Equa bank - jak vložit peníze

100
23.5.19 10:19

Šla bych do banky rovnou, ale ne tvrdili že když jde vybírat z každého bankomatu, jde do něj i vkladat ale ještě jsem to Nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
97
23.5.19 10:23

Mě tvrdili že se tam hotovost vložit nemůže že až od července budou vkladove bankomaty a já mám teď nervy jak to tam vložit. Horší banku jsem si nemohla vybrat jsu na**aná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
23.5.19 10:25

A nevíte když by mě někdo vložil peníze v pátek jestli to už v sobotu bude na účtě nebo až v pondělí? U equa bank?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21072
23.5.19 10:25

@Anonymste nevim jak equa, ale treba airbank ma vkladove bankomaty jen na pobockach, pry kvuli bezpecnosti

Jinak FAQ banky

Kde si můžu vložit hotovost na účet u Equa bank?
Hotovost si můžete na účet u Equa bank vložit prostřednictvím jakékoliv z téměř 3400 poboček České pošty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
23.5.19 10:26

Tak jedine co poradit. jde to jedine slozenkou, nezapomen do var. s.111,vrati ti prachy za slozenku.nebo nekomu rekni at to odesle a prachy mu dej. o vkladech do bankomatu nevim.je to na prdlacku tato banka ze nemuzes vlozit, ale vse bez poplatku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
23.5.19 10:27

A jak to dlouho trvá než to pošlou? Přes poštu to musí trvat dlouho než se to odešle to budu v mínusu 😓

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
23.5.19 10:28

Horší banku neznám, nemám nikoho koho můžu požádat aby me to tam vložil… :,( nemám kamarády a nikoho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
23.5.19 10:29

@Tapicka pošta posílá do druhého dne urcite, ale dojdi se tam zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21072
23.5.19 10:29
@Tapicka píše:
A jak to dlouho trvá než to pošlou? Přes poštu to musí trvat dlouho než se to odešle to budu v mínusu 😓

Kdy mi bude vložená částka připsána na účet? Částka Vám bude připsána dle podmínek České pošty nejpozději do tří pracovních dnů od provedení vkladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
23.5.19 10:49

Ahoj, teď to jde jen přes poštu, konkrétně přes poukázku A… od července budou vkladové bankomaty… nedávno jsem se na to ptala.. jak dlouho to trvá, nevím, je tam i nějaký poplatek cca 40 kč, ale ten se ti prý vrátí následující měsíc zpět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
23.5.19 10:51

Pocitej tak 2-3dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21072
23.5.19 11:09
@Tapicka píše:
Horší banku neznám, nemám nikoho koho můžu požádat aby me to tam vložil… :,( nemám kamarády a nikoho…

A co at ti to poslou prevodem a ty jim das litr do ruky. Penize jako penize a nektere bank maji uz okamzite prevody. Kdy se okamzite pripisuji na druhy ucet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
23.5.19 15:59

To nemáš nikoho v okolí kdo má jakýkoliv účet? Posílám tak třeba mobilní aplikaci lidi to vidí, že sem to poslala, takže spokojenost na obou stranách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.19 23:11

Mám účet u Equa a jsem moc spokojená. Když na něj pošlu peníze, druhy den tam jsou. Příspěvek je založen dneska kolem 10.hodiny, kdyby tam zakladatelka poslala peníze z jiného účtu, zítra tam budou.

• Citovat
  • Upravit
2
20.12.19 15:09

Nadávat na banku, že si nejsem schopen včas pohlídat termíny? Hmm. Zajímavé. Jestli náhodou nebude problém někde úplně jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová