Reklama na profilu

101749
30.1.15 20:43

Reklama na profilu

Mám prosbu ohledně reklamy na profilu (taková ta mezi údaji o mě), nešlo by s ní něco udělat, aby se alespoň načítala současně se stránkou, když už tam musí být, pravidelně se mi stane, že se načte stránka, klikám na odkaz a zrovna v tu chvíli se donačte reklama, vše poskočí a já tím pádem jsem úplně na jiném odkazu, než jsem měla v plánu. A to jednoho nepotěší… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7211
30.1.15 20:45

Můžu doporučit nainstalovat na prohlížeč Adblock.. nebudou se ti nikde zobrazovat reklamy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
30.1.15 20:47

Já si AdBlock snad na chvíli „zakážu“, já přicházím o tolik reklam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101749
30.1.15 20:47

@Aletheia Nojo, když některé „úžasné“ pracovní stránky jsou takové, že si na nich s adblockem neškrtnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7211
30.1.15 20:48
@Pipet píše:
Já si AdBlock snad na chvíli „zakážu“, já přicházím o tolik reklam :lol:

byla jsem na návštěvě u prarodičů, zapla emimino a ještě hodinu mi z toho blikaly oči :mrgreen: jsem až koukala kolik je tady toho naplácanýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7211
30.1.15 20:49
@j.a.n.i1 píše:
@Aletheia Nojo, když některé „úžasné“ pracovní stránky jsou takové, že si na nich s adblockem neškrtnu…

hele jde nastavit jednorázové zastavení adblocku na stránce nebo si přímo v nastavení upravit že se ti na některé stránky nebude zapínat ;)

případně pořídit druhý prohlížeč a adblockem a prohlížet emimino tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
30.1.15 20:50

@j.a.n.i1 Tam si můžeš nastavit, na kterých stránkách „objekty“ blokovat a na kterých ne… :think: To nepomůže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
30.1.15 20:50

@j.a.n.i1 rekla bych, ze to poskoceni je ucel, protoze se tim zvysuje pocet kliknuti na reklamu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7211
30.1.15 20:52
@LadyTommy píše:
@j.a.n.i1 rekla bych, ze to poskoceni je ucel, protoze se tim zvysuje pocet kliknuti na reklamu

nevím jestli tady, ale asi máš pravdu.

Dělá to tak např. youtube - naskočí videa a dvě sekundy po tom místo prvních dvou videí reklamy a dost často na to kliknu… (tyhle mršky adblocku utíkají a nezvládne je bloknout)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová