Era půjčka

Anonymní
28.6.12 12:48

Era půjčka

Ahoj, chtěla bych si založit Era účet a tak za tři měsíce si zažádat o půjčku, koukala jsem na jejich stránky ale nenašla nic jestli se dokládá příjem či potvrzení od zaměstnavatele. Nemáte s tím někdo zkušenost jak to tak chodí?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
28.6.12 12:52

Já tam účet mám, půjčky jsem neměla, ale nabízeli mi a chtěli doložit potvrzení ze zaměstnání, kde jsi aspon 3 měsíce. To bylo někdy loni na podzim, tak nevím zda to pořád platí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
28.6.12 12:53

Vychází z toho, kolik ti pravidelně chodí na účet a tam bude nějaká doba, za jakou ti budou ochotný půjčit. nevim přesně, kolik měsíců to je, ale můžeš se pak informovat na předschválený limity, kolit by ti půjčili. Pře int. bankovnictví si to můžeš zjistit i sama. Info o zaměstnavateli se na žádost uvádí, ale většinou tam nevolaji, to by muselo být hodně podezřelý, ty příjmy. Ale jinak jim stačí, že máš pravidelný příjem na účtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.6.12 12:59

Pokud Ti bude alespoň 3 měsíce chodit na účet výplata, tak nemusíš dokládat nic. Pokud Ti tam nebude chodit nic, tak doložit potvrzení ze zaměstnání, formulář Ti dají oni sami..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
28.6.12 13:05

Ahoj holky, mame s manžou era učet a potřebujeme na něm najit vypisy z učtu za rok 2010 a nikde to tam nemůžeme najit :zed:…potřebujeme je hodně nutně a na pobočce nam řekli že si je mame vyjet na svem učtě..Ale kde???Diky za odpověd… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.6.12 13:40

Najeď na účet, tam máš položku informace o účtu, v ní výpis, nastav si filtr od a do data, které potřebuješ, ono Ti to naskočí a budeš mít nabídku, poslat to celé na maila, tak si to pošli a pak vytiskni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
28.6.12 14:09

Ahoj delala jsem ctyri a pul roku na poste takze o pujcku by si mohla zazadazt hned pri zalozeni uctu ale v tom pripade dokladas potvrzeni o vysi prijmu jako novy klient. Pokud ti bude chodit na ucet prijem 3 mesice a muze to byt i materska potvrzeni o prijmu nedokladas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
28.6.12 14:10

@elisacek2010 nebo ti to vyjede financni centrum ale je tam poplatek (posta neni Financni centrum)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.12 14:16

Aluse: a chtějí i info o zaměstnavately když mi tak chodí víc jak tři měsíce peníze?

• Citovat
  • Upravit
34541
28.6.12 14:19
@Anonymní píše:
Aluse: a chtějí i info o zaměstnavately když mi tak chodí víc jak tři měsíce peníze?

pokud normalne pracujes tak tam budes uvadet ico a adresu zamestnani a hlavni telefonickej kontakt do prace a od jakeho roku tam delas abys mela po zkusebce a jestli je to na dobu urcitou ci neurcitou. nekdy to overujou a nekdy ne to uz je na uvazeni banky a oni treba zavolaj jestli nejsi ve vypovedni lhute

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
28.6.12 17:38

@martina.se at dělam co dělam nemam tam žadnou nabidku,poslat na maila,tak nevim,a to jsem si tam zadala ty datumy..píše mi to zkontrolujte prosím nastaveni filtru vypisu,frekvence vypisu..asi jsem tatar nebo co,ale nejde mi to…pomooooc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
28.6.12 18:08

@elisacek2010 ono je mozny ze takhle zpetne je ty uz nevyjedes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
28.6.12 19:14

@Aluse tak to je hodně blbéé… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
28.6.12 19:39

@elisacek2010 manžel má taky poštvní spořitelnu, když si zobrazím výpis, vpravo nahoře nad výpisem, je nápověda tisk, export do, za tím jsou dvě inkonky, uložit jako.txt nebo.slk. Je to v tom červeném rámečku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
28.6.12 19:58
@elisacek2010 píše:
@Aluse tak to je hodně blbéé… :?

no ale treba jooo a jinak to financni centrum to zmakne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek