Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mám dotaz, platí se za epidural ve FN Olomouc a případně, jak to probíhá? Děkuji
desire píše:
Mám dotaz, platí se za epidural ve FN Olomouc a případně, jak to probíhá? Děkuji
nevím jak v Oc,ale ve Šternberku se platí ![]()
Já teda nevím o tom,že by se měl epidurál platit.Maminy na to mají nárok ne?
Já rodila v Ol měla jsem ho a nic jsem tam neplatila,ale fakt je že mi ho doporučili z hlediska dvojčat a stavu rodičky nežádala jsem o něj tak nevím jak to je přesně ![]()
V tom porodopise to vypisuješ jestli chceš nebo ne.Ale platit bys za to neměla.
J-Zicek píše:
Já teda nevím o tom,že by se měl epidurál platit.Maminy na to mají nárok ne?
ano,nárok mají a dostanou ho…akorát,když ho chtějí samy od sebe a není důvod - jako teda nějaký závažný - tak si to mamina platí…pokud to je nutné ze strany lékařů - neplatí se…ale každá nemocnice to může mít jinak ![]()
hmmm,tak já ho chtěla a bylo mi řečeno:uvidíme jak to půjde
a nikdo mi ho nedal a vyplnovala jsem,že ho chci a nic
.no zvládla jsem to i bez,ale raději bych ho chtěla,tak uvidíme na potřetí.jo a rodila jsem v podolí.
kamikaa píše:
hmmm,tak já ho chtěla a bylo mi řečeno:uvidíme jak to půjdea nikdo mi ho nedal a vyplnovala jsem,že ho chci a nic
.no zvládla jsem to i bez,ale raději bych ho chtěla,tak uvidíme na potřetí.jo a rodila jsem v podolí.
hmmm…tak to asi šlo i bez něj,né? ![]()
Ahojky, já ho tedy neměla, ale kamarádka si ho nechala dát a před 3mi lety neplatila.
Rodila ve FN Olomouc.
milunka1 píše:kamikaa píše:hmmm…tak to asi šlo i bez něj,né?
hmmm,tak já ho chtěla a bylo mi řečeno:uvidíme jak to půjdea nikdo mi ho nedal a vyplnovala jsem,že ho chci a nic
já jsem epidural chtěla moc,ale nakonec mi ho rozmluvili…pak jsem jim za to poděkovala ![]()
Rodila jsem v FN Olomouc v listopadu 2010 a sice jsem ho nestihla, když mi ho dr. přišla dát, bylo už pozdě, ale měla jsem na něj zavedenou kanylu. Nikdo neříkal nic o placení a ani moje spolubydlící ho neplatila. Jen si při vypisování papírů o něj musíš říct, aby se později nezdržovali s nějakýma testama. Tak mi to aspoň bylo řečeno. Ale nebyl vůbec žádnej problém.