Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, ráda bych nějaký dárek pro malého kutilu (elektrikáře), něco s tlačítky, co používají i dospělí..malý si teď týden hrál se zkoušečkou na hledání drátů..existuje něco takového, co používají tatínci při práci v dětské verzi? Malý bude mít 4 roky..Děkuji za tipy. V.
Určitě by se mu líbila tahle elektronická stavebnice. Teď třeba s pomocí, za rok už sám: http://elektronicke-stavebnice.heureka.cz/…-stavebnice/ U nás boduje!
@valouchv prectete si recenze ![]()
chce to si s detmi obcas hrat spolecne, nenechavat je hrackam napospas.
je to super vec ![]()
jinak u nas jeste velice boduje „obycejna“ SEVA, podporuje uzasne fantazii…
Jé, to neznám, to vypadá dobře! Děda si hrával s elektrikou a stavěl s náma takové jednoduché obvody, kdy se na konci rozsvítila žárovka apod. a hrozně nás to bavilo. Tak už má Ježíšek tip ![]()
Jinak k dotazu - syn má třeba plastovou Bosch aku vrtačku. Dají se tam vyměnit tři nástavce, svítí, vrčí, točí se. Něco takového myslíš?
Normálně zajdi do hračkářství, měli tam takových věcí hafo.
Nevím, proč na mě hned útočíte..malý má teď 3,5 roku, chci to na vánoce, takže nebude mít ani 4 roky..stavění obvodů je pro něho podle mě brzo, to, že to za něho postavím já ho bude bavit jednou, potom to bude chtít dělat sám, nepůjde mu to a naštve se..vrtaček a aku nářadí máme hafol, jsou to suepr hračky, jen jsem chtěla ještě něco jiného..ale díky
Ja na vas neutocim, nebudte vztahovacna. kdybyste si precetla recenze z odkazu, hned na zacatku tam pise nekdo, ze si s tim hrajou deti uz od 3 let spolecne s rodici, resp asi ucitelkou, ktera to pouziva ve skolce.
tak nejak nevim, co jineho byste chtela, kdyz vsechno jineho uz mate ![]()
@obrazek píše:
@valouchv prectete si recenze
chce to si s detmi obcas hrat spolecne, nenechavat je hrackam napospas.
je to super vecjinak u nas jeste velice boduje „obycejna“ SEVA, podporuje uzasne fantazii…
Taky mám v plánu letos koupit Sevu. Malý bude mít příští rok 4, tak už bychom to mohli zvládnout. I já měla Sevu jako dítě a vyhrála jsem si s ní opravdu hodně. Prosím, jakou tu Sevu máte? Zvažuji buď Seva 719, nebo Seva 4 UNI
![]()
Jinak ten Voltík vypadá taky super. Budu muset ještě popřemýšlet, ale pokud mě synátor do Vánoc nebude moc zlobit, tak Sevu koupí asi maminka a Voltíka přinese Ježíšek
![]()