Erdomed - kašel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4256
31.1.20 09:28

Erdomed mě nikdy nepomohl. Nevím proč. Bylo mi po něm naopak hůř. Nechala bych to na 2,5ml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3316
31.1.20 09:56

Dcera měla 2,5 ml má tedy 16 kg. Ale taky nám nezabral. Přišlo mi, že se kašel i zhoršil. U nás na odkašlávání zabírá jen mucosolvan nebo ACC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
31.1.20 10:23

@ArumLily0 teď bere dcera, předškoláky, tipla bych 23kg. A taky měla 2,5 ml.
Zdá se mi, že v pohodě zabral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.20 10:23

Ahoj, taj já mám s Erdomedem dobré zkušenosti. Vždycky mi pomohl do 3 dnů. Beru ho už v počátečních stádiích kašle, abych zabránila postupu nemoci. Musí se u něj dostatečně pít!!!, aby se hlen měl s čím ředit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.21 09:22

Ahoj. Omlouvám se za anonym ale stydím se. Syn 6 let 21kg dostal Erdomed 2× denně 5 ml. Jenže já mu teď nalila asi 8ml a než jsem stihla trochu ulít zpět tak mi to vypil. Je to v pohodě? Si říkám, že to není zas až takový rozdíl ale přece jen mám obavy…

• Citovat
  • Upravit
9720
25.10.21 18:25
@Anonymní píše:
Ahoj. Omlouvám se za anonym ale stydím se. Syn 6 let 21kg dostal Erdomed 2× denně 5 ml. Jenže já mu teď nalila asi 8ml a než jsem stihla trochu ulít zpět tak mi to vypil. Je to v pohodě? Si říkám, že to není zas až takový rozdíl ale přece jen mám obavy…

Nic se nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
11.4.23 03:21

Stěžovala jsem si, že mě v noci budí kašel. ( vykašlala jsem a zase usnula). Po nasazení Erdomedu nespím teď vůbec, celá noc prokašlána, a to přesto, že vezmu jeden ráno a druhý v poledne a na noc Codein nebo Stoptusin/ podle dopor. lékaře/ Kašel je dráždivý a přes dostatek tekutin skoro nic nejde ven. Jen bolí hlava. Po přečtení pár recenzí pochopení, že části lidí pomůže a části ne a části udělá ze života peklo. Za mě nebrat, zhoršení kašle i celkového stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.23 00:20

Erdomed, jak brát

Dobrý den, mám takový dotaz, dr. napsala synovi Erdomed takové ty dvoubarevné kapsle, má odmalička problém se spolknutím léků, klasické prášky drtim na lžičce a míchám s čajem, Erdomed jakoby tu kapsli rozdelam a na lžičce s čajem mu to dávám, ten „obal“ vyhazuju, někde jsem slyšela, že i ten „obal“ obsahuje nějaké léčivo, tak nevím :nevim:
Nevíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
15.11.23 08:16

Obal léčivo neobsahuje. Chrání ale účinnou látku v prášku, aby ji nezničila žaludeční kyselina a aby se lék uvolnil až ve střevě, kde se vstřebá.
Takže je možné, že pokud to vysypeš na lžičku, tak účinnost léku snížíš.
Nemůžeš napsat doktorce, aby vám předepsala Erdomed sirup?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
18.1.25 12:06

Zbyl mi erdomed

Ahoj, zbyl mi v lednici erdomed, že 17.12. Na krabici je, že vydrží jen 15 dní. Co se s ním stane? Opravdu ho nemůžu teď použít znovu? Malý na zase kašel. Je to už zkažené, nebo byste ještě použili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9720
18.1.25 21:31

@gabriellllla
Maximálně to bude mít horší chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...