Elektronická čtečka knih

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4243
27.11.12 09:40

Jinak mi napsali z www.obchodni-dum.cz, že by čtečka měla mít INK - což nevím moc co je, ale prý bez toho to za nic nestojí, pak jsem koukala, že je dobré podpora formátů PDF, ePUB, mobi, a kindle formát - jak je ten Amazon nejrozšířenější, tak má vlastní formát a je v tom halda knih. Ale píšu jako neodborník, co jsem teď nastudovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
27.11.12 10:33

Já mám kindla a maximální spokojenost. Cokoliv můžeš přes email u amazonu překonvertovat a pak tam vše jde. I doc, pdf apod. Má fakt velkou podporu :-) Jsem s ním maximálně spokojená.
Kamarád má Iriver a taky si nestěžuje.
Kvalitní jsou prý ty sony.

Jinak ten e-ink je elektronický inkoust. Bez toho čtečku nekupuj. Je to právě to, co dělá čtečku čtečkou. Díky tomu vydrží baterie na tak dlouhé čtení. Hlavně nekupovat barevné čtečky bez Inku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
27.11.12 11:41

HOlky díky za názory, od Kindle mě trochu odrazuje, že nemá přídavnou paměť na microSD. Vystačíte si s těmi +-2GB?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
27.11.12 11:48

Ta přídavná pamět naprosto není potřeba. 2GB bohatě stačí na tunu knih :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
27.11.12 15:24

Holky, plánuji koupit Kindla, ale nevím kterého. Co byste mi doporučily? A raději klávesnici nebo bez? Já mám dotykový mobil a nejsem z něho odvázaná, už jsem si zvykla, ale tlačítka jsou tlačítka. Díky za zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí