Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi by si musela najít někoho, kdo se do problémů umí pořádně opřít, co jiného.
to jsou zas dotazy.. Tohle opravdu někoho trápí? ![]()
Existuje samozřejmě minimum případů, kdy je blána tak silná, že se dovnitř chlap nedostane a ženu to bolí. Chlapovi by se nestalo nic, ženu by buď defloroval, a to by hodně bolelo, nebo by se nedostal, a to taky fest bolí. Myslím, že v takových případech se blána odstraní chirurgicky.
na gynekologii udelaji rozruseni hymenu, ale je to vzacne. co by se chlapovi melo stat? asi by ho to taky zacalo bolet a prestal by.
@Anonymní píše:
@pecenaBrokolice chlapovi ze by se nestalo nic? vis to jiste?
A co si myslíš že by se mu stalo?
Vím to jistě. Chlap cítí akorát tlak, bariéru, přes kterou se nedostane. Ale nebolí ho to.
Žena to má horší.
@Teresa.p prijde mi pravdepodobnejsi ze by si ho spis zlomil protoze pokud jsou i blany skoro centimetr tak tam mi to prijde dost pravdepodobny
@Anonymní píše:
@Teresa.p prijde mi pravdepodobnejsi ze by si ho spis zlomil protoze pokud jsou i blany skoro centimetr tak tam mi to prijde dost pravdepodobny
A kamže jsi ho strkal?
![]()
Může se stát, že je blána hodně tuhá, například u starší ženy, která ještě neměla pohlavní styk. Pokud se to nezvládne doma, nastupuje na řadu lékařský zákrok. Když se na to nepůjde na sílu, tak by se nemělo stát nikomu nic.
@divine woman u blany se mit o jeste nestalo ale jednou kdyz zatla hodne svaly a nemohl jsem se tam dostat dost bolestive jsem si ho ohnul
@Anonymní píše:
Tam není žádná kost, jak by si ho mohl zlomit? ![]()
@Anonymní píše:
prijde mi pravdepodobnejsi ze by si ho spis zlomil protoze pokud jsou i blany skoro centimetr tak tam mi to prijde dost pravdepodobny
Však se to péro nestrká do ocelové díry, ale do vaginy.
Tam je to měkké, tak o co by se lámal… Jen se prostě nedostane dál, nepustí ho ten tlak blány. Ale “zlomit” (nemá v sobě ani kost, takže přesněji “poranit si topořivá tělíska”) si fakt nemůže.
@Fíková zlomit se muze
ale ne jako kost? presneji se natrhe vazivovy pouzdro uvnitr
@pecenaBrokolice za normalnich podminek mas pravdu ocel tam neni ale pokud to holka hodne zatne umi to bolet i kdyz je to tam mekky ![]()
@Anonymní píše:
@pecenaBrokolice za normalnich podminek mas pravdu ocel tam neni ale pokud to holka hodne zatne umi to bolet i kdyz je to tam mekky
Ale tak jistě, pokud se rozběhneš a narveš jí ho tam za 300 z místa, tak se logicky může zlomit, ale když ti zatne svaly dole, tak nechápu, proč ho tam teda rveš, když to začíná bolet. Zatne, tak ho vyndám, ne? ![]()
Ale odpovídala jsem na původní dotaz, a za odpověďmi si stojím, nebolí to, když má žena silnou panenskou blánu.
Pokud by byl zvláštní případ holky s fakt tlustou panenskou blanou která nejde vůbec protrhnout, co by se stalo kdyby ho tam chtěl muž strčit?
poranil by se nekdo?