Empatický gynekolog Brno

Kris8
30.11.24 23:51

Empatický gynekolog Brno

Hezký večer, jsem tady úplně nová a trochu vyplašená, takže se omlouvám, pokud tady je obdobná diskuze. Je mi 36 let, snažíme se s mužem o miminko už téměř 1,5 roku a nedaří se. Moje gynekoložka je velmi neempatická, odmítá mi poskytnout jakákoliv vyšetření a celkově n vše reaguje že problém je věk. ráda bych si našla nového gynekologa, kterého by neobtěžovalo se mi věnovat a poslat mě na vyšetření. Gynekologové, které mi někdo doporučil už nepřijímají nové pacientky. Doporučíte mi prosím někoho, děkuji mockrát 😊

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8080
1.12.24 00:03
@Kris8 píše: Více
Úplně nechápu, z čeho jsi vyplašená. Z toho, že už ti je 36 let?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kris8
1.12.24 00:11

@rmot vyplašená jsem, že jsem tady, nikdy mě to nenapadlo, ale jak jsem psala hledám empatického gynekologa v Brně, kterého nebude obtěžovat se mnou řešit aktuální problém s otěhotněním a bude ochotný mě poslat na další vyšetření :)

• Citovat
  • Upravit
76616
1.12.24 00:13

a proč nejdete do CARu? tam vám udělají naprosto všechna vyšetření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kris8
1.12.24 00:16

@stinga gynekoložka mi řekla, že mě pošle do CARu teprve, až odzkouší dva měsíce Clostibegydu a já bych si ráda našla gynekologa, se kterým bude možné vše nějak normálně probrat.

• Citovat
  • Upravit
76616
1.12.24 00:19

do CARu můžeš i sama, nepotřebuješ žádné doporučení gynekologa, tam s tebou vše proberou normálně, hezky a lidsky - je to jejich práce,
co chceš probírat - potřebuješ ty i manžel různá vyšetření a popřípadě léčbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kris8
1.12.24 00:34

@stinga a nemůžu poprosit i o doporučení gynekologa a když už tak se zeptám na doporučení CARu v Brně prosím.

• Citovat
  • Upravit
76616
1.12.24 00:36

já bohužel nejsem z Brna, píšu ti jen všeobecně, jak to chodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kris8
1.12.24 00:46

@stinga děkuji, já bych ráda nějaké rady přímo do Brna, ať už gynekologa nebo CAR

• Citovat
  • Upravit
320
1.12.24 01:05

Mám dlouholeté dobré zkušenosti se Snatorium Helios v Brně. Jejich IVF služby jsem sice nepotřebovala, ale co do gynekologické péče mi vždy přišli korektní a trpěliví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kris8
1.12.24 01:24

@Dea.Centaurea moc děkuji za tip ;)

• Citovat
  • Upravit
1346
1.12.24 04:12

Fajn je gynekologické centrum Orlí. Doktoři jsou tam příjemní, není problém v akutním případě, aby tě vzal někdo jiný.
Co se týče CAR, máš v Brně na výběr - Repromeda, Reprofit, zmínění Helios nebo CAR pod FN Brno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.24 07:09

Tak se objednej na konzultaci do CARu sama. Objednej se klidně do dvou a pak si vyber. Uvidíš kde ti to víc sedne. My máme z Heliosu 2 děti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.12.24 07:55

Už dávno jsi měla být v CAR. Pokud ti nejde otěhotnět, sebelepší gynekolog ti nepomůže. Bylo mi 26 když mi gynekolog půl roku tvrdil že teď už otěhotním a sestra mě pokaždé vítala slovy maminko. Přitom mi doktor nechtěl vzít ani krev :zed:. Ani jsem se ho na nic neptala a do CAR se objednala, než mi zjistili co mi je a vyléčili mě, trvalo to devět let! Dcera se narodila když mi bylo 35.
Takže být tebou opravdu bych neztrácela čas na gynekologii :lol:, jinak se taky nemusíš dočkat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.12.24 09:07

Gynekoložka tě do CAR nemusí posílat, tam se můžeš objednat sama. Vlastně jsi tam měla být už dávno a odvolávání na věk není neempatie, to je holá skutečnost. V tomto věku jsi tam měla být po méně než roce snažení.
V Brně bych vynechala Helios, seznam najdeš tady na stránkách v Repro klinikách.
Já mám zkušenosti jen s jednou, pak jsme to museli z jiných důvodů odpískat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex