Jí vaše děti cukroví?

118
11.12.15 07:52

Jí Vaše děti cukroví?

:( Zdravím, sem tu s dotazem kolik s vaších dětí jí cukroví :,( Moje dcera 3,5r. vůbec nechce, jen do toho kousne a odloží, už sem zkoušela dělat jen linecké, ale to ji taky moc nejede.Ja cukroví vubec nejím už 10let, ani na sladkosti si nepotrpím. Ale co to dítě? Mate taky takovy problem u Vas doma? Jak to řešíte, nebo čím to nahrazujete? Ja ani nevím zda ma cenu pect když to pak na konci roku všechno vyhazuju :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10975
11.12.15 07:54

@Kofinka20 Tak prvně já bych to rozhodně neviděla jako problém. Na cukroví není v podstatě nic zdravého. Ale k otázce. Naše děti cukroví jí, ale preference jsou každý rok jiné. Co jí každý rok a můžou i během roku jsou perníčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.12.15 07:55

Buď šťastná, buď šťastná, buď šťastná. Moje děti by to jedly na kila, a já musím být za rasa, co furt říká ne, ne, ne a ony jsou zpruzelé, okolí je na mne zpruzrlé, proč je nenechám, jsou vánoce. No proč asi, protože by se ujedly. Kéž by moje děti nechtěly cukroví. A ne nepekla bych a jak ráda. A jí perníčky a linecké. Další nechtějí a já jim to nehodlám dávat ochutnávat, se slovy ochutnej, je to dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
11.12.15 07:57

@Kofinka20 Taky v tom nevidím tragédii :-)..Vůbec bych toto neřešila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
11.12.15 07:57

Moje děti ho jedí minimálně, každý má oblíbený 1 druh a i toho sní pár kousků.
Ničím cukroví nenahrazuju, jsem ráda, že se nepřecpávají sladkým. Stačí, že to dělám já :mrgreen:.
Do pečení se nenutím - uděláme pár druhů spíš pro atmosféru a že děti to pečení baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
11.12.15 07:58

No já bych taky byla nadšená kdyby to děti nejedly, upekla bych jen trošku pro manžela a návštěvy a bylo by :dance:. Naše děti jsou jak sarančata, naložím na talíř a do desíti minut je vymeteno… nemůže to zůstat na stole třeba půl dne s tím že by každý uzobával… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
11.12.15 08:00

Nevidím v tom problém, tak to nejí :nevim:. Syna musím omezovat a u mladšího to bude stejné, jinak by se cpali jak nezavření.
Pokud by to nejedla, tak bych nepekla.
Chceš vánoční atmosféru s vůní vanilky? Udělejte spolu od 1-2 druhů třeba půl dávky a neřeš to.

• Citovat
  • Upravit
15113
11.12.15 08:00

Ale, vždyt to není nutnost péct a cpát se na tom, když vám to nechutná. Můj syn 4,5 tomu taky moc nedá. Ono na tom stejně není nic zdravého nakonec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15048
11.12.15 08:01
@Kofinka20 píše: :( Zdravím, sem tu s dotazem kolik s vaších dětí jí cukroví :,( Moje dcera 3,5r. vůbec nechce, jen do toho kousne a odloží, už sem zkoušela dělat jen linecké, ale to ji taky moc nejede.Ja cukroví vubec nejím už 10let, ani na sladkosti si nepotrpím. Ale co to dítě? Mate taky takovy problem u Vas doma? Jak to řešíte, nebo čím to nahrazujete? Ja ani nevím zda ma cenu pect když to pak na konci roku všechno vyhazuju :(
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
11.12.15 08:02

@Kofinka20 A to je problém? Když nechce, tak ať nejí, je to jenom cukroví, nic co by potřebovala nebo jí chybělo. Naše děti cukroví jí, ale nějak rozumně, nedělají nálety, vezmou si pár kousků, někdy si toho nevšimnou. Pokud se to u vás v rodině nesní, udělala bych tak dva druhy z půlky dávky, aby bylo co na stůl nebo pro návštěvy a víc bych se s tím nepatlala, když to nikdo neocení, škoda práce a surovin :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
11.12.15 08:08

:( No problem to není, jen sem se hloupe domnivala že aspon zdobit semnou bude, ale u toho taky vubec neusedí, tak mě to už pak važně mrzí, když nemám inspiraci. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
11.12.15 08:09

@Kofinka20 Udělej si vaječňák a hoď se do klidu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
11.12.15 08:09

A to je problém? 8o Dej jí ovoce na křížalky, když teda musí nutně něco zobat ze stolu. A když to sami nejíte, tak bych prostě nepekla :nevim: O starost míň :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.12.15 08:14

@Kofinka20 udělej zdravější verze cukroví, existují toho mraky.. mi malý už teď kradl vanilkové rohlíčky.. co bych dala za to, aby mu to nechutnalo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
11.12.15 08:16

To jsou teda starosti. Bud rada. Nebo ono je nejake pravidlo, ze na Vanoce se musi delat a jist cukrovi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí