Epidural Motol

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Run
20807
24.2.12 10:11

Já rodila v Motole teď v říjnu.. Původně jsem nic nechtěla, pak mi epi sami nabídli, tak jsem souhlasila.. A za mě super! Rychle jsem se po něm otevřela - ze 4 na 8, bolest zmizela, pak už byly jen tlaky…A je zadarmo, otec u porodu byl za 700,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4875
24.2.12 11:07

já rodila v Motole taky v říjnu, epidurál jsem nestihla, rodila jsem překotně, ale pokud by byla ta možnost, nechala bych si ho píchnout :) U porodu jsem měla komplikace, tak jsem ráda, že jsem rodila tam…Měla jsem kliku, že tou dobou jsem tam byla úplně sama, takže se mnou mohl jít otec všude i na přípravnu. Oddělení šestinedělí už bylo horší :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
24.2.12 13:36

za mne taky super, hodne sa mi ulavilo… poplatek tam nebol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.12 16:22

Tak vidím, že na epidural jsou spisne kladne recenze nez negativni.. Tak uvidíme jak moc šílené bolesti budu při porodu mít. O ten epidural stačí když si zažádám až při porodu že jo??? Jen aby mi stihl zabrat:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
24.2.12 16:34

Veru, nejsem si teď 100% jistá, ale myslím že jsem vyplňovala u přijímacích papírů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
24.2.12 16:53
Já jsem si 100% jistá, že mi ho nabídli až u porodu! :mrgreen: Můžeš si o něj samozřejmě říct kdykoliv, neboj :mrgreen: Ale jenom bacha, aby už nebylo pozdě! :mavam:
Mysicka31 píše:
Veru, nejsem si teď 100% jistá, ale myslím že jsem vyplňovala u přijímacích papírů…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
24.2.12 16:54
Jinak zdravím :mavam: Já mám v Jenči babičku a strejdu s tetou ;)
Veronika Tenglerová píše:
Tak vidím, že na epidural jsou spisne kladne recenze nez negativni.. Tak uvidíme jak moc šílené bolesti budu při porodu mít. O ten epidural stačí když si zažádám až při porodu že jo??? Jen aby mi stihl zabrat:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
24.2.12 18:23
gabriela82 píše:
Já rodila v Motole teď v říjnu.. Původně jsem nic nechtěla, pak mi epi sami nabídli, tak jsem souhlasila.. A za mě super! Rychle jsem se po něm otevřela - ze 4 na 8, bolest zmizela, pak už byly jen tlaky…A je zadarmo, otec u porodu byl za 700,–

Mě říkali že to od nového roku zdarma pro otce. Taky jsem tomu neveřila:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.12 19:14

gabriela: Ju a jak se jmenujou?? treba je znam:D Ja tu teda bydlím jen dva roky pristěhovala jsem se k přítelovi z LOun :) A ty si byla v MOtole spokojena?? No ja sem na sebe u toho porodu zvědavá :D sem hroznej posránek :lol: takže epidural bude asi nevyhnutelnej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
24.2.12 19:15
dadasik píše:
gabriela82 píše:
Já rodila v Motole teď v říjnu.. Původně jsem nic nechtěla, pak mi epi sami nabídli, tak jsem souhlasila.. A za mě super! Rychle jsem se po něm otevřela - ze 4 na 8, bolest zmizela, pak už byly jen tlaky…A je zadarmo, otec u porodu byl za 700,–
Mě říkali že to od nového roku zdarma pro otce. Taky jsem tomu neveřila:)

Tak to se pak budu muset zeptat, pojišťovna mi v rámci nějakého obalíčku proplatí za těhu+novorozeně až 1500kč, už střádám účtenky za UZ a k tomu jsem si říkala ten otec u porodu, no přeci jim to nenechám ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
24.2.12 19:23
Ahoj, já ti to kdyžtak napíšu do soukromé zprávy až bude chvilku čas :mrgreen: Nemusí každý vědět, jak se jmenuju :mrgreen: A já byla v Motole fakt spokojená, ale je fakt, že nemám s čím srovnávat, zatím to byl můj jediný porod… Byla jsem na vyvolání a všichni byli hrozně milý, ale teď s odstupem bych už možná chtěla některý věci jinak… Ale jinak já jsem taky srab a tam je spousta doktorů a říkala jsem si, že kdyby nedejbože bylo něco s malou, tak tam se mi o ní nejlépe postarají… Ale naštěstí bylo vše ok, mlíčko se mi udělalo hned, malá krásně sála, takže jsem v podstatě pomoc sester na šestinedělí vůbec nepotřebovala, pořád nás chválily, takže se mi zdály všechny fajn :mrgreen: Jsou tam modře oblečený pro maminky a bíle oblečený jsou pro miminka… To jsem se rozepsala :mrgreen: Napíšu ti víc do zprávy, teď jdu koupat :mavam:
Veronika Tenglerová píše:
gabriela: Ju a jak se jmenujou?? treba je znam:D Ja tu teda bydlím jen dva roky pristěhovala jsem se k přítelovi z LOun :) A ty si byla v MOtole spokojena?? No ja sem na sebe u toho porodu zvědavá :D sem hroznej posránek :lol: takže epidural bude asi nevyhnutelnej :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
24.2.12 19:49

mysicka31: ty platíš za UZ??? já nezaplatila do ted ani korunu a to jsem na UZ byla hodněkrát a mám za s sebou i plodovou vodu a kve mi vzali uz tolik, že ani nevím jestli ješte nejakou mám:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
24.2.12 20:29

Já také rodila v Motole, o epidurál jsem si řekla až při porodu a platit jsem ho nemusela! Je to 2 roky. Oba porody jsem měla hrozné, takže já bych to bez epidurálu nedala, mně teda pomohl moc (a to jsem si vždy říkala, že epidurál nikdy) :lol: Navíc na mě působil tak, že jsem se po něm otvírala. Cítíla jsem po něm jen slabé kontrakce a jen v břiše - nešlo mi to do zad.
Co se týče Motola, nebylo to hrozný, ale úžasný taky ne :think: 1.porod jsem měla v naší malé nově zrekonstruované nemocnici, kde má každá rodička svůj ,,rodící pokoj" s koupelnou, WC a bazénem! Podruhé jsem musela rodit v Motole a po tom luxusu jsem byla v šoku - připadala jsem si jako na nádraží :cert: Velká místnost (přišlo mi to jako sklepení), kde rodí x ženskejch najednou :cert: Hned při vstupu jsem viděla, jak leze ven dítě… Nic moc pocit :think:
Ale ono hlavně záleží, na koho narazíš! Já měla dopo arogantní surovou Dr. i nepříjemnou babu-sestru. Po-o se vystřídala směna, přišel sympatickej a něžnej :mrgreen: mladej Dr., sympatická citlivá sestra a najednou to šlo jako po másle! :palec: :D
Tak držím palečky!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
24.2.12 21:02
Já teda nechci rejpat, jasně, že jsou tam boxy, ale postele jsou otočené k oknu a u každého bohu jsou velké šoupačky, tak nevím, já nic neviděla… A to jsem na ten box šla a ještě jsem byla úplně v pohodě… Jasně, že je slyšet všechno, mamina vedle řvala, tak jsem si říkala, že já křičet teda nebudu (jasně, že jsem křičela :mrgreen: ) a když se to miminko vedle narodilo, tak jsem začala hrozně brečet (nervy a hormony :oops: )
Lucie84 píše:
Já také rodila v Motole, o epidurál jsem si řekla až při porodu a platit jsem ho nemusela! Je to 2 roky. Oba porody jsem měla hrozné, takže já bych to bez epidurálu nedala, mně teda pomohl moc (a to jsem si vždy říkala, že epidurál nikdy) :lol: Navíc na mě působil tak, že jsem se po něm otvírala. Cítíla jsem po něm jen slabé kontrakce a jen v břiše - nešlo mi to do zad.
Co se týče Motola, nebylo to hrozný, ale úžasný taky ne :think: 1.porod jsem měla v naší malé nově zrekonstruované nemocnici, kde má každá rodička svůj ,,rodící pokoj" s koupelnou, WC a bazénem! Podruhé jsem musela rodit v Motole a po tom luxusu jsem byla v šoku - připadala jsem si jako na nádraží :cert: Velká místnost (přišlo mi to jako sklepení), kde rodí x ženskejch najednou :cert: Hned při vstupu jsem viděla, jak leze ven dítě… Nic moc pocit :think:
Ale ono hlavně záleží, na koho narazíš! Já měla dopo arogantní surovou Dr. i nepříjemnou babu-sestru. Po-o se vystřídala směna, přišel sympatickej a něžnej :mrgreen: mladej Dr., sympatická citlivá sestra a najednou to šlo jako po másle! :palec: :D
Tak držím palečky!!! :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
24.2.12 21:44

Tak já tam teda okno neměla! A ležela jsem normal otočená k těm zašupovačkám, který byly zašouplý tak napůl… Tos ležela asi na druhý straně, tam mi přišlo, že byly i okna :think: Jako kdyby to tam byl 1.porod, tak bych to neřešila, ale po tý zkušenosti v naší nemocnici, to bylo pro mě překvapení - nemilý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková