Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den,
mam problem se strankami. Otviram jej na mobilu pres wi-fi na Samsung galaxy mini - vsechny stranky funguji, ale emimino funguje chvily, pak se zacne jakoby nacitat stranka a seine se to a prestane fungovat prohlizec, takze musim restartovat aplikaci. Nekdy je to jiz hned po prihlaseni, nekdy to vydrzi dele. Vetsinou se to seka po otevreni upozornrni a naslednem kliku na odkaz do skupiny. Proste to prestane fungovat a sekne se cely internet.Uz nevim co s tim, pomerne mi to obtezuje, stale restartivani a tak.
Muzete mi prosim poradit.
@Máťa82 Stavalo se mi to v internetovem prohlizeci Samsungu. Ted funguje pres Google Chrome a je to uz v pohode..
@Almira-Alm píše:
@Máťa82 Stavalo se mi to v internetovem prohlizeci Samsungu. Ted funguje pres Google Chrome a je to uz v pohode..
prý to má vyřešit otevírání od chrome, u samsungu
@kaja00 píše:
U mě taky samsung
U me taky.Hold uz nejsem online pres mobil. ![]()
Mně se zase na IPhone furt odhlašuje přihlášení, i když mám zaškrtnuto trvalé. Už mně to tak otrávilo, že se z mobilu nepřihlašují. Tablet to nedělá. ![]()
@Chupita píše:
Mně se zase na IPhone furt odhlašuje přihlášení, i když mám zaškrtnuto trvalé. Už mně to tak otrávilo, že se z mobilu nepřihlašují. Tablet to nedělá.
Tablet mi to též nedělá.
A nekdy se mi aplikace internet zavre uplne, ze to proste spadne. Tak zkusim o vikendu chrom.
Zdravím,
přesně tak, jako první krok doporučuji vyzkoušet v jiném prohlížeči.
adminka Zuzka