Energetický upír v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Nevim, co delas za praci, ale ja se zivim hlavou, a tam ukecana kolegyne opravdu vadi. Takze takovou prerusim a reknu, promin, ted mam nejakou praci, kdyz bys neco potrebovals, budu se ti venovat za dve hodiny.
A prestanu poslouchat a reagovat.
To by u tebe neslo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ji to rekni. Inteligentni zavre hubu, blba se urazi a zavre hubu. Treba i smeny zmeni a nebudes ji tam mit vubec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám podobné v práci dvě. Matka v důchodu a dcera. Matka plnou hubu keců, jak má 40 . let praxe, takže v reálu udělá minimum a dcera ji pořád stojí za zadkem a chce pomáhat. S ničím. A obě jsou vycurany a hloupý. A je to fakt psychicky vyčerpávající. A když jim člověk v klidu a slušně řekne cokoli, tak jejich reakce je rev, křik a ublíženost. Hrozná situace. Přemýšlím, jestli zůstat, ač mě práce baví. Protože dlouhodobě se to nedá. Nebo tam udělat humbuk a rozstipne se to buď tak nebo tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ji to rekni. Kamosky nejste. Tak bych ji to rekla, tak jak to je. Ze ty jeji reci nikoho nezajimavy, a chces mit klid na praci.
- Citovat
- Upravit
Měla jsem jednoho taky, napřed jsem to říkala slušně a když nepomohlo, jednoduše když začal skočila jsem do toho a rázně řekla že mě to nezajímá ať si to jde vyprávět jinam. Pomohlo, naštval se a nemluvil se mnou😁
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme také takovou kolegyni,paní je z domova nevypovídaná tak povídá v práci.Nejčastěji o svých psech a kočkách,kde všude byla,dělala.....Všichni před ní utíkají
práci nevymyslela.
naštěstí je ted na neschopence
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takovou jsme taky meli v praci na smene
je to vycerpavajici. Dali ji nakonec zaucovat ke me, nikdo ji nechtel, ja jsem se vratila po nemoci a cela nadsena jsem se vrhla do toho zaucovani. Elan me rychle presel. Nejdriv jsem ji to nekolikrat rekla ja, pak kolega, pak nadrizenej, pak vyssi nadrizenej. Pak se urazila na celej svet, hodila tam po reditelovi rukavicema a odesla sama a ted asi vali do hlavy nekomu nekde jinde. V praci nema co takhle pindat a rozptylovat vas od prace, kdyz nezabere upozorneni od vas, tak bych to resila s temi co jsou vys, nez zacnete delat chyby kvuli tomu, ze nekdo mele hubou jak kafemlejnek. Vzdyt to odvadi pozornost, jedno o jakou jde praci, to nechce zadnej nadrizenej na svem pracovisti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to jeste krade svaciny… za brezen mela jen jeden den volna jinak si bere furt smeny navic a nebo jde ve svym volnu do prace, pak si stezuje, ze uz nemuze a nejradsi by kdyby ostatni delali za ni.. nechci prave tu radsi psat co delame, ale delame rukama a stojime u toho.. kdyz jsem byla na smene s kymkoli, koncili jsme normalne, stihli jsme si v klidu vypit kafe, zakourit, pokecat a vysprchovat.. ted co jsme s ni jsem rada, ze se vubec stihnu vysprchovat.. zdrzuje a kvuli ni koncime nekdy i o 2 hodiny dyl.. nejhorsi je, ze ja se proste neumim ozvat
kazdopadne jednou budu muset vybouchnout a to to asi tam zacne litat, kdyz jde na smenu s nekym jinym, tak si nedovoli to, co si dovoluje na nasi smene.. proste je vychcana.. to neni smena, aby neudelala neco dobre.. bud neco zapne spatne, nebo nezapne vubec.. to me predevcirem rozsekala.. udelala 3 veci a sla na zachod.. my jsme s kolegou cumeli jako proc to neudelala cely.. vratila se a nedodelala to proste.. asi az za 5 minut a kvuli ni jsme museli cekat dalsich 8 minut nez to bude mit hotovy protoze my ji proste pomahat nechodime, kazdej ma svy prace dost a jeste chodit pomahat… chci jit do kanclu abysme ji nemeli na smene protoze ja z toho za chvili fakt omarodim.. uz proste nemuzu.. a to mi je 24.. nechci chodit z prace vyrizena.. chci zacit chodit do fitka a to by opravdu neslo, kdyz jdu po praci spat.. a co v lete? Az bude vedro.. to misto koupani v bazenu budu chodit spat? Bez nalady, bez energie…
- Citovat
- Upravit
Pracuju s ní od ledna a od ty doby jsem proste hotova uz. Jen prijde, me se zku*vi nalada. Hubu nezavře a furt jen mele a mele a mele. Nikoho to nezajima. Nikdo ji na smene nechce, tak jsme ji schytli s kolegou. Uz proste nemuzu… Jeste k tomu je uplne blba a nic nedela poradne. Zhnusila mi i tu praci, ktera me nevadila a ted kdyz mam jit do prace, tak jsem v nervech. Kdyz prijdu domu, tak jsem zrala jit akorat tak spat. Hlavu mam vzdycky jak patraci balon, boli me hlava i cely telo, nemam na nic naladu. Co s tim mam delat? Ted jsem dorazila domu z prace uplne vyrizena a tak jsem se potrebovala z toho vypsat.