Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Partner se např. při orálu na zádech neudělá nikdy, prostě to tak má, to jen na uklidnění.. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, vkládám anonymně především kvůli příteli.Mám nového “nabíječe” a jsme spolu krátce. Teprve tři měsíce. K sexu jsem svolila teprve nedávno, nebudu úplně rozvádět proč.
Nicméně jsme dělali takové ty věci okolo, včetně orálního sexu, tak úplně ošizen nebyl.
Během orálního sexu jsem si všimla, že má problém s erekcí, když je na zádech. Myslela jsem si, že je to mnou, ale prý to dělám dobře, a že je to u něj normální když je na zádech. Neznam nikoho takového s takovým problémem, tak nevím… Znáte vy někoho takového?
No a k samotnému sexu… Když na to přišlo; byl jak utržený ze řetězu, nicméně když došlo na vložení do mě, úplně mu zvadl.
Zkoušel si pak honit, líbali jsme se zase, ale měl problém ho dát do pozoru. Pak si tedy něco vzal a během minuty byl připraven na to zase vlítnout. (Což pochybuju, že by zabralo tak brzo).
No a dnes stejný problém během orálního sexu. I když jsem mu 10 minut kouřila a on se u toho klepal a sténal, tak se mu úplně nepostavil…
On tvrdí, že to tak občas má, takové období, ale já nikoho takového neznam. Zároveň nevím, jak to opravdu má, protože jsme spolu krátce. Ale samozřejmě mě napadají myšlenky, jestli to není mnou. Zda ho přitahuji vůbec. Na druhou stranu chce sex se mnou pokaždé, co se vidíme. A celkově mi nepřijde, z toho co říká nebo jak jedna, že bych ho nepřitahovala, ale tělo mluví jinak…
Nebo jestli je to fakt v nem? Měl jste někdo podobný problém? Nebo čím by to mohlo být?
Vidím to na problémy s erekcí, vina nebude na Tvé straně a bude nutné hledat nového nabíječe.
Protože nikdo nechce poloimpotentního milence, že… ![]()
Nabíječ který nenabijí… Asi podobná drobná závada jako u secího stroje co neseje. Pokud je to pouze jednoúčelová osoba (zakladatelka ho má jen z důvodu sexu a ničeho jiného), pak doporučuji reklamovat a vyměnit za funkční model.
@Prof. Farnsworth píše:
Nabíječ který nenabijí… Asi podobná drobná závada jako u secího stroje co neseje. Pokud je to pouze jednoúčelová osoba (zakladatelka ho má jen z důvodu sexu a ničeho jiného), pak doporučuji reklamovat a vyměnit za funkční model.
Asi má ucpanou trubku.
A jak ho má rozměrově? Já se s tímhle setkala u borce, co ho měl dlouhýho a i teda obvodově velkého. Přitom čerstvej sportujici hubenej ctyricatnik, takže bych nepredpokladala nějaký problémy.
Naopak druhej ho má bych řekla sotva průměrného, při těle, ale teda na pevnost si nemůžu stěžovat. ![]()
Nervy, stres, potize s tlakem nebo obecne s cevami, věk. Tech moznosti je tuna ![]()
Podle me to bude kombinace vek plus hormony, tedy snizeni testosteronu a tak. Vetsinou ti chlapi to tak maj, ze je takovej v polopozoru, a protoze to samozrejme ma vliv i na psychiku, tak se pak na to u toho soustredej a zvadne treba uplne. Pokud je ciste na sex, sla bych o dum dal, je to smutny, ale co s tim. Pokud s nim chces byt jako s partnerem, je to dost blby tema, ale rict mu, ze chapes, ze to tak miva a ze uz tomu mozna nedava tolik pozornosti, ale ze jinymi slovy se tomu rika porucha erekce a da se lecit, coz chlapum sice neprijde jako sympaticka rada, ale tak to je, a ze jestli spolu chcete byt, byla bys rad, aby to resil, tedy si zmeril hladinu hormonu a obratil se na doktora. Ze i jemu se zlepsi sexualni oblast, a samozrejme i te partnerce, at uz to bude jakakoliv.
Ahoj holky, vkládám anonymně především kvůli příteli.
Mám nového “nabíječe” a jsme spolu krátce. Teprve tři měsíce. K sexu jsem svolila teprve nedávno, nebudu úplně rozvádět proč.
Nicméně jsme dělali takové ty věci okolo, včetně orálního sexu, tak úplně ošizen nebyl.
Během orálního sexu jsem si všimla, že má problém s erekcí, když je na zádech. Myslela jsem si, že je to mnou, ale prý to dělám dobře, a že je to u něj normální když je na zádech. Neznam nikoho takového s takovým problémem, tak nevím… Znáte vy někoho takového?
No a k samotnému sexu… Když na to přišlo; byl jak utržený ze řetězu, nicméně když došlo na vložení do mě, úplně mu zvadl.
Zkoušel si pak honit, líbali jsme se zase, ale měl problém ho dát do pozoru. Pak si tedy něco vzal a během minuty byl připraven na to zase vlítnout. (Což pochybuju, že by zabralo tak brzo).
No a dnes stejný problém během orálního sexu. I když jsem mu 10 minut kouřila a on se u toho klepal a sténal, tak se mu úplně nepostavil…
On tvrdí, že to tak občas má, takové období, ale já nikoho takového neznam. Zároveň nevím, jak to opravdu má, protože jsme spolu krátce. Ale samozřejmě mě napadají myšlenky, jestli to není mnou. Zda ho přitahuji vůbec. Na druhou stranu chce sex se mnou pokaždé, co se vidíme. A celkově mi nepřijde, z toho co říká nebo jak jedna, že bych ho nepřitahovala, ale tělo mluví jinak…
Nebo jestli je to fakt v nem? Měl jste někdo podobný problém? Nebo čím by to mohlo být?