Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky. Chtěla bych manželovi koupit elektronickou čtečku knih. Chci to až k narozeninám v lednu. Numíte některá poradit jakou čtečku pořídit a hlavně, kde ji koupit. Všude čtu, že na amazon.com, ale netušíte, jak je to teď se clem a DPH. Kolik si vlastně k tomu musím přičíst apod.
Hlavně mi tedy jde o to jakou koupit. Díky ![]()
Máme dva Kindly od Amazonu, jeden posílaný ze států před 2 lety a druhý teď z Alzy (měli jsme k němu slevu, ale nevím kolik), ze států už se to nevyplatí ( i kvůli případné reklamaci).
Přítel si teď koupil Kindl na aukru, úplně nový. Zatím je spokojený, ale má ho od srpna, takže né až tak úplně dlouho. Asi bych raději kupovala tady, pro případnou reklamaci, stát se může cokoliv.
Můj manžel má Kindle z Amazonu, už dva roky, je s ní maximálně spokojený. Jen nevím, jestli Ti ji stihnou doručit do Vánoc, ještě bych to být Tebou zkusila předs Heuréku.cz, mají celkem dobré ceny. Určitě dárkem potěšíš, ten můj ji nedá z ruky ![]()
MM má taky Kindle a je nadšen
S jinou ale zkušenost nemáme…
Já to potřebuju naštěstí až v lednu. Ale řeším jakou. Takže zatím vládne Kindle?
Jinak netušíte některá, zda se to vyplatí z USA osobním nákupem. Měla bych myslím možnost. To clo se musí platit i tak, že?
A jak tomu člověku dokážou, že ho tam koupil? Když si ho dá do příručního zavazadla jakože na ukrácení cesty čtením? ![]()
Že jo
Taky jsem si říkala, že by to tak mohlo jít ![]()
Tááák
, teď jsem koukla na heureka a tam je těch Kindlů jak nas…
Takže baby raďte, kterej? Podpotýkám, že cena tentokrát výjimečně nehraje prim ![]()
Co vím, tak Kindly jsou snad jen 2 druhy:
Ten větší a dražší, co má pod obrazovkou klávesnici … má kromě wifi i 3G připojení, takže si můžeš stahovat knížky kdekoliv jsi
Ten menší bez klávesnice … je o pár cm menší, ale obrazovka je stejně velká, ale má i menší kapacitu a možnost „jen“ wifi připojení
holky a jak se daji do toho stahovat knihy? Je hodne velky vyber? Kolik stoji nebo daji se stahnout i „free“? Me se tahle ctecka hrozne libi, chtela bych si ji casem koupit, ale rada bych predtim vedela, jak je to prave s cenami knih do ni a podobne… ![]()
Diky
@martice: omlouvam se, ze vstupuji s osobnim dotazem do Tve diskuze. ![]()
No ja jsem pochopila,ze ta co ma 3G ma surfovani i stahovani knih po celem svete zdarma…
Fakt
No tak to by bylo super. Já jsem taky koukala na tu s tou klávesnicí 3G
mně teď brácha objednával čtečku pro manžela přímo od amazonu. je to asi měsíc a se vším všudy (poštovné i clo) jsem platila 3590 bez pár drobných. a to brácha říkal, že jsme měli smůlu, že byl zrovna ty dny horší kurz dolaru.
brala jsem starší typ s klávesnicí (dražší). jinak je teď i nějaký levnější s dotykovým displejem, ale to jsem nechtěla (kvůli neustále zapatlanému displeji).
jinak reklamace bych se nebála. kamarádovi se pokazil displej. poslal zpět a dostal úplně novou čtečku. akorát teda nevím, zda platil i poštovné, nebo ne.
martice píše:
Já to potřebuju naštěstí až v lednu. Ale řeším jakou. Takže zatím vládne Kindle?Jinak netušíte některá, zda se to vyplatí z USA osobním nákupem. Měla bych myslím možnost. To clo se musí platit i tak, že?
Jde to určitě bez cla. Mému muži takhle vezla kamarádka foťák. Zahodila krabici, nacpala ho do batohu, který k tomu kupovala a vezla to jako by byl její ![]()
Tady jsem nasla zajimavou recenzi + adresu, kde nejlevneji objednat