Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
chtěla bych vás požádat o radu/názor ohledně těchto dvou kočárků. Chtěla bych kočárek, který je kvalitní, bezpečný, stabilní, dobře odpružený a vydrží i větší zátěž v náročném terénu. Ideálně, aby vydržel i pro druhé dítě. Manžel je pro Emmaljungu (dvojkombinace), já se snažím ještě najít nějakou levnější alternativu
Concord Wanderer Travel Set je o kus levnější a je včetně autosedačky. Nemá sice asi tolik vychytávek, ale přemýšlím, jestli vůbec ty vychytávky u Emmaljungy fakt stojí za tu cenu… Budu moc ráda, když mi sdělíte svoje zkušenosti.
Díky moc!
Máte zkušenost s Concord Wanderer?
Přidejte zkušenost s Concord Wanderer@vendulina83 Syna jsem vozila v kočárku Emmaljunga duo kombi. Super korba (dost velká, hezky držela teplo). Stříška se dala stáhnout hodně dopředu proti sluníčku nebo větru.
Korbu pak nahradil sportovní kočár. Taky prostorný, polohovatelná záda i nohy (do úplného lehu).
Podvozek s nastavitelnym madlem, nafukovací kola a perfektní odpružení… To by byly výhody.
Nevýhoda: neskutečně těžký kočár. Při jízdě venku nevadilo, terénem projel a mimčo se ani nehlo, ale cestovat s ním MHD bylo za trest. Já pak kvůli tomu přešla ze sporťáku na lehké golfky.
Ale stejně ho schovávám pro další dítko
(jo a měli jsme ho z bazaru a žádnou funkční vadu neměl)
Ahoj, ja vozim syna v Emmaljunga City Cross Air (nafukovaci velka kola) a memuzu si ho vynachvalit. Fakt za to stoji
uzasne houpe, projede vsechno, i tezky teren v lese, a vychytavky vyuzivame denne. Navic se da sportak otocit proti smeru jizdy. Je hodne kvalitni, nic se nevikla, latka je prodysna, nepromokne ani ve velkem desti-vcera vyzkouseno
takze ja doporucuju ![]()
@KajaZ Ahoj, a měla jsi k tomu i hlubokou korbu? Nebo jste používali jiný hluboký kočárek? Ještě uvažuju i o možnosti, že si od Emmaljungy koupím jen sporťák a hluboký koupím někde jinde. Netušíš, jaký je rozdíl mezi E.City Cross Air a E. Scooter 4 AIR? Rozdíl v ceně je asi 10tis… díky!
Ahoj, jj, mama i korbu, je taky bezva. Ma integrovanou sitku proti hmyzu a slunecni clonu, polohovani do polosedu, uzaviratelne vetrani, pohodlnou ergonomickou matraci. A je hodne prostorna, boudicka jde tise zarvit, takze mi nebudi syna
scooter je oproti city cross kompaktnejsi, mensi. Ale neda se u nej dat sportak proti smeru jizdy a nejde na nej nasadit korba. Proste jen sportak. City cross je variabilnejsi. Ja hledala prave neco, co jde otocit proti smeru
doufam, ze se mi vyssi porizovaci cena castecne vrati pri prodeji. ![]()
@vendulina83 jo a jeste me napadlo, emmaljunga vyrabi na zakazku, takze dodaci lhuta je relativne dlouha. U nas to byly cca 4 tydny. A jako firemni politiku maji, ze neprodavaji online, musis si zajet osobne na certifikovanou prodejnu., kde ti vse vysvetli a ukazi. Aby se predeslo chybam pri manipulaci a zarucili tak nejvyssi kvalitu produktu. Je to zdlouhave, ale supr!
my jsme jeli do detskeho domu v Pze… Jo a 99% dilu na kocaru je vyrobeno ve Svedsku, takze zadna cina
![]()
@KajaZ diky moc za rady
jj, emmaljunga vypadá jako hodně solidní značka, takže do ní asi taky půjdeme… zítra se chystáme do prodejny v Ostravě a zřejmě rovnou objednáme
ta pořizovací cena je šílená, ale taky se uklidňuju tím, že pak za pár let prodám kočárek v bazaru a aspoň část se mi vrátí
![]()