Epidurál v Bohunicích

4780
9.5.10 14:12

Epidurál v Bohunicích

Ahojky. Vím, že o epidurálu se toho tady napsalo už hodně, ale zajímá mě jestli máte některá zkušenost s porodem v epidurálu v porodnici v Brně Bohunicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3627
9.5.10 15:49

Ano mám…celkově jsem nebyla v Bohunicích spokojená, ale spousta mých kamarádek ano…ale rodila jsem poprvé, takže třeba je to tím, že nemá s čím srovnávat. Zrovna teď poslední týden přemýšlím, že mě bolí páteř v jednom místě a napadlo mě, že je to z toho píchání epidurálu…ale kdo ví :nevim:
Každopádně zaplaťpánbůh za epidurál, jinak nevím nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
9.5.10 18:22

Já jsem rodila v Bohunicích a byla jsem převážně spokojená.Epidural jsem měla.Je tam zdarma a poskytuje se na přání každé rodičce,pokud nemá zdravotní problémy,které by podání epiduralu bránily.Dostupnost epiduralu je kdykoliv,přes týden,přes víkend,ve dne,v noci.
Diskuzí o Brně Bohunicích je tu hodně,proto to nebudu opisovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
9.5.10 18:31

Díky. Já jsem v Bohunicích rodila před 10 lety a bez epidurálu, tak proto se ptám. Jinak moc dobře vím, jak to tam chodí i co se o Bohunicích povídá. Bohužel můžu říct, že je to v dost případech pravda a docela mě to mrzí, protože jsem taky zaměstnanec Bohunic(ale ne na porodním) a docela by mě mrzelo, kdyby se o naší klinice kde dělám mluvilo tak jak o porodnici. Naštěstí tomu tak není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí