Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem asi poprvé za dobu, co jsem tady na emiminu, nakoukla na facebookové stránky emimina a zarazilo mě, že v hlavičce je napsané:
eMimino.cz
Web pro děti a mládež
Doteď jsem si myslela, že je to web pro ženy, matky a těhotné… ale pro děti a mládež? Pod tím si představuji stránky, kam budou chodit děti a mládež a kde budou mít tedy nějaké věku přiměřené aktivity, hry, zábavu… takže jsme tu coby matky/otcové a plnoleté ženy/plnoletí muži špatně? ![]()
Jak to tedy je? A všimli jste si toho taky nebo jsem jediná, koho to prásklo přes oči a kdo o tom přemýšlí?
@Regina Hero nevšimla až po tvém upozornění ![]()
Možná je to proto jak těm dětem selhává ta antikoncepce tak aby věděli že sem můžou ![]()
@LuckaPt píše:
Tak tím se vysvětlují některé diskuze tady
no, a už nemusíme mlátit hlavou do zdi…už víme ![]()
@LuckaPt píše:
Tak tím se vysvětlují některé diskuze tady
jo, přesně to mě taky napadlo…
@Regina Hero
Jj, všimla jsem si toho již dávno
. A je fakt, že někdy mi to tak i připadá, poslední dobou docela často
.
@Blackova.K píše:
@Regina Hero nevšimla až po tvém upozornění
Možná je to proto jak těm dětem selhává ta antikoncepce tak aby věděli že sem můžou
no já tam vlezla vlastně jen omylem, když mi ráno nešlo emimino a místo do řádku pro adresu jsem to napsala do okénka pro vyhledávání v otevřeném facebooku… a bylo to asi to první, čeho jsem si všimla… jako druhé mi v hlavě naskočilo hned poznání, že nejsem ani dítě, ani mládež (že to na emiminu teda už asi zjistili) a proto se tam už nikdy nedostanu… ale po obědě jsem asi omládla, protože už mě to sem pustilo… ![]()
No…tak co tu ještě okouníte…??? Vyčůrat, pomodlit a spát…!!! Všechny…!!!
Vzdyt to tak je podle vetsiny diskusi a hlavne vyrazu jako tehulka, manza a tak…
nebo to mi jako chcete rict ze takhle mluvej dospele zenske?
@SIMONA1234 píše:
ano, mami… ![]()
@Kofolová píše:
Vzdyt to tak je podle vetsiny diskusi a hlavne vyrazu jako tehulka, manza a tak…
bojím se, že ano… ale jinak to fakt vysvětluje spoustu dotazů ![]()
@SIMONA1234 píše:
ano mami.
@Kofolová píše:
web pro malé Milky? Panebože. Bohužel, stádní slovník komunity s vaječníky a dělohou je nakažlivý i pro dospělé, často duchem slabší kusy. Příčetná žena zůstává dospělou včetně slovníku, doufám, i v těhotenství a mateřství.
@Blackova.K píše:
ano mami.
ano, mami, ale až si dočtu diskusi o švédské trojce, polykání a Badoo. Neboj, úkol z vlastivědy mám už napsanej a cvičky na tělák v tašce.
@Burj Chalifa píše:
web pro malé Milky? Panebože. Bohužel, stádní slovník komunity s vaječníky a dělohou je nakažlivý i pro dospělé, často duchem slabší kusy. Příčetná žena zůstává dospělou včetně slovníku, doufám, i v těhotenství a mateřství.
Mluvi tak vsichni tak je to vlastne normalni.