Elektronický neviditelný plot - názory

Napsat příspěvek
Velikost písma:
278
6.2.15 14:48

ted

Ted jsem potkal kamaráda a říká ja toho psa se. u,kupuju postroje a bude tahat pneumatiku na vycházce, říkám vždyt jsem ti to říkal at tahá, moje holky tahají plnej kočár a jsou jak vyměněný, jen si ke kočáru čupnu už jdou ke mně, nevím co je nepochopitelnýho na tom, že pes je smečkovité zvíře a potřebuje společnost a zaměstnání, soucit si nechte na policajta když Vám bude dávat flastra, pes je nadšenej když pro Vás může něco udělat a vidí vaši radost, né že ho necháte zestárnout a zhebnout a u toho litovat. Divoké prase chodí na krmeliště kde je lehce přístupná potrava a sežere všechno a pškně roste jako prase, ale je lenivé chodit jinam, proto chytří nimrodi mu potravu zahrabou pod pařez nabo pod desky jednak at to nesežerou srny ale at se to prase snaží a navíc mu tam nadají tunu ale jen dvě kila a prase musí jít dál hledat, jo madam má elektriku ráda, koplo Vás někdy něco? Mě rozvodná skřín u paneláku nelezl jsem tam, ba naopak přivíral jsem od ní dveře at se něco nestane a najednou prásk drželo mně to pěkně dlouho spálený nehty konečky prstů halucinace a něco s krví, problém chodit a orientovat se cca 10dnů, ze zásuvky nebo se spotřebičů nepočítaje né že bych nevypnul jistič ale on většinou nebyl pro danou zásuvku proto důvěřuj ale prověřuj, nebo elektrická sranda krabička fakt dobrý, pokud nevíte co je elektrická pecka ztvrdlý prsty minimálně ten den nic neuděláte tak prosím, já neříkám nemontujte klidně montujte ale jen kroutím hlavou že bych to chápal jako snad úplně poslední věc, kotec nepočítám to je přežitý nebo snad jen po dobu dvou hodin kdy je návštěva a chcete absolutní klid a bezpečí možná oplocený 4×5m pozemek kde pes bude po tuto dobu.Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný