Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
No ty vole, já nemám slov fakt. Ten je hodnej, že se ti svěřil s tím, že kdyby slečna necouvla, tak tě opustí…
Takže on s tebou probíral, že jí ublížil a chce se jí omluvit. Vzhledem k tomu, že jsi teďka nemocná, moc toho asi neuděláš. A přeji ti brzké uzdravení, abys mu mohla zakroutit krkem
Příspěvek upraven 15.03.25 v 10:20
Je mi líto všech žen, které nejsou nádherné a musí vydržet s takovým ubozakem
Zkuste na sobě po operaci zamakat. Fitko, kadeřník, změna vlasů na blond atd ať máte trochu na výběr.
Moje sousedka je žena ve věku 30+ a zrovna včera mi říkala jak ji nabaluje kolem 50 chlapu a už ji nebaví pořád odepisovat a chodit na večeře a létat na dovolené.
Jiný problémy, co?:D
Je to strasne kruty ti to rikat, kdyz ho ted nejvic potrebujes. Me napadlo, jestli si myslel a pral, ze ho vyhodis a jemu to vlastne pomuze a muze byt s tou druhou. Hlavne ublizil tobe, protoze ty nemuze nic, ani to jet nekam rozdychat apod. Ta druha ma aspon rozum a couvla od nej. Rozumim tomu, ze se to proste stane, ani nevis jak, ale nemusi ti nic rikat a nejak to ukocirovat. Tady asi zadna rada neni. Drz se.
Nechapu, proc ti to rikal. Jemu se ulevilo a ty po operaci…skoda slov. Sobec ![]()
@Lenka0505 píše: Více
Tak on říkal že to ukončit chtěl také ale nedokázal to a odejít od nás nechce.
Ale to že já jsem tak slabá fyzicky i psychicky a on si to nedokázal vyřešit sám mě zranilo nejvíc.
@Justin Case píše: Více
Mně je líto všech osob mužského pohlaví, které vysedávají na emiminu, aby mohli kopat do maminek od dětí, protože je díky jejich morálnímu kreditu žádná nechce ![]()
Slaboch a dusevni mrzak. Hazet svoji neveru vlastne i tobe. Tohle doma clovek nechce…Chtel aby si ho vyhodila, protoze on je slaboch co neodejde byt te davno nemiluje jak vidno a shani aktivne nahradu…PS omluvit se slecne a rikat to zene co je po operaci je slusny bizar, to je na odbornou pomoc…
@Serpentini píše: Více
Jo, ono je lepší kopat do žen které mají muži doma. Jako tento…chápu
Ne, fakt je to dané krásou ženy. Chlap se pro krásnou ženu třeba umlátí
@Anonymní píše: Více
Z Justina si nic nedělej, my ho tady chováme jako takového poloslepého třínohého psa. K ničemu moc není, parády moc nenadělá, ale jako humanisté ho přece nenecháme utratit
.
Zakladatelko, jestli nechtel odejit, tak mel fakt byt zticha a tobe neublizovat.
Ptala si se, co mas delat ty ted? Jak se s tim mas poprat?
@Justin Case ma sestrenice je taky krasna a nikdo ok ji nechce, protoze je fest jednoducha v kombinaci s manipulativni poruchou
. Ty asi nemas moc zivotnich zkusenosti vid? Omilani takovych klise je celkem dost nudne, mel by ses polepsit ![]()
Nevím jak dál. Jsem po operaci, odkázaná na pomoc a partner mi oznámil, že se zamiloval, je to emoční nevěra a podle jeho slov v tom nepokračují, protože slečna couvla, když zjistila, že má ještě poměrně malé dítě. Ale je to kolegyně o které jsem ani nevěděla a teď chápu proč, budou se vídat i dál.
Proč mi to řekl?!? Podle jeho slov to prostě neudržel v sobě, měli jsme dlouhodobě krizi, neboť toto nebyl jeho první průšvih. Říká jak jí ublížil, že se s ní chce setkat a omluvit se jí. Prý ublížil i sobě a dokonce!!! I mně. Hledal si ubytování pro případ, že ho vyhodím.
Jsem úplně v p…, vůbec nevím co mám dělat, sama to nezvládnu a zároveň ty rozhovory co máme mi strašně ubližují, ale musím se dozvědět podrobnosti abych věděla jak dál. Co delat?