Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Šla bych do banky rovnou, ale ne tvrdili že když jde vybírat z každého bankomatu, jde do něj i vkladat ale ještě jsem to Nezkoušela.
Mě tvrdili že se tam hotovost vložit nemůže že až od července budou vkladove bankomaty a já mám teď nervy jak to tam vložit. Horší banku jsem si nemohla vybrat jsu na**aná
A nevíte když by mě někdo vložil peníze v pátek jestli to už v sobotu bude na účtě nebo až v pondělí? U equa bank?
@Anonymste nevim jak equa, ale treba airbank ma vkladove bankomaty jen na pobockach, pry kvuli bezpecnosti
Jinak FAQ banky
Kde si můžu vložit hotovost na účet u Equa bank?
Hotovost si můžete na účet u Equa bank vložit prostřednictvím jakékoliv z téměř 3400 poboček České pošty.
Tak jedine co poradit. jde to jedine slozenkou, nezapomen do var. s.111,vrati ti prachy za slozenku.nebo nekomu rekni at to odesle a prachy mu dej. o vkladech do bankomatu nevim.je to na prdlacku tato banka ze nemuzes vlozit, ale vse bez poplatku
A jak to dlouho trvá než to pošlou? Přes poštu to musí trvat dlouho než se to odešle to budu v mínusu 😓
Horší banku neznám, nemám nikoho koho můžu požádat aby me to tam vložil…
nemám kamarády a nikoho…
@Tapicka pošta posílá do druhého dne urcite, ale dojdi se tam zeptat
@Tapicka píše:
A jak to dlouho trvá než to pošlou? Přes poštu to musí trvat dlouho než se to odešle to budu v mínusu 😓
Kdy mi bude vložená částka připsána na účet? Částka Vám bude připsána dle podmínek České pošty nejpozději do tří pracovních dnů od provedení vkladu.
Ahoj, teď to jde jen přes poštu, konkrétně přes poukázku A… od července budou vkladové bankomaty… nedávno jsem se na to ptala.. jak dlouho to trvá, nevím, je tam i nějaký poplatek cca 40 kč, ale ten se ti prý vrátí následující měsíc zpět
@Tapicka píše:
Horší banku neznám, nemám nikoho koho můžu požádat aby me to tam vložil…nemám kamarády a nikoho…
A co at ti to poslou prevodem a ty jim das litr do ruky. Penize jako penize a nektere bank maji uz okamzite prevody. Kdy se okamzite pripisuji na druhy ucet.
To nemáš nikoho v okolí kdo má jakýkoliv účet? Posílám tak třeba mobilní aplikaci lidi to vidí, že sem to poslala, takže spokojenost na obou stranách.
Mám účet u Equa a jsem moc spokojená. Když na něj pošlu peníze, druhy den tam jsou. Příspěvek je založen dneska kolem 10.hodiny, kdyby tam zakladatelka poslala peníze z jiného účtu, zítra tam budou.
Nadávat na banku, že si nejsem schopen včas pohlídat termíny? Hmm. Zajímavé. Jestli náhodou nebude problém někde úplně jinde.