Epi-no nedorazilo...

70
5.11.16 17:32

Epi-no nedorazilo...

Ahoj holky, neobjednávala jste, prosím, některá v posledních 3 týdnech Epino z eshopu epino cz a přišlo vám? Já balonek objednala a zaplatila 16.10. a stále se nic neděje, na mail nereagují, telefon nezvedají… Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16744
5.11.16 18:33

Já jsem přímo ze stránek epina objednávala epino před 4 lety a problém nebyl, ted jsem chtěla objednat jen tu ochranu na epino, objednávala jsem dvakrát, na dobírku a nikdo se neozval a nic nepřišlo, bylo mi to divný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
5.11.16 18:54

Já právě taky objednávala 3 roky zpátky bez problémů. A teď objednávku potvrdili, poslala jsem peníze a pak ticho po pěšině..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
5.11.16 18:57
@Sharee píše:
Já právě taky objednávala 3 roky zpátky bez problémů. A teď objednávku potvrdili, poslala jsem peníze a pak ticho po pěšině..

objednávala jsem v lětě a do ted se nikdo neozval, neřešila jsem to, měla jsem to na dobírku a koupila jsem si klasický kondomy, ale chtěla jsem ty jejich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
5.11.16 19:48

@střepina tak moc děkuju za reakci. Snad se mi to nějak podaří vyřešit a nepřijdu o peníze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
5.11.16 19:50

@Sharee jenže jak? když se nikdo neozývá? nahlásit na policii a čekat, oni jsou tady jediná oficiální stránka, kde se epino dalo sehnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
5.11.16 20:08

@střepina Když nebude reagovat na můj poslední mail, budu to řešit s ČOI. Nebo se k ní vydám osobně, na internetu má i adresu. Kdyby šlo o stovku, tak to tolik neřeším, ale 2500 jí nechat nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
5.11.16 20:09
@Sharee píše:
@střepina Když nebude reagovat na můj poslední mail, budu to řešit s ČOI. Nebo se k ní vydám osobně, na internetu má i adresu. Kdyby šlo o stovku, tak to tolik neřeším, ale 2500 jí nechat nechci

to je jasný, to už jsou peníze, přeju at to dobře dopadne :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
5.11.16 20:23

@střepina mockrát děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie