Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak mi napsali z www.obchodni-dum.cz, že by čtečka měla mít INK - což nevím moc co je, ale prý bez toho to za nic nestojí, pak jsem koukala, že je dobré podpora formátů PDF, ePUB, mobi, a kindle formát - jak je ten Amazon nejrozšířenější, tak má vlastní formát a je v tom halda knih. Ale píšu jako neodborník, co jsem teď nastudovala.
Já mám kindla a maximální spokojenost. Cokoliv můžeš přes email u amazonu překonvertovat a pak tam vše jde. I doc, pdf apod. Má fakt velkou podporu
Jsem s ním maximálně spokojená.
Kamarád má Iriver a taky si nestěžuje.
Kvalitní jsou prý ty sony.
Jinak ten e-ink je elektronický inkoust. Bez toho čtečku nekupuj. Je to právě to, co dělá čtečku čtečkou. Díky tomu vydrží baterie na tak dlouhé čtení. Hlavně nekupovat barevné čtečky bez Inku.
HOlky díky za názory, od Kindle mě trochu odrazuje, že nemá přídavnou paměť na microSD. Vystačíte si s těmi +-2GB?
Díky
Ta přídavná pamět naprosto není potřeba. 2GB bohatě stačí na tunu knih ![]()
Holky, plánuji koupit Kindla, ale nevím kterého. Co byste mi doporučily? A raději klávesnici nebo bez? Já mám dotykový mobil a nejsem z něho odvázaná, už jsem si zvykla, ale tlačítka jsou tlačítka. Díky za zkušenosti.