elektronické chůvičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
130
20.1.06 08:28

elektronické chůvičky

Ahoj, můžete mi prosím poradit? Chci koupit chůvičku, ale nevím, která bude nejlepší. Nevím, jestli se vyplatí mít oboucestnou nebo bude stačit ta jednoduchá jen na odposlech malýho. Musí mít ale vzdálený mikrofon, protože ji budu používat převážně v kočárku a nechci aby měl malej vysílačku hned u hlavy. Díky Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15319
21.1.06 11:32

Ahoj, kup si časopis TEST (časopis pro spotřebitele) 1/2006, tedy nejnovější číslo, chůvičky si tam berou na paškál, je tam článek a test, bližší info, kde časák získat, najdeš na www.dtest.cz. Doporučit můžu i časopis jako takový, odebírám ho asi rok a je tam spousta zajímavých informací o dětském zboží, některé se pak dostanou do televizních zpráv, ale tam nemívají prostor na tolik informací, které najdu právě v tomhle časáku. A stojí jen 25,– Kč.
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
21.1.06 12:45

Ahoj, my máme Philips SBC SC 467. Jsme s ní max. spokojení.
Má oboustranný provoz - a to je věc, kterou podle mě mít opravdu nemusíš! My jsme ji chtěly, kdybych třeba Matýskovi chtěla říct, že už jdu nebo tak, kdyby plakal. Jenže udělala jsem to jednou a jeho to chudinku tak šíleně vyděsilo, že už to raději nezkouším. Možná u staršího dítěte, ale teď ještě ne. Matýsek věděl, že jsem v jiném pokoji a já mu najednou do ticha promluvím za zády :oops: .
Jinak je prima, dosáhne i do parku, který máme kousek od baráku. Párkrát jsem šla takhle v noci se psem, když nikdo jiný nebyl doma.
Sice píšou myslím 300m, ale přes zdi je to vždy horší.
Jo, na té naší vysílačce se mi hlavně líbí to, že kromě zvuku má i světelné diody, takže někdy, když jsme měli hodně nahlas zapnutou televizi, tak jsem to dřív viděla, než slyšela, nebo když jsme ho v rámci učení usínat sám nechávali vždy pár minutek vyplakat, nechtěla jsem ho poslouchat, jak mi ho bylo líto, a stáhla zvuk. Diody ale svítily. Usínat se naučil rychle, takže to zas tak často nebylo třeba :wink: .
Každopádně s těma diodama si jsem jistější, že i kdybych to neslyšela, tak to vidím. Když spí, mám ji před sebou na stole.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401