Emmaljunga versus Concord Wanderer

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21.7.15 12:00

Emmaljunga versus Concord Wanderer

Ahoj holky,

chtěla bych vás požádat o radu/názor ohledně těchto dvou kočárků. Chtěla bych kočárek, který je kvalitní, bezpečný, stabilní, dobře odpružený a vydrží i větší zátěž v náročném terénu. Ideálně, aby vydržel i pro druhé dítě. Manžel je pro Emmaljungu (dvojkombinace), já se snažím ještě najít nějakou levnější alternativu :-) Concord Wanderer Travel Set je o kus levnější a je včetně autosedačky. Nemá sice asi tolik vychytávek, ale přemýšlím, jestli vůbec ty vychytávky u Emmaljungy fakt stojí za tu cenu… Budu moc ráda, když mi sdělíte svoje zkušenosti.

Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Concord Wanderer?

Přidejte zkušenost s Concord Wanderer
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
791
21.7.15 12:28

@vendulina83 Syna jsem vozila v kočárku Emmaljunga duo kombi. Super korba (dost velká, hezky držela teplo). Stříška se dala stáhnout hodně dopředu proti sluníčku nebo větru.
Korbu pak nahradil sportovní kočár. Taky prostorný, polohovatelná záda i nohy (do úplného lehu).
Podvozek s nastavitelnym madlem, nafukovací kola a perfektní odpružení… To by byly výhody.
Nevýhoda: neskutečně těžký kočár. Při jízdě venku nevadilo, terénem projel a mimčo se ani nehlo, ale cestovat s ním MHD bylo za trest. Já pak kvůli tomu přešla ze sporťáku na lehké golfky.

Ale stejně ho schovávám pro další dítko :) (jo a měli jsme ho z bazaru a žádnou funkční vadu neměl)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
21.7.15 16:49

Ahoj, ja vozim syna v Emmaljunga City Cross Air (nafukovaci velka kola) a memuzu si ho vynachvalit. Fakt za to stoji :) uzasne houpe, projede vsechno, i tezky teren v lese, a vychytavky vyuzivame denne. Navic se da sportak otocit proti smeru jizdy. Je hodne kvalitni, nic se nevikla, latka je prodysna, nepromokne ani ve velkem desti-vcera vyzkouseno :mrgreen: takze ja doporucuju :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.15 20:20

@KajaZ Ahoj, a měla jsi k tomu i hlubokou korbu? Nebo jste používali jiný hluboký kočárek? Ještě uvažuju i o možnosti, že si od Emmaljungy koupím jen sporťák a hluboký koupím někde jinde. Netušíš, jaký je rozdíl mezi E.City Cross Air a E. Scooter 4 AIR? Rozdíl v ceně je asi 10tis… díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
22.7.15 07:49

Ahoj, jj, mama i korbu, je taky bezva. Ma integrovanou sitku proti hmyzu a slunecni clonu, polohovani do polosedu, uzaviratelne vetrani, pohodlnou ergonomickou matraci. A je hodne prostorna, boudicka jde tise zarvit, takze mi nebudi syna :D scooter je oproti city cross kompaktnejsi, mensi. Ale neda se u nej dat sportak proti smeru jizdy a nejde na nej nasadit korba. Proste jen sportak. City cross je variabilnejsi. Ja hledala prave neco, co jde otocit proti smeru :mrgreen: doufam, ze se mi vyssi porizovaci cena castecne vrati pri prodeji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
22.7.15 08:05

@vendulina83 jo a jeste me napadlo, emmaljunga vyrabi na zakazku, takze dodaci lhuta je relativne dlouha. U nas to byly cca 4 tydny. A jako firemni politiku maji, ze neprodavaji online, musis si zajet osobne na certifikovanou prodejnu., kde ti vse vysvetli a ukazi. Aby se predeslo chybam pri manipulaci a zarucili tak nejvyssi kvalitu produktu. Je to zdlouhave, ale supr! :D my jsme jeli do detskeho domu v Pze… Jo a 99% dilu na kocaru je vyrobeno ve Svedsku, takze zadna cina :mrgreen: :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.15 21:43

@KajaZ diky moc za rady :-) jj, emmaljunga vypadá jako hodně solidní značka, takže do ní asi taky půjdeme… zítra se chystáme do prodejny v Ostravě a zřejmě rovnou objednáme :-) ta pořizovací cena je šílená, ale taky se uklidňuju tím, že pak za pár let prodám kočárek v bazaru a aspoň část se mi vrátí :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí