Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Zdravím vás, děje se to jen mně nebo životnost elfbaru se rapidně snížila?
Kouřím pořád stejně, ale Elfbar mi vydrží jen na odpoledne. Když jsem si je začala pul roku zpět kupovat, tak jsem neměla problém aby vydržely cca den a půl až dva dny, ale fakt si nejsem vědoma toho, že bych víc kouřila.
Kouris vic… vidim to u spousty. Po par mesicich, co prejdou z klasicjych, tak tyhle „cumlaji“ v podstate nonstop ![]()
@alynch já vím, taky už jsem rozhodnutá že s tím přestanu ☺️ jen mě to zaráželo, protože fakt jsem dnes víc jak 200 potahů určitě nedala.. koupila jsem si ji cca ve 13:10.. kouřila jsem ji chvilku po obědě, pak jsem s malým necelé dvě hodiny spala a odpoledne jsme byli s tchýní před kterou nekourim a pak zase až večer u televize a došla
@Anonymní píše:
Kouřím pořád stejně, ale Elfbar mi vydrží jen na odpoledne. Když jsem si je začala pul roku zpět kupovat, tak jsem neměla problém aby vydržely cca den a půl až dva dny, ale fakt si nejsem vědoma toho, že bych víc kouřila.
To je normální, že si myslíš, že kouříš pořád stejně… Já jsem si to, že jsem to začala s kouřením trochu přehánět uvědomila, až když jsem začala pociťovat závislost v běžných situacích, které jsem dřív normálně zvládala. A to už bylo pozdě
. Ale pokud jsi rozhodnutá přestat, tak různé ovocné náhražky podle mě fakt nejsou cesta… ![]()