Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, neobjednávala jste, prosím, některá v posledních 3 týdnech Epino z eshopu epino cz a přišlo vám? Já balonek objednala a zaplatila 16.10. a stále se nic neděje, na mail nereagují, telefon nezvedají… Díky
Já jsem přímo ze stránek epina objednávala epino před 4 lety a problém nebyl, ted jsem chtěla objednat jen tu ochranu na epino, objednávala jsem dvakrát, na dobírku a nikdo se neozval a nic nepřišlo, bylo mi to divný
Já právě taky objednávala 3 roky zpátky bez problémů. A teď objednávku potvrdili, poslala jsem peníze a pak ticho po pěšině..
@Sharee píše:
Já právě taky objednávala 3 roky zpátky bez problémů. A teď objednávku potvrdili, poslala jsem peníze a pak ticho po pěšině..
objednávala jsem v lětě a do ted se nikdo neozval, neřešila jsem to, měla jsem to na dobírku a koupila jsem si klasický kondomy, ale chtěla jsem ty jejich
@střepina tak moc děkuju za reakci. Snad se mi to nějak podaří vyřešit a nepřijdu o peníze ![]()
@Sharee jenže jak? když se nikdo neozývá? nahlásit na policii a čekat, oni jsou tady jediná oficiální stránka, kde se epino dalo sehnat
@střepina Když nebude reagovat na můj poslední mail, budu to řešit s ČOI. Nebo se k ní vydám osobně, na internetu má i adresu. Kdyby šlo o stovku, tak to tolik neřeším, ale 2500 jí nechat nechci
@Sharee píše:
@střepina Když nebude reagovat na můj poslední mail, budu to řešit s ČOI. Nebo se k ní vydám osobně, na internetu má i adresu. Kdyby šlo o stovku, tak to tolik neřeším, ale 2500 jí nechat nechci
to je jasný, to už jsou peníze, přeju at to dobře dopadne
![]()