Epidural Motol

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23.2.12 22:41

epidural Motol

AHoj maminy,

chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s epiduralem a jestli máte některá zkušenosti s epiduralem v Motole. Pořád váhám zda si epidural u porodu nechat dat nebo ne.. je mi jasné, že je lepší porodit bez léků, ale tak jestli to opravdu pomáhá a není to nebezpečné tak proč ne. Děkuji moc za rady… Veronika :) :) Jsme ve 30tt tak mám jeste čas na rozmyšlenou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35313
23.2.12 22:43

On nejaky vykon ve zdravonicvi neni nebezpecny?JE to invazivni vykon, at na to koukas jakkoli, nejaka rizika ma vzdycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
23.2.12 22:47

Já měla epi. u obou porodů a za mě je to obrovská úleva.Šla bych do toho znovu.Jen jsem slyšela,že v Motole to stojí 6000Kč ,já rodila v Podolí a tam je to zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.12 22:51

babababa: To jsem neslyšla ze epidural v MOtole se platí… mam pocit ze ho známá měla a nerikala ze by neco platila..jen rikala ze ji ho spatne pichli a ze pulku tela citila a pulku ne… a epidural ti ty bolesti jen zmírní že???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
23.2.12 23:06
babababa píše:
Já měla epi. u obou porodů a za mě je to obrovská úleva.Šla bych do toho znovu.Jen jsem slyšela,že v Motole to stojí 6000Kč ,já rodila v Podolí a tam je to zadarmo.

A to ti řekl kdo?Já jsem v Motole rodila v červnu 2010 a nic jsem neplatila.Akorát se blbě vychytala ta doba a nezabral. :roll:

• Citovat
  • Upravit
23.2.12 23:08

lucineeccka: A jinak si byla v MOtole spokojena s porodnici??? Jo jo s stou dobou je to slozitejsi vid..uz si nestacil zabrat to uz sem taky slysela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
23.2.12 23:08
Veronika Tenglerová píše:
babababa: To jsem neslyšla ze epidural v MOtole se platí… mam pocit ze ho známá měla a nerikala ze by neco platila..jen rikala ze ji ho spatne pichli a ze pulku tela citila a pulku ne… a epidural ti ty bolesti jen zmírní že???

Kamarádka tam rodila před měsícem a taky nic neplatila.Prý když jí to píchli,tak cítila úlevu a jak jí ta bolest přecházela. Prý to tlačilo,ale ne tolik jako předtím.

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
23.2.12 23:12
lucineeccka: A jinak si byla v MOtole spokojena s porodnici??? Jo jo s stou dobou je to slozitejsi vid..uz si nestacil zabrat to uz sem taky slysela…

Neonatologie byla super,hodně mi pomohli s kojením.Ale znova bych tam nešla.Je to taková fabrika na děti,neosobní.Šla jsem tam,protože to mám 10 minut od baráku a hrozil mi překotný porod.( nakonec mi ho stejně vyvolávali :roll: ).Jestli budu mít ještě jedno dítě,tak půjdu do Hořovic.

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
23.2.12 23:14

Ještě dodám,že se mnou nikdo nekomunikoval.Nikdo mi neřekl co se bude dít,( třeba mi dali vyvolávací tabletu,neřekli nic co to je a odešli a já byla 20 minut sama v nějaký malý místnosti)vždycky když jsem se na něco zeptala tak jsem měla pocit,že obtěžuju,navíc jsem měla fakt smůlu na porodní asistentku. :,(

• Citovat
  • Upravit
23.2.12 23:16

lucineeccka: Já to mam prave taky kousek od domova bydlim v Jenči jestli ti to neco říká. No uvidime ono stejne zalezi prave na tom jakou chytnes porodni asistentku a doktora at ses v jakykoliv porodnici. NO uvidíme :) Jo jo o Hořovicích jsem také slysela samou chválu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
23.2.12 23:19
lucineeccka: Já to mam prave taky kousek od domova bydlim v Jenči jestli ti to neco říká. No uvidime ono stejne zalezi prave na tom jakou chytnes porodni asistentku a doktora at ses v jakykoliv porodnici. NO uvidíme :) Jo jo o Hořovicích jsem také slysela samou chválu :)

Vím,kde to je.Kamarádka bydlí v Hostouni.:)))Přeji ti aby jsi měla víc štěstí než já :kytka:

• Citovat
  • Upravit
378
23.2.12 23:19
babababa: To jsem neslyšla ze epidural v MOtole se platí… mam pocit ze ho známá měla a nerikala ze by neco platila..jen rikala ze ji ho spatne pichli a ze pulku tela citila a pulku ne… a epidural ti ty bolesti jen zmírní že???

Já jsem díky epi. necítila vůbec žádnou bolest.Tělo jsem cítila,testovala jsem to a štípla se do stehna a v pohodě jsem to cítila,jen né bolest.U druhého porodu jsem měla místo kontrakcí zimnici.Nic nebolelo,jen na chvilku přišla zima a za chvilku byla pryč.
Jak je to přesně s placením v Motole nevím,ale znám dvě maminy co za to platily.Ale je to už pár let,třeba to změnily!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
23.2.12 23:20

Děvčata vy me děsíte, já jdu taky do Motola… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
24.2.12 00:08

Já rodila v Motole únor 2010, epidurál jsem měla a nic neplatila, kamarádka v Krči platila 5.000… v Motole mají i na stránkách psáno že epidurál je „v ceně“ mrkni sem , je to někde asi v půlce co píšou o porodním sálu… Epidurál jsem měla a max. spokojenost, nechám si dát znovu ;) anestiziolog co mi ho přišel píchnout byl taky moc bezva :palec:
S porodním sálem a personálem tam jsem před těma 2 lety byla maximálně spokojená, i s jejich přístupem ;) na šestinedělí už to bylo horší, ale byla jsem trochu specifický případ měla komplikace (ne porodní, ale mám dlouhodobou nemoc) no a nepostupovali tak jak měli a tím se to celý pooo*** ale to jen díky tomu že když bylo třeba zavolali a konzilium jiného lékaře než měli… to ale nesouvisí už s porodem nebo poporodní péčí… teď tam půjdu rodit znovu a doufám že ta hydra co mi tam dělala problémy už tam nepracuje a jestli jo, tak jí rovnou pošlu do dvou půlek :cert: ale tohodle se neboj, je to jen jedna kravka na celém oddělení a takový se najdeou všude, s tím bohužel nic nenaděláme :nevim: člověk se prostě nesmí dát a stát si za svým ;)
Držím palečky ať je vše oki a máš pohodový porod bez komplikací :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
24.2.12 00:35

Nechutný lidi přežju jde mi o to že když nastanou nejaké vážné komplikace tak jim věřím. A ještě mají jednu novinku, ptala jsem se na učast otce u porodu a sestry mi řekly že od nového roku se neplatí. Ale radeji ješte se optat i jinde ale docela me to překvapilo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková