Co bude lepší pro psa?

Anonymní
3.2.15 12:56

Co bude lepší pro psa?

Potřebovala bych poradit s naší situací s doufám, že se tady najde dobrá duše, která rozumí psům :) Před x lety jsem našla fenku, vzala jí k sobě na byt, což se později ukázalo jako ne moc dobrý napad. Potom jsme koupili dům, který jsme rok spravovali a mezitím jsme bydleli jinde, z bytu jsme se odstěhovali. Teď bydlime v tom opraveném domě a budeme se opět stěhovat, jenže tentokrát je to složitější :think: Musíme se odstěhovat na byt, cca na rok, než budeme mít postavený nový dům. Na byt jí vzít nemůžeme a ani nechceme, není to pes vhodný do bytu. Moje sestra by si ji na přechodnou dobu vzala a potom, zhruba po roce, by jsme si jí vzali zpátky. Ja

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10650
3.2.15 13:03

Já nechápu na co se ptáš..promiň…jestli si jí sestra vezme na barák na rok tak to máš vyřešený ne? Nebo co je za problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
3.2.15 13:04

Taky nechápu na co se ptáš, když se s ní očividně stěhovat nehodláš. Každej pes se hodí do bytu. Já bych svýho jen tak někam na rok nedala. Bude mi smutno i ty 3 dny v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
3.2.15 13:05

Ten tvůj dotaz se mi zdá nedopsaný, nechybí ti tam něco? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
3.2.15 13:08
@Boudová píše:
Taky nechápu na co se ptáš, když se s ní očividně stěhovat nehodláš. Každej pes se hodí do bytu. Já bych svýho jen tak někam na rok nedala. Bude mi smutno i ty 3 dny v porodnici.

Přesně tak :-) Zakladatelko všechno jde, když se chce, je to jen o vůli páníčka a o výchově. V bytě by to zvládla i německá doga, když se jí pak budete věnovat a brát ji často ven, aby měla dost pohybu. Vzít si pejska a chtít ho pak dát pryč je pro mě nepředstavitelné, co citové vazby, když jsi pejskař celým srdcem, špatně snášíš i týden odloučení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
3.2.15 13:08
@Boudová píše:

Gratuluju k pozitivnímu testíku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
3.2.15 13:10
@Boudová píše:

každej pes se do bytu nehodí..dá jí k ségře, né jen tak někam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
3.2.15 13:12
@majki.r píše:
Gratuluju k pozitivnímu testíku :kytka:

Dík :kytka: Já už právě teď vymýšlím jak to všechno bude nejlepší pro všechny, protože ten můj vořech taky neni typickej do paneláku teda :) Ale jinak pro zakladatelku, pokud je to takovej ten pes veselá kopa budu spokojenej všude kde na něj budou hodný. Záleží kus od kusu. :-) Já když sem dávala poprvé mýho na hlídání, tak sem se strašně bála a ten mizera ani nezakňučel. Ale znám i psy co nežerou atd…Jesti patříte k tý první skupině pak bych se toho nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
3.2.15 13:14
@Tuco píše:
každej pes se do bytu nehodí..dá jí k ségře, né jen tak někam…

No tak já počítám, že to nějakej obří pastevečák atd.. asi nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
3.2.15 13:19
@Boudová píše:
No tak já počítám, že to nějakej obří pastevečák atd.. asi nebude.

já zas počítám že to nebude vizuálem ale povahou..píše, že jí našla..tak to bude asi toulavej pes, kterej třeba v bytě vyloženě trpí a zvykat si nechce a líp mu je na zahradě…
Já bych tohle neviděla jako problém…jak už jsi psala výš, jsou psi, co zas tak fixovaní nejsou, i když my třeba máme pocit, že by bez nás zhynuli žalem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
3.2.15 13:20
@Tuco píše:
já zas počítám že to nebude vizuálem ale povahou..píše, že jí našla..tak to bude asi toulavej pes, kterej třeba v bytě vyloženě trpí a zvykat si nechce a líp mu je na zahradě…
Já bych tohle neviděla jako problém…jak už jsi psala výš, jsou psi, co zas tak fixovaní nejsou, i když my třeba máme pocit, že by bez nás zhynuli žalem :mrgreen:

Máš pravdu, je fakt že první hlídání sem obrečela já. Pes byl v klidu. A já i teď přemýšlím, že na dovolenou pojede s náma. Přitom vím, že to s ním bude vopruz. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Je trošku jako dítě s ADHD :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
3.2.15 13:26

@Boudová můj zvládnul 5 týdnů u mýho táty..a to jsem na něj každej den myslela a vymýšlela scénáře jak mu uteče a bude pobíhat po Praze a hledat mě… :lol:
Bylo mi řečeno, že se od táty nehnul na krok, ani vodítko mu nedával…a po pěti týdnech na mě čuměl jako kdyby nevěděl kdo jsem…pak se teda rozradostnil a padli jsme si do „náruče“… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.15 13:35

zakladatelka

Omlouvám se, píšu z tabletu a omylem jsem klikla na jinou diskusi aniž bych to odeslala a jak koukám, nějak se to odeslalo samo :oops:
Otázka měla znít tak, jestli je v takovém případě pro psa takové řešení v pořádku. Zvykat jí na rok na jiné prostředí a pány. Už mě totiž i napadlo, zda jí najít nový domov, kde už zůstane. Což bych samozřejmě nerada, ale chci slyšet i názor někoho nezaujatého, kdo se třeba dokáže trochu vcítit do toho psa. Aby to nevyznělo špatně, nesnažím se jí zbavit, jen je mi jí už nějak líto, jak se pořád stěhuje :|

• Citovat
  • Upravit
6100
3.2.15 13:37
@Anonymní píše:
Omlouvám se, píšu z tabletu a omylem jsem klikla na jinou diskusi aniž bych to odeslala a jak koukám, nějak se to odeslalo samo :oops:
Otázka měla znít tak, jestli je v takovém případě pro psa takové řešení v pořádku. Zvykat jí na rok na jiné prostředí a pány. Už mě totiž i napadlo, zda jí najít nový domov, kde už zůstane. Což bych samozřejmě nerada, ale chci slyšet i názor někoho nezaujatého, kdo se třeba dokáže trochu vcítit do toho psa. Aby to nevyznělo špatně, nesnažím se jí zbavit, jen je mi jí už nějak líto, jak se pořád stěhuje :|

No je to jak jsme psaly výše. Ty musíš sama vidět, jak pes reaguje na změny, jeslti je přáteský ke všem atd… :) My ho vůbec neznáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.15 13:38
@Anonymní píše:
Potřebovala bych poradit s naší situací s doufám, že se tady najde dobrá duše, která rozumí psům :) Před x lety jsem našla fenku, vzala jí k sobě na byt, což se později ukázalo jako ne moc dobrý napad. Potom jsme koupili dům, který jsme rok spravovali a mezitím jsme bydleli jinde, z bytu jsme se odstěhovali. Teď bydlime v tom opraveném domě a budeme se opět stěhovat, jenže tentokrát je to složitější :think: Musíme se odstěhovat na byt, cca na rok, než budeme mít postavený nový dům. Na byt jí vzít nemůžeme a ani nechceme, není to pes vhodný do bytu. Moje sestra by si ji na přechodnou dobu vzala a potom, zhruba po roce, by jsme si jí vzali zpátky. Ja

zakladatelko sestru urcite navstevujes… urcite ji propujc pejska na dobu nez busete moxt bydlet s pejskem. ALE URCITE HO NEDAVEJTE DO UTULKU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný