Jsou to potničky? Mohu mazat bepanthenem?

12681
29.12.11 19:36

jsou to potničky?

tyto pupínky má už cca 14dnů, zdálo se že mizí, pak se zase zhoršili, pak zase skoro zmizeli, přijde mě že se objevují sem tam.má je jen za tím krkem
minule jsem se chtěla zeptat doktorky a nakonec jsem zapomněla :zed: dneska jsem mu to párkrát namazala bepanthenem-je to vhodný?
začali jsme s příkrmy tak nevím jestli je to tím, nebo jestli jsem snědla něco nevhodnýho a přešlo mě to do mlíka, nebo ty potničky? oblíkáme ho poměrně málo, ale je fakt, že párkrát jsem mu dala zimní čepici a zhoršilo se to

jak poznám potničky? jsou po celém těle nebo jen někde?
tady ty nemoci „pupínky“ nesnáším, člověk nikdy neví o co jde :x

fotka je nic moc, večer mě to už nejde líp vyfotit tak se omlouvám,navíc malej neposedí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
272
29.12.11 19:51
goldenka píše:
tyto pupínky má už cca 14dnů, zdálo se že mizí, pak se zase zhoršili, pak zase skoro zmizeli, přijde mě že se objevují sem tam.má je jen za tím krkem
minule jsem se chtěla zeptat doktorky a nakonec jsem zapomněla :zed: dneska jsem mu to párkrát namazala bepanthenem-je to vhodný?
začali jsme s příkrmy tak nevím jestli je to tím, nebo jestli jsem snědla něco nevhodnýho a přešlo mě to do mlíka, nebo ty potničky? oblíkáme ho poměrně málo, ale je fakt, že párkrát jsem mu dala zimní čepici a zhoršilo se to

jak poznám potničky? jsou po celém těle nebo jen někde?
tady ty nemoci „pupínky“ nesnáším, člověk nikdy neví o co jde :x

fotka je nic moc, večer mě to už nejde líp vyfotit tak se omlouvám,navíc malej neposedí

Záleží s čeho ta čepice je… synovi to dělaly pletené čepice. Nebo to může být potravinová alergie to je pak horší zjistit po čem se to zhoršuje. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
29.12.11 19:51

Na potničky to nevypadá, ty mají tušim bílý vnitřek :think: Zkusila bych vysledovat jestli to není z nějakého jídla, mělo by se s každou novou potravinou čekat tři dny, než se dá další, aby právě šlo poznat z čeho je reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
29.12.11 19:55

on už to má ale poměrně dlouho, měl to tak dva dny na boku hlavy, zmizelo to, teď to má už 14dnů za tím krkem, nikde jinde
no čepička-máme jednu pletenou, máme pak takovou „umělinu“ pak bavlněnou a střídáme je, takže to taky nevím čím by to bylo¨
tu pletenou nosí tak jednou týdně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
29.12.11 19:56

Při prohlížení fotky jsem Ti omylem klikla na profil. :mrgreen: Mně to podle té podélné červenější čmouhy připadá jako opruzeninka z čepičky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
29.12.11 20:01

jo má to jakoby v pruhu, on má za krkem takový faldík a celý den je na bříšku a má ten krček ohlej a tak se mu to tam asi dost potí a ta čepička v těch místech taky končí.objevilo se mu to už před příkrmama ale hned zmizelo, teď to drží a dneska se to zhoršilo-možná tím, že má tu čepici na hlavě denodenně když jdeme ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
29.12.11 20:50

Ahoj, těžko říct. Podobně se u malý projevovala alergie, ale stejně reagovala po nástupu zimy. Zašla jsem za doktorkou co s tím, že se zase osypala nebo jestli to náhodou není ekzém, tak to prohlédla a řekla, že je to od spocení. Ona ale měla červený celý zádíčka, krk, lehce bok a hrudník. Je to proti kůži vedle suchý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
29.12.11 21:11

spíš mě to oproti kůži přijde lehce lepivý, nebo jak to popsat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
20.6.13 19:50

Ahoj,

jsou tohle potníčky? Malá to má na krku, vpředu i v zadu, dnes se jí to šíleně zhoršilo. Doufám, že to je z vedra a zmizne to. Jinak má 6 den ATB na angínu, měla tedy „jen“ teploty, dnes je třetí den bez teplot. Doufám, že to nesouvisí. Poradíte? Jsou to potníčky? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
20.6.13 19:55

A neběhala po slunku? Ono totiž, když se berou ATB, tak se na slunko nesmí, právě proto, že se dělá vyrážka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297

Jestli jí to svědí, tak bych věřila, že je to spíš reakce na ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661

@S_h_a_n_i_e Může to být z potu, ale pokud bere na anginu Augmentin, tak ten dělá podobné kopřivkové reakce právě cca týden po začátku užívání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
20.6.13 19:59

@Bersaba Ne, bere Ospen 400. A neřekla bych, že jí to svědí, nedrbe si to. Jinak venku jsme už 10 dní nebyli :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
20.6.13 19:59

@S_h_a_n_i_e U nás právě takhle potničky vypadaly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
20.6.13 20:00

Jestliže bere 6 dní ATB a teď má vyrážku, která svědí, tak bych na tvém místě ráno zavolala doktorce a domluvila se s ní, protože to vypadá na alergii na ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí