Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Paja - moc díky za odkazy - vypadá to vážně super. Nemáš, to náhodou vyzkoušené, že?
Já jsem hledala alternativy a nakonec jsem vyhodnotila jako nejlepší pro mé potřeby Geekbook Onyx Boox M92. Využívám 9.7" (skoro A4) display na skicy, grafy a Poewerpointové prezentace. Patří mezi ty dražší, ale má v ČR plnou podporu, servis, záruky a ocení ho určitě každý, kdo ho potřebuje i pro studijní a pracovní účely. Mám ráda dobrou výbavu a nerada neustále listuji. Nemám problémy s PDF, poznámkami a skicářem, využívám hifi a mp3.Naprostá spokojenost, doporučuji
Ahoj, zeptám se jako laik. Přemýšlím o čtečce k vánocům. Je to lepší než NTB a mobil s přístupem na net? Nebo je lepší tablet. Kde se ty knihy stahují, platí se za to něco? Příp. jaký je dobrý typ. Absolutně se v tom nevyznám.
Díky moc za konzultaci.
@Osmanka píše:
Ahoj, zeptám se jako laik. Přemýšlím o čtečce k vánocům. Je to lepší než NTB a mobil s přístupem na net? Nebo je lepší tablet. Kde se ty knihy stahují, platí se za to něco? Příp. jaký je dobrý typ. Absolutně se v tom nevyznám.
Díky moc za konzultaci.
Manžel čte ve velkém knihy. Jenže odmítá knihovny, že je prý musí mít doma, kdyby ještě se potřeboval do ni znovu podívat a něco odcitovat, jenže bohužel nemáme zámek na knihy, abychom měli 3místnosti s knihama. Tak přemýšlím o tomto. No snad to ocení, že je bude mít jen elektronicky.
Určitě doporučuji a taktéž jsem pro čtečku. Tablet je podsvícený, baterie vydrží málo. U čtečky vydrží i měsíc
A je to opravdu jak papír. Navíc, přesto že papírové knihy naprosto miluju, čtečka se mi čte pohodlněji, je skladnější a vejde se tam nespočet knih.
Jak už tu bylo psáno, knihy se dají najít zadarmo na hodně místech
A pokud jde o knihy kupované, tak vyjdou levněji, než papírové a nemusíš pro ně do obchodu
Také přemýšlím, že ji pořídím manželovi k Ježíškovi, protože on sám by si ji nikdy nekoupil…
@Eironil
Přesně, nekoupil
. Manžel by klidně bydlel v obchodě s knihama a dal za ně výplatu, jenže kam je dávat, že?
@Osmanka No právě, my bychom zachvíli potřebovali ještě jeden barák jen na knížky. Kéž by dělali nějaké super odolné čtečky i pro děti, knížky malému zabírají půlu pokojíčku ![]()
@Eironil
Tak tomu našemu stačí bohatě dvě knížky, které čteme pořád dokola. Jiné tam máme jen pro ozdobu. Těžko si zvyká na nové věci.
Určitě čtečku doporučuji, dostala jsem ji od manžela loni k Vánocům a je to můj každodenní společník, dojíždím do práce hodinu autobusem a je to určitě lepší na nošení v kabelce než těžké knihy ![]()
@Osmanka No to tomu našemu by možná taky stačily, ale mě by kleplo, čist to samé pořád dokola ![]()
@Eironil
To už nechávám na manželovi - já většinou tou dobou uklízím po večeři, v koupelně po koupání apod. Ale to je přesně ono, proč nechápu, že si lidi kupují knihy. Já si přečtu jednou a hotovo a co s nimi pak doma. Už jsem tu ečtečku koupila
- tak jsem zvědavá na vánoce.
Ahojky, vstupuji do sikuze s dotazem. U nás Ježura naježí čtečku knih příteli, vůbec se v tom nevyznám
Po prostudování mnoha stran se mi jako nejlepší jeví Elektronická čtečka knih PocketBook 622 Touch, Amazon mě překvapivě nazujal.
Poradíte, jaká čtečka je podle Vás dobrá? Jsem ochotná jít do 4tis. včetně pouzdra.
Předem díky za tipy.
Já koupila ten Kindle 5. Chtěla jsem Reading.cz - ale pak jsem našla recenzi, že má sice moc formátů, ale že padá a musí se hodně restartovat.