawera VPG Power Smoke báze 0 mg/ml,100ml a já si k tomu vždycky ještě dokupovala aromata a míchala jsem si třeba vanilku s rybízem a byla jsem moc spokojená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
21.7.15 11:03

@sarink obrázek je malý, z toho nic nevidím :lol:, ale jak to popisuješ, tak to bude ta s tou silikonovou membránou, protože tam měla jen tu dírku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
21.7.15 11:05

@sarink mám přesně tuhle: eGo-K elektronická cigareta 1100mAh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
21.7.15 11:06

A ještě koukám do objednávky a ten liquid co mám tak je: Dekang 12mg 30ml Vanilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31274
21.7.15 11:18

Tak určitě neřeď vodou!!! ale čistou bází-prodávají je v každé speciálce na ecigarety.
Jinak dvanáctka je docela slabá, jestli tě dusí, tak zkus jiný způsob kouření - narozdíl od běžných cigár se elektrika tahá jakoby pomaleji a né tak hluboko do plic. Když si elektriky potáhnu stejně jako cigára, tak mě to taky dusí.

Jinak u tohoto typu se normálně odšroubuje ten černý náústek a tamtudy to můžeš ředit či vylívat, jen bacha, aby si ten liquid nenalila to toho stříbrného středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
21.7.15 11:41

@Mar__tanka1983 děkuju, zkusím teda koupit tu bázi a třeba trošku naředit tím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
21.7.15 11:58

@B.O.K. Team jestli máš tuto, tak se fakt stačí jenom odšroubovat to černé a vylít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
21.7.15 12:38

@sarink tak já to doma zkusím :-) děkuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
30.12.16 00:41

Čauky. Tady je dražší investice na začátku, ale pak se to postupně vrátí a při dlouhodobým kouření e-cigarety člověk i ušetří oproti normálním cigaretám. Minimálně u mě jsem to zaznamenala. :D Ono když si dáte postupně korunu ke koruně, tak je to fakt znát.. Byl to i jeden z důvodů, proč jsem si vapour 2 pořídila a ještě jí kouřím míň než tabákový. Někde jsem četla, že elektronický svádí k tomu, že je má člověk v puse furt, ale u mě je to naopak. Dám si párkrát za den a víc nepotřebuju. Každý to má jinak hozený, někomu pomůže si odvyknout někomu zase něco jinýho. Já jsem ráda, že jsem přešla i z těch finančních a estetických důvodu a počáteční investice nelituju. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
5.4.17 08:39

Dobrý nápad

Myslím si, že elektronická cigareta je dobrý vynález který ted hodně frčí. Zkusila bych si projet internet s nějakými nejlepšími doporučeními :) to ti pomůže :) a podle mě se stejně musí třeba pár vyzkoušet než se trefíte do té která bude sedět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová