Nechtěné upozornění na e-mail

3169
28.1.15 20:14

Nechtene upozornění na email

Dobry den,

chci se zeptat, proc mi chodí na email upozorneni o prispevku v diskuzich. Driv mi to nechodilo. Zacalo to minuly tyden. V nastaveni mam zaskrtle nezasilat upozornění.. Zkoušela jsem se i odhlásit a znovu prihlasit, ale nepomohlo to.

Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7376
28.1.15 20:25

Ja to mam vyple a kdyz to prijde, mam nastaveny filtr a jde do spamu :) navic nad kazdym tematem mas sledovat emailem. mozna si na to omylem klikla. mi se taky stane nekdy, ze kliknu na podpisy a ihned vypinam– hruza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
28.1.15 20:30

@Kajkaa85 a když si v těch diskuzích, z kterých ti chodí upozornění, nahoře odškrtneš „zrušit sledování mailem“, tak to taky chodí? Je to v každé diskuzi nahoře: fotoalbum k tématu, sledovat e-mailem, přidat k oblíbeným, vypnout/zapnout podpisy, hledání v tématu. Možná sis to omylem nastavila místo přidání k oblíbeným :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
28.1.15 20:42

@Kakika Diky.. Zkusim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
28.1.15 21:00

Proto mám pro emimino úplně jiný mail :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
28.1.15 21:58

Zdravím,
přezkoumáme, děkujeme za upozornění. Prozatím prosím zkontrolujte, zda nemáte u diskuzí, z nichž chodí upozornění, zaškrtnuto zasílání e-mailem. Pak je totiž potřeba dát „Vypnout sledování e-mailem“.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.1.15 07:50

@admin mi se teď - tedy minulý týden, z ničeho nic, vyply metříky - že jsem je neviděla. Vzhledem k tomu, že jsem nikde nic nenastavovala, může jít o stejnou chybu :nevim: stalo se po těch „opravách“, kdy emimino tak vypadávalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
29.1.15 09:56

Zdravím @martina.se,
a narazila jste na metříky někde u ostatních? Nebo jsou vypnuté všude? Popř. nepamatujete si nějakou uživatelku, která metřík určitě měla?

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
29.1.15 11:14

Tak u me uz dobry.. :palec:
Diky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.1.15 11:18

@admin musela jsem do nastavení a tam to překombinovat. Ale celou dobu jsem měla zapnuté metříky, a najednou nic.. a ještě si říkám, proč kámoška tvrdí, že metřík má, když já ho nevidím :lol: pak mi došlo, že nevidím ani svůj.. Předpokládám, že došlo k nějakému přenastavení, jak se upravovalo emimino, protože já sama nic nenastavovala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
29.1.15 13:53

@martina.se Chápu to správně, že už metřík funguje?

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.1.15 14:34

@admin ano, teď už je to zase v pořádku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová