Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kris8 píše: VíceÚplně nechápu, z čeho jsi vyplašená. Z toho, že už ti je 36 let?
@rmot vyplašená jsem, že jsem tady, nikdy mě to nenapadlo, ale jak jsem psala hledám empatického gynekologa v Brně, kterého nebude obtěžovat se mnou řešit aktuální problém s otěhotněním a bude ochotný mě poslat na další vyšetření ![]()
@Kris8 píše: Více
a proč nejdete do CARu? tam vám udělají naprosto všechna vyšetření
@stinga gynekoložka mi řekla, že mě pošle do CARu teprve, až odzkouší dva měsíce Clostibegydu a já bych si ráda našla gynekologa, se kterým bude možné vše nějak normálně probrat.
do CARu můžeš i sama, nepotřebuješ žádné doporučení gynekologa, tam s tebou vše proberou normálně, hezky a lidsky - je to jejich práce,
co chceš probírat - potřebuješ ty i manžel různá vyšetření a popřípadě léčbu
@stinga a nemůžu poprosit i o doporučení gynekologa a když už tak se zeptám na doporučení CARu v Brně prosím.
já bohužel nejsem z Brna, píšu ti jen všeobecně, jak to chodí
@stinga děkuji, já bych ráda nějaké rady přímo do Brna, ať už gynekologa nebo CAR
Mám dlouholeté dobré zkušenosti se Snatorium Helios v Brně. Jejich IVF služby jsem sice nepotřebovala, ale co do gynekologické péče mi vždy přišli korektní a trpěliví.
Fajn je gynekologické centrum Orlí. Doktoři jsou tam příjemní, není problém v akutním případě, aby tě vzal někdo jiný.
Co se týče CAR, máš v Brně na výběr - Repromeda, Reprofit, zmínění Helios nebo CAR pod FN Brno ![]()
Tak se objednej na konzultaci do CARu sama. Objednej se klidně do dvou a pak si vyber. Uvidíš kde ti to víc sedne. My máme z Heliosu 2 děti.
Už dávno jsi měla být v CAR. Pokud ti nejde otěhotnět, sebelepší gynekolog ti nepomůže. Bylo mi 26 když mi gynekolog půl roku tvrdil že teď už otěhotním a sestra mě pokaždé vítala slovy maminko. Přitom mi doktor nechtěl vzít ani krev
. Ani jsem se ho na nic neptala a do CAR se objednala, než mi zjistili co mi je a vyléčili mě, trvalo to devět let! Dcera se narodila když mi bylo 35.
Takže být tebou opravdu bych neztrácela čas na gynekologii
, jinak se taky nemusíš dočkat.
Gynekoložka tě do CAR nemusí posílat, tam se můžeš objednat sama. Vlastně jsi tam měla být už dávno a odvolávání na věk není neempatie, to je holá skutečnost. V tomto věku jsi tam měla být po méně než roce snažení.
V Brně bych vynechala Helios, seznam najdeš tady na stránkách v Repro klinikách.
Já mám zkušenosti jen s jednou, pak jsme to museli z jiných důvodů odpískat.
Hezký večer, jsem tady úplně nová a trochu vyplašená, takže se omlouvám, pokud tady je obdobná diskuze. Je mi 36 let, snažíme se s mužem o miminko už téměř 1,5 roku a nedaří se. Moje gynekoložka je velmi neempatická, odmítá mi poskytnout jakákoliv vyšetření a celkově n vše reaguje že problém je věk. ráda bych si našla nového gynekologa, kterého by neobtěžovalo se mi věnovat a poslat mě na vyšetření. Gynekologové, které mi někdo doporučil už nepřijímají nové pacientky. Doporučíte mi prosím někoho, děkuji mockrát 😊