Elektronická čtečka knih

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4476
14.12.11 09:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
14.12.11 14:56

Paja - moc díky za odkazy - vypadá to vážně super. Nemáš, to náhodou vyzkoušené, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.11.12 12:41

Já jsem hledala alternativy a nakonec jsem vyhodnotila jako nejlepší pro mé potřeby Geekbook Onyx Boox M92. Využívám 9.7" (skoro A4) display na skicy, grafy a Poewerpointové prezentace. Patří mezi ty dražší, ale má v ČR plnou podporu, servis, záruky a ocení ho určitě každý, kdo ho potřebuje i pro studijní a pracovní účely. Mám ráda dobrou výbavu a nerada neustále listuji. Nemám problémy s PDF, poznámkami a skicářem, využívám hifi a mp3.Naprostá spokojenost, doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
22.11.12 16:48

Ahoj, zeptám se jako laik. Přemýšlím o čtečce k vánocům. Je to lepší než NTB a mobil s přístupem na net? Nebo je lepší tablet. Kde se ty knihy stahují, platí se za to něco? Příp. jaký je dobrý typ. Absolutně se v tom nevyznám.
Díky moc za konzultaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
22.11.12 16:53
Pokud chceš číst knížky, je rozhodně lepší čtečka s elektronickým inkoustem, nemá podsvětlený displej a neunavuje tolik oči. Knihy se dají kupovat nebo stahovat zdarma, jsou na internetu servery, kde jsou k dispozici zdarma knihy, kterým už vypršla autorská práva nebo je ani neměly. A taky samozřejmě místa, kde se dají stáhnout knížky zadarmo a nelegálně.
@Osmanka píše:
Ahoj, zeptám se jako laik. Přemýšlím o čtečce k vánocům. Je to lepší než NTB a mobil s přístupem na net? Nebo je lepší tablet. Kde se ty knihy stahují, platí se za to něco? Příp. jaký je dobrý typ. Absolutně se v tom nevyznám.
Díky moc za konzultaci.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
22.11.12 16:59

Manžel čte ve velkém knihy. Jenže odmítá knihovny, že je prý musí mít doma, kdyby ještě se potřeboval do ni znovu podívat a něco odcitovat, jenže bohužel nemáme zámek na knihy, abychom měli 3místnosti s knihama. Tak přemýšlím o tomto. No snad to ocení, že je bude mít jen elektronicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
22.11.12 18:20

Určitě doporučuji a taktéž jsem pro čtečku. Tablet je podsvícený, baterie vydrží málo. U čtečky vydrží i měsíc :-) A je to opravdu jak papír. Navíc, přesto že papírové knihy naprosto miluju, čtečka se mi čte pohodlněji, je skladnější a vejde se tam nespočet knih.
Jak už tu bylo psáno, knihy se dají najít zadarmo na hodně místech :-) A pokud jde o knihy kupované, tak vyjdou levněji, než papírové a nemusíš pro ně do obchodu :-D Také přemýšlím, že ji pořídím manželovi k Ježíškovi, protože on sám by si ji nikdy nekoupil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
22.11.12 18:24

@Eironil
Přesně, nekoupil :-). Manžel by klidně bydlel v obchodě s knihama a dal za ně výplatu, jenže kam je dávat, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
22.11.12 18:48

@Osmanka No právě, my bychom zachvíli potřebovali ještě jeden barák jen na knížky. Kéž by dělali nějaké super odolné čtečky i pro děti, knížky malému zabírají půlu pokojíčku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
22.11.12 19:04

@Eironil
Tak tomu našemu stačí bohatě dvě knížky, které čteme pořád dokola. Jiné tam máme jen pro ozdobu. Těžko si zvyká na nové věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
22.11.12 19:53

Určitě čtečku doporučuji, dostala jsem ji od manžela loni k Vánocům a je to můj každodenní společník, dojíždím do práce hodinu autobusem a je to určitě lepší na nošení v kabelce než těžké knihy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
22.11.12 20:42

@Osmanka No to tomu našemu by možná taky stačily, ale mě by kleplo, čist to samé pořád dokola :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
24.11.12 18:46

@Eironil
To už nechávám na manželovi - já většinou tou dobou uklízím po večeři, v koupelně po koupání apod. Ale to je přesně ono, proč nechápu, že si lidi kupují knihy. Já si přečtu jednou a hotovo a co s nimi pak doma. Už jsem tu ečtečku koupila :-) - tak jsem zvědavá na vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
27.11.12 09:29

Ahojky, vstupuji do sikuze s dotazem. U nás Ježura naježí čtečku knih příteli, vůbec se v tom nevyznám :,( Po prostudování mnoha stran se mi jako nejlepší jeví Elektronická čtečka knih PocketBook 622 Touch, Amazon mě překvapivě nazujal.

Poradíte, jaká čtečka je podle Vás dobrá? Jsem ochotná jít do 4tis. včetně pouzdra.
:mavam: Předem díky za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
27.11.12 09:38

Já koupila ten Kindle 5. Chtěla jsem Reading.cz - ale pak jsem našla recenzi, že má sice moc formátů, ale že padá a musí se hodně restartovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí