Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, jestli některá z Vás nesleduje (nesledovala) pořad Soukromá dramata.
Právě v tomto pořadu (aspoň mi to maminka tvrdí) měla být reportáž o chlapci, kterého doktor léčil na epilepsii. Nakonec se ukázalo, že se jednalo o špatnou diagnozu, protože dítě mělo ve skutečnosti nějakou vadu srdce.
Pátrala jsem ve videoarchivu, ale neúspěšně. Tak nevím, jestli se náhodou nejednalo o jiný pořad.
Nevzpomínate si náhodou některá, jestli jste takovou reportáž neviděly a co to bylo za pořad, popř. kdy jej vysílali?
Je to pro mě moc důležité.
Předem moc děkuji za spolupráci při pátrání…
a kdy se to mělo vysílat v televizi? jak je to dlouho co to měli tedy vysílat.Taky mě to zaujalo
Soukromá dramata to určitě nebyla, letos jel pouze první díl o umělém oplodnování a ani si zpětně nevybavuju že by nějaký díl byl o epilepsii. Bohužel víc neporadím, podobný pořad jsem neviděla
To by vysvětlovalo, proč jsem tuto reportáž ve videoarchivu nenašla…
Netušíte tedy někdo, který pořad by to mohl být?
merett píše:
Soukromá dramata to určitě nebyla, letos jel pouze první díl o umělém oplodnování a ani si zpětně nevybavuju že by nějaký díl byl o epilepsii. Bohužel víc neporadím, podobný pořad jsem neviděla
to jsou ale soukrome pasti,to je neco jineho ![]()
aha, tak to jsem asi domotala uplne, tak to se omlouvám ža špatnou informaci, to vedro mi asi už leze na mozek
![]()
Nic se neděje. Já právě Soukromá dramata nesleduju (bohužel) vůbec, takže mi to s umělým oplodněním nebylo divné. ![]()
Soukromá dramata to byla určitě, pamatuju si jak mi z toho bylo strašně smutno
Léčili chlapce na epilepsii, pak se někde úplně složil a zůstal ležák. Měl to od srdce ![]()
Tak moje maminka už to vypátrala.
Je to díl Soukromých dramat, který se vysílal 24. 5. Reportáž se jmenuje „Lázně“. To mě asi při hledání zmátlo. Není to jen o jednom chlapci, ale o sourozencích.
Takže všem moc děkuji za spolupráci.
Krásný večer přeji.