Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Prosím o radu, kdo máte endometriozu, doporučení nějakých doktorů, vyšetření, postupů, co vám pomohlo k otěhotnění. Nejlépe Brno, ale samozřejmě dojedu, kam bude třeba
Mám za sebou 5 transferu v Reprofit a nic. K tomu ještě zvýšená hladina NK buněk a levý vaječník odstraněn s cystou, teď se navíc vytvořila i vpravo. Děkuji všem za každou radu a přeji, ať se vám daří ![]()
Na zvýšené NK buňky jsem brala Prednison 1× denně. Po 2 letech jsem otěhotněla přirozeně. Měl by je potlačit.
@Mallorka děkuji moc, to mi vůbec nenabídli, kouknu na to 🙂 zatím mi dali na dva pokusy intralipidy a teď chtějí zkusit kortikoidy…
Pred ivf bych se nejdriv nechala vycistit pri laparo.. me takhle museli vzit vejcovod, kterej byl naplnenej tekutinou a ta je toxicka pro embrya + odstraneni srustu.. urcite ale nedoporucuju jit na obilnak, kam te nrjspis poslou.. za sebe doporucuju se objednat do Znojma, za primarem Chvatalem, ma primo poradnu pro endo a je fakt machr.. verim, ze syn je z 50% jeho dilo..
A jinak v reprofitu doporucuju si vydupat imuno, genetiku (pokud to uz nemate), pripagne genetiku embryi..
@wootwa děkuji moc za rady
imunologii, genetiku nás obou i embryi máme za sebou, to nám pan doktor doporučil. Jinak to odstranění cysty i srustu jsem měla při té první laparoskpoii v listopadu 2019 na Žluťáku. Jenže teď se vytvořila cysta i vpravo, ale zatím my bylo doporučeno s tím nic nedělat, aby se při odstranění nepoškodil zdravý vaječník ![]()
@Veronika1212 fakt bych zkusila toho Chvatala ve Znojme, opravdu je to machr.. za konzultaci u neho nic nedas..
A o dr Bourkovi si neslysela? Mozna bych zkusila zajit i za nim.. zabyva se ivfkem, ale neni komercni jak treba Reprofit..
@wootwa děkuji, zkusím si je oba vyhledat a ozvat se jim
jak říkáš, za konzultaci nic nedám a budu ráda za každý další nezávislý názor ![]()
@Veronika1212 Prednison je kortikoid, on je právě potlacuje. Já ho měla brát vždy 3 měsíce a měsíc pauza.
@Mallorka děkuji za vysvětlení. Já je mám právě brát teď od půlky měsíce, potom MS a pak transfer, snad to pomůže ![]()