Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím v předvánočním shonu!
Těsně před vánoci ještě přemýšlím, co dětem pořídit pod stromeček - mám dvě pubertální, děvče a kluka. Zítra mají v Lidlu elektronické šipky, tak mě to napadlo. Ale mám strach, aby to nebyl další krám, který se půlrok po vánocích přesune kamsi do skříně a bude tam jen zavazovat.
Nemáte někdo zkušenost? Bude to děti bavit? Vyblbnou se? Má cenu to kupovat?
Předem velké díky za odpověď.
Kupovali jsme v listopadu staršímu synovi (7) a zatím hrajeme pořád (skoro denně).
@Raduš.ka44 píše:
Kupovali jsme v listopadu staršímu synovi (7) a zatím hrajeme pořád (skoro denně).
Jé tak to jste mě moc potěšila. Těm větším dětem kupovat dárky je už docela složité (jako samozřejmě věci typu tablet, mobil… tak to by jásaly, ale na to zase nejsou finance).
My hrajeme jako dospěláci
, máme je teda venku, takže jen v sezoně, ale frčí to, už několikátý rok… Děti už pomalu dorůstají, tak hrajou s náma.
Hlavně pak dokupte kopu náhradních hrotů
![]()
@Pipet píše:
My hrajeme jako dospěláci, máme je teda venku, takže jen v sezoně, ale frčí to, už několikátý rok… Děti už pomalu dorůstají, tak hrajou s náma.Hlavně pak dokupte kopu náhradních hrotů
![]()
Díky za reakci. Tak už jsem zakoupila, na Vaši radu rovnou i náhradní hroty; jsem ráda, že mám nějaký „celorodinný akční“ dárek.
V tom případě pro použití s dětmi a v interiéru doporučuji velkou tabuli polystyrenu (stavebniny) jako podklad pro terč ![]()
Nebo pak znova vyštukovat ![]()
Tak přeji hodně zábavy a málo namožených svalů od házení ![]()
Souhlasím s @Pipet, my máme terč rovnou na zdi a podle toho už ta zeď vypadá. ![]()