Homeopatie po porodu

24
6.5.10 18:11

homeopatie po porodu

Ahojky, chtela bych se zeptat jseli mate nekdo zkusenost s uzivanim homeopatie po porodu na urychleni hojeni a tak…
Po prvnim porodu jsem asi 10 dni sedela na kruhu a na to se ted fakt netesim :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9351
6.5.10 19:19

Já jsem užívala homeo k porodu (Caulophyllum thalictroides 9ch) 5 globulí každou půlhodinu od začátku kontrakcí. A potom homeo na hojení (arnica montana) 5 globulí 2× denně a mám pocit, že to pomohlo. Šití mě bolelo míň už v porodnici. Ale nevím, jestli to bylo homeopatikama, ale za pokus to stojí :palec:
Nějaký mi zbyly, kdybys měla zájem, jsou v albu na MMB - v mým podpisu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
6.5.10 20:01

neco mi davali na otevreni, nepomohlo to, nakonec me rizli - ale ja homeo apriori neverim a existuje i negativni placebo efekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
6.5.10 20:02

ahojky 14 dní pred porodem jsem zacala brat homeopatika pro snadnejsi porod a po porodu take, dopadlo to tak, ze porod za 20 minut hotovka a po porodu jsem se vratila rychleji do formy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
6.5.10 20:44

Zebro diky moc. Presne o te arnice montane premyslim. K porodu to nejak neresim (jsem 37tt), ale to asi diky tomu, ze prvni porod byl rychlovka :-) Ale to hojeni… myslim, ze to prubnu, minimalne pro ten pocit :lol: Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
6.5.10 21:12

Arnica je super, tu si určitě dávej. Pak ještě Engystol od fy. Heel je na zmírňování otoků, 2× denně 1/2 tablety. Měla jsem po operaci i porodech a dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
6.5.10 22:07
idule píše:
Zebro diky moc. Presne o te arnice montane premyslim. K porodu to nejak neresim (jsem 37tt), ale to asi diky tomu, ze prvni porod byl rychlovka :-) Ale to hojeni… myslim, ze to prubnu, minimalne pro ten pocit :lol: Diky

Není zač :wink: Já jsem právě měla první porod děsnej - celej den bolesti a nakonec císař :roll: , takže jsem doufala, že to podruhé půjde normálně a šlo :palec: Možná tomu ty homeo pomohly :think: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí