Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky máte některá zkušenosti s tímto elektronickým perem appen? chtěli by jsme ho koupit synovi, ale zatím jsem nikde nenašla recenze. dík moc za odpovědi.
@andriaana pero je super, syn /v prosinci mu budou 4/ dostane k vánocům tablet a pero jsem náhodou viděla a nadchlo mě, takže se objednalo a partner dnes zkoušel a za mě super, je k němu i program do tabletu, takže se u nás určo využije a to maximálně, kreslení, psaní písmen, čísel, různé hry, je toho hodně.
Ahojky oživuji diskusi. Dnes jsem viděla v TV reklamu na toto pero a moc mě to zaujalo. Chtěla jsem si na tablet stáhnout aplikaci, ale dočetla jsem se dost špatných recenzí. Spousta lidí píše, že to nefunguje a nebo jen částečně. Je někde na netu seznam kompatibilních tabletů, nebo je to jedno? Mě se to moc líbí a můj syn by z toho byl nadšený, ale ty recenze mě nějak odrazují. Máte někdo zkušenosti?
Podle recenzí na Heuréce bych to nikdy nekoupila! Existuje seznam, na kterých chytrých zařízeních to pero má funovat, a stejně nefunguje!
Za mě určitě NE!
Osobní zkušenost nemám, ale kamáradka na to nadává a lituje, že to kupovala, tak nevim
Původně jsme to chtěli dát dceři k Vánocum, ale už jsme si to teda rozmysleli.