Pro malé kutily

46
26.10.14 21:32

pro malé kutily

Dobrý den, ráda bych nějaký dárek pro malého kutilu (elektrikáře), něco s tlačítky, co používají i dospělí..malý si teď týden hrál se zkoušečkou na hledání drátů..existuje něco takového, co používají tatínci při práci v dětské verzi? Malý bude mít 4 roky..Děkuji za tipy. V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7499
26.10.14 21:37

Určitě by se mu líbila tahle elektronická stavebnice. Teď třeba s pomocí, za rok už sám: http://elektronicke-stavebnice.heureka.cz/…-stavebnice/ U nás boduje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
26.10.14 21:41

Pěkné, ale píší od 7 let, to by ještě nedal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
26.10.14 21:57

@valouchv prectete si recenze ;-)
chce to si s detmi obcas hrat spolecne, nenechavat je hrackam napospas.
je to super vec ;-)

jinak u nas jeste velice boduje „obycejna“ SEVA, podporuje uzasne fantazii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.10.14 22:06

Jé, to neznám, to vypadá dobře! Děda si hrával s elektrikou a stavěl s náma takové jednoduché obvody, kdy se na konci rozsvítila žárovka apod. a hrozně nás to bavilo. Tak už má Ježíšek tip :mrgreen:

Jinak k dotazu - syn má třeba plastovou Bosch aku vrtačku. Dají se tam vyměnit tři nástavce, svítí, vrčí, točí se. Něco takového myslíš? :nevim: Normálně zajdi do hračkářství, měli tam takových věcí hafo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
26.10.14 22:12

Nevím, proč na mě hned útočíte..malý má teď 3,5 roku, chci to na vánoce, takže nebude mít ani 4 roky..stavění obvodů je pro něho podle mě brzo, to, že to za něho postavím já ho bude bavit jednou, potom to bude chtít dělat sám, nepůjde mu to a naštve se..vrtaček a aku nářadí máme hafol, jsou to suepr hračky, jen jsem chtěla ještě něco jiného..ale díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
26.10.14 22:27

Co elektronická hra školička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
26.10.14 23:00

Ja na vas neutocim, nebudte vztahovacna. kdybyste si precetla recenze z odkazu, hned na zacatku tam pise nekdo, ze si s tim hrajou deti uz od 3 let spolecne s rodici, resp asi ucitelkou, ktera to pouziva ve skolce.
tak nejak nevim, co jineho byste chtela, kdyz vsechno jineho uz mate :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
skubanecek
27.10.14 09:14
@obrazek píše:
@valouchv prectete si recenze ;-)
chce to si s detmi obcas hrat spolecne, nenechavat je hrackam napospas.
je to super vec ;-)jinak u nas jeste velice boduje „obycejna“ SEVA, podporuje uzasne fantazii…

Taky mám v plánu letos koupit Sevu. Malý bude mít příští rok 4, tak už bychom to mohli zvládnout. I já měla Sevu jako dítě a vyhrála jsem si s ní opravdu hodně. Prosím, jakou tu Sevu máte? Zvažuji buď Seva 719, nebo Seva 4 UNI :nevim: :)

• Citovat
  • Upravit
skubanecek
27.10.14 09:16

Voltík

Jinak ten Voltík vypadá taky super. Budu muset ještě popřemýšlet, ale pokud mě synátor do Vánoc nebude moc zlobit, tak Sevu koupí asi maminka a Voltíka přinese Ježíšek :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML