Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co myslete??
Jsou tam //? Vidím je všude
??
@Paoloska uz jsem dostala ale měsíc mám výtok a bolesti podbrisku cely mesic… na gyndu jdu až 10.12…
@D888 tak výtok a bolesti podbřišku mohou značit zánět, kvasinkovou infekci, hormonálních nerovnováhu… Místo testu bych jela k lékaři hned v pondělí. Pokud máš tyhle problémy, vezme tě dřív
@bacova.mi píše: Více
Souhlas, tohle jsi měla řešit dřív a nespojovat to vždy jen s možným tehotenstvim
Test mi vyšel takto 🙊 🙊 🙊 na světle to vidíme s přítelem oba na fotce moc ne 🍀
@D888 já tam pořád nic nevidím
i když fotka se zeleným podkladem je zvýrazněna, přiblížím,… Pořád bílý test ![]()
Kolikátý den cyklu jsi, když jsi psala, že ti menstruace přišla?
@bacova.mi přišla ale měla jsem ji 3 dny a to nikdy nemám.. měla jsem ji 22-24.11
Na světle to vidím jakýchsi i přítel nevím proč na fotce to nejde vidět a to mě mrzí..
Pak nechápu, proč testujes. Kdyby jsi byla těhotná a u menstruovala (občas někdo v těhotenství krvácí), tak už by v případě těhotenství byly na testu dálnice. Pokud máš problémy, co jsi psala včera, dojdi si co nejdřív k lékařce. Co se týká menstruace, já ji mívám také 2-3 dny a velmi slabou. Dřív jsem měla normálně 2-3 dny silnou a pak další 2-3 dny slávu. Pak se to změnilo a mám to teď takhle, ale podle Utz mi sliznice normálně krásně narůstá
v tvém případě bych teď očekávala ovulaci. Ale těhotná nejsi
@bacova.mi doktorce si zajdu děkuji … uvidím budeme se teď snažit za týden jdu k lékaři jsem objednána
@D888 píše: Více
Já chápu, že chcete mít dítě a přeju vám to, ale Fakt tam nic z fotek není vidět a ty problémy co máš prostě z těhotenství nebudou. Zajdi k tomu doktorovi ať si nezaděláš na problem.
@izabe no s přítelem vidíme oba ducha 🙈 ale na fotce to proste nejde vidět no :// Jo já jdu 10.12 tak uvidím co mi řekne a dam vědět jak jsem dopadla