ERA Test - zkušenosti

3727
25.1.19 18:31

Ahoj. Podstoupila jsem ho a pomohl nám. Všichni ti asi říkají, ze je to zbytečně, to znám. Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
678
4.2.19 02:44

Ahoj. Chystám na něj tento pátek. Za deset dní budou výsledky a v březnu jdu na svůj pátý ket. Hodně v něj věřím. Pokud bys měla zajem, mužem zůstat v kontaktu a vyměnit si zkušenosti ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
4.2.19 10:03

@Kveetko Ahojka, to bys byla moc hodna :) dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
4.2.19 10:04

@Barb0rka Dekuji mockrat :) gratuluji k miminku ! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
8.2.19 21:37

Ahoj, tak jsem dneska podstoupila Era test. Na moji klinice ho dělali evidentně poprvé, takže vše asi 100× kontrolovali. Je hrozně důležité do dokumentu uvést přesně čas odběru, taky od kdy se přesně nasazoval utrogestan a taky kdy se píchala injekce. No jinak osobně mě to nijak zvlášť nebolelo. Bála jsem se více než to bolelo. Ani jsem bolesti nevykrikla ani mi nevyhrkly slzy. Ale jak jsem zjistila, je to velmi individuální. Četla jsem si zahraniční zkušenosti a každá to má jinak. Za deset dní mám mít výsledky a v březnu snad két. Pak se zase ozvu… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
11.2.19 08:41

@Kveetko Jeee dekuji zes nezapomela :) jses moc hodna.. Dekuji za info, tak jsem zvedava jak to u nas dopadne, ono, predevcirem jsme se domluvili, ze dle embryi uvidime kdy do toho pujdem..joooo bolest je moje „silna“ stranka :) uz jsem si ji uzila tolik, ze jednou to snad jeste zvladnu.. takze to mas nekde napsane v karte a presne podle toho zacinate pak nasazovat Utrogestan a tak ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
11.2.19 13:30

Ahoj, teď počkáme na výsledky - sama jsem zvědavá co se dozvíme. A v dalším cyklu budeme zavádět. Měla bych se z testu teoreticky dozvědět kdy je nejlepší čas pro transfer embrya. A podhledy toho to přesně naplánovat. Jinak cyklus bude nativní. Jen mi dají před ovulaci injekci a pak začnu brát utrogestan 0-0-2. Tak jak ted. No a co tebe teď čeká? A co už máš za sebou? Kolik ivf nebo transferu, že ti ten test nabídli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
11.2.19 20:14

@Kveetko Napisu SZ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.19 15:37

Era test

Ahojte holky,
Nasla som toto forum o era teste (na slovenskych baby ani netusia co to je)
Mne ho ponukol dr.v RG v Brne, som po 3 neuspesnych vkladoch.
Citala som tu o tom dost no neviem co si o tom mysliet :think:
Poradte mi prosim :( ⭐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
24.2.19 16:26

Ahoj, tak to jsme na tom bohužel stejně, já už byla 4× na transferu s nic :nevim: . Teď jsem měsíc po éře, vyšlo mi, že zavádíme vždy ve správném termínu. Takže jsem ráda, že jsem v pořádku, ale problém to u nás neřeší.

Můžu ještě poradit mobilizaci kostrče ať se vše prokrví. Jedná Dr říkala, že to umí zázraky. Byla jsem na tom poprvé před érou a sliznice mi z 8mm narostla na 12mm. Jako nečekala jsem to…takový side efekt. Jdu zavádět své poslední embryo 7.3., pak můžu dát vědět zda se stal zázrak.

A kolik ivf máš za sebou? Mě teď říkal, že prostě vsechny Embrya z toho posledního pokusu můžou být vadné. Ač teda my měli všechny geneticky vyšetřené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
24.2.19 16:30

Ještě ti chci říct, že jsem si psala taky s jednou holcinou z Brna a té zjistili, že má posunuté implementacni okno, a po x letech měla pozitivni test díky správnému načasování ket, ale konec z toho bylo biochemické tehu …ale to se může stát. Ale aspoň i tak posun. Je to holt běh na dlouhou trať. A nikdy nevíš kdy to vyjde. Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
25.2.19 08:12

@Hviezdickaaa Ahojka, chodis do ReproGenesisu? :) sama som ERA test nepodstupovala ale planujeme.. Pan Dr. Stelcl nam doporucil tak uvidime :) Uvidime kolko bude embryi a podla toho sa rozhodneme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
7.3.19 20:45

@Reaskiller Ahoj, taky jsem to absolvovala, mám posunuté okno, a ještě k tomu zkrácené. Absolvovala jsem ve „správném“ termínu jeden transfer, a nic, ale u mě je problém i s kvalitou vajíček kvůli endometrióze, takže to moc nemá vypovídající hodnotu. Pokud všechno půjde dobře, v dubnu budu mít transfer s darovanými, tak pak to bude relevantnější a můžu poreferovat. Kdybys chtěla nějaké detaily, napiš SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
7.3.19 21:44

Příspěvek upraven 03.06.20 v 11:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
7.3.19 22:04

@Reaskiller Četla jsem deníček, a trochu jsem v tom celém kolotoči viděla sebe samu – odběr na uterinní NK buňky je už pár let i moje karta v záloze :) Ale snad na to nebude muset dojít a teď to už klapne. Tak kdykoli napiš, ráda se podělím o to, co vím. A držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí