Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, zajima me, jestli ma nekdo podobnou zkusenost. S pritelem jsme dva roky, od pul roku spolu bydlime. Pred nasim vztahem mel kamaradku, ke ktere drive neco citil, pak cit pry uplne pominul. Nicmene, ona je velka koketa a tema sexu ji neni vubec cizi. Kazopadne k veci. Nedela se to, vim to. Cca rok zpet jsem prosla priteli chat s touhle slecnou na fb. Posilal ji nase spolecne fotky, psal, jak je rad ze me ma. Nicmene stale mezi nimi sem a tam panovala jakasi flirtovaci nalada, on ji napsal dohromady cca 10 zprav, tykajicich se ohledne intimity a sexu, v podstate takove zpetne vyznani toho, jak si pral byt u ni blizko, jak je sexy atd. Tohle probihalo prvnich par tydnu naseho vztahu. Nicmene pak kontakt s ni v tomhle smyslu naprosto utnul a vim, ze s zadnymi jinymi si talhle nepise. Kdyz jsem se to tenkrat dozvedela, byla jsem neskutecne nastvana a vybalila jsem to na nej. Rekl, ze to vi, ze se choval jako kreten a zpetne to nechape. Ze z pocatku vztahu nebyl asi tak zamilovany a ze az postupem zjistoval, ze ke stesti nepotrebuje zadnou jinou a absolutne se fixoval na me(coz mam, z toho fb, overene). Kazdopadne to ve me obcas zaboli a vzpomenu si na to, i kdyz mi vsichni rekli, ze vlastne o nic nejde. Mate nekdo podobnou zkusenost? Z pocatku flirtujici samec, ktereho jste zkrotily a je z nej milujici partner? Fakt tem chlapum trva, nez se usadi?
Někdy trvá chlapům, někdy ženským. Někdo se zamiluje hned a nedokáže si představit, že by měl mrknout na jiného a někomu to trvá, než si to ujasní.
Jestli toho nechal hned na začátku, nekontaktuje ji a omluvil se ti, tak už se v tom nepatlej. Prostě mu možná trvalo, než to s tebou začal brát vážně.
Pracuju z poloviny v mužském kolektivu a co občas vyslechnu, tak je tohle docela obvyklé, že kluk má kámošku s výhodami, potká jinou holku a teprve po nějaké době to definitivně rozsekne…asi kdyby to s novou nevyšlo, tak aby mu aspoň zůstala holka na sex…co jsem z toho tak pochopila
jestli je to ok, nebo není? Popravdě nejsem to úplně schopná posoudit ![]()
@welovefashion presne to mi rikal, ze ho nekolikrat holky zklamaly, ze si s nekym zacal, zacal do toho tahat city a ona ho pak potopila. Pry ze si timhle asi delal takova “zadni vratka” aby pak nezustal uplne sam. Kazdopadne pak zpetne videl, ze to byla naprosta hloupost a opravdu toho lituje, v te dobe mi to velmi ublizilo a bylo videt, ze je z toho slusne v haji. Ja to jen tolik asi nechapu, jsem hodne zasadova a ve vztahu bych tohle nikdy neudelala. Je ale pravda, ze mu pry trvalo dele, nez se zamiloval, ze z pocatku to bylo hodne o fyzicnu, ja to tak mela se vsim vsudy hned ![]()
Prosimtě, nebuď naivní. Kdyby tě miloval, takhle by si s ní nepsal
já jsem tak ráda že žiju mezi lidmi co mají charakter. ![]()
@Anonymní píše:
Z pocatku flirtujici samec, ktereho jste zkrotily a je z nej milujici partner?
Jak ti to jen říct abych z tebe neudělal naivní kravku. Jak ti jen vytknout tvé prvotní odpuštění. Jak ti jen poradit co dál abys netrpěla.
Nevím.
Nepotěšim tě. Ex si taky vypisoval s jinou, když jsem na to náhodou přišla tak to utnul. Ale za nějakou dobu si stejně tu bokovku našel. A to mě pořád tvrdil jak jsem ta pravá a bla bla bla.
To už je v týdnu druhá diskuze na úplně stejný téma. Divný.
Na moji povahu, bych určitě nečekala, nato, až se muž usadí.
Jestli to není vzájemné už od prvopočátku a teprve se rozhoduje mezi mnou nebo jinou. ![]()
To znamená jen jedno, že neví co a hlavně koho chce.
Takový, by už u mě ztratil na zájmu i chtíči. ![]()
Tak na tom uplnem zacatku clovek opravdu jeste nemusi vedet, kdo je pro nej ten spravnej partner a jak se to cele vyvrbi…nekdy jde do neceho s tim, ze to bude jen flirt, romanek, dobrodruzstvi a hle, je z toho laska jako tram…a chlapum to nekdy trva…jen si davej pozor, aby se to neopakovalo, aby tvuj partner nebyl ten typ, co si musi porad neco dokazovat…jinak bych to asi presla, kdyby mi na nem zalezelo…clovek taky neni vzdycky svatej, jen musi vedet, kde ma ty priority a kdo je ten top pro nej, koho nechce ztratit a dle toho se chovat.
@Sonarka píše:
Tak na tom uplnem zacatku clovek opravdu jeste nemusi vedet, kdo je pro nej ten spravnej partner a jak se to cele vyvrbi…nekdy jde do neceho s tim, ze to bude jen flirt, romanek, dobrodruzstvi a hle, je z toho laska jako tram…a chlapum to nekdy trva…jen si davej pozor, aby se to neopakovalo, aby tvuj partner nebyl ten typ, co si musi porad neco dokazovat…jinak bych to asi presla, kdyby mi na nem zalezelo…clovek taky neni vzdycky svatej, jen musi vedet, kde ma ty priority a kdo je ten top pro nej, koho nechce ztratit a dle toho se chovat.
No, jak ty to děláš, že to umíš vždy tak hezky napsat. ![]()
Tak ja taky obcas lezla do vztahu, ze mi trvalo dyl, nez jsem si ujasnila, ze tohle je zrovna ted ten pravy. A klidne bych si i takhle vypisovala az do momentu, kdy si jasne rekneme, ze ted spolu chodime a zadne dalsi obecenstvo k tomu nepotrebujeme. Pokud s ni takto komunikoval i v dobe, kdy jste si jasne rekli, ze jste spolu, tak nic moc, ale sama jsi videla, ze to utnul, jakmile si byl jisty, a o tobe mluvil hezky. Takze bych se ho na to zeptala a vyjadrila bych se v tom smyslu, ze bych rada, kdyby uz tohle nedelal, a uz bych se tim dal nezabyvala.
@Černá Madonna píše:
No, jak ty to děláš, že to umíš vždy tak hezky napsat.
Všichni ti řekli, že o nic nejde. Takže jsi svým příběhem obšťastnila kde koho a po dvou letech to těšíš na internetu? Říká ti něco slovo soukromí? Tohle mi udělat partner, tak bych to s ním vyřešila raz dva. Nemáte si absolutně co vyčítat.
Mi to přijde normální, prostě ještě nevěděl, jak to s tebou bude. Ted´ s tebou bydlí, takže to nakonec JE vážný. S ní už nepíše. Jasně, že červíček občas zahlodá, ale rozhodně bych, být tebou, jemu už nic neříkala a neprojížděla mu facebook. Ať si to s ním zbytečně nepokazíš. Neblbni, fakt
Ahoj, zajima me, jestli ma nekdo podobnou zkusenost. S pritelem jsme dva roky, od pul roku spolu bydlime. Pred nasim vztahem mel kamaradku, ke ktere drive neco citil, pak cit pry uplne pominul. Nicmene, ona je velka koketa a tema sexu ji neni vubec cizi. Kazopadne k veci. Nedela se to, vim to. Cca rok zpet jsem prosla priteli chat s touhle slecnou na fb. Posilal ji nase spolecne fotky, psal, jak je rad ze me ma. Nicmene stale mezi nimi sem a tam panovala jakasi flirtovaci nalada, on ji napsal dohromady cca 10 zprav, tykajicich se ohledne intimity a sexu, v podstate takove zpetne vyznani toho, jak si pral byt u ni blizko, jak je sexy atd. Tohle probihalo prvnich par tydnu naseho vztahu. Nicmene pak kontakt s ni v tomhle smyslu naprosto utnul a vim, ze s zadnymi jinymi si talhle nepise. Kdyz jsem se to tenkrat dozvedela, byla jsem neskutecne nastvana a vybalila jsem to na nej. Rekl, ze to vi, ze se choval jako kreten a zpetne to nechape. Ze z pocatku vztahu nebyl asi tak zamilovany a ze az postupem zjistoval, ze ke stesti nepotrebuje zadnou jinou a absolutne se fixoval na me(coz mam, z toho fb, overene). Kazdopadne to ve me obcas zaboli a vzpomenu si na to, i kdyz mi vsichni rekli, ze vlastne o nic nejde. Mate nekdo podobnou zkusenost? Z pocatku flirtujici samec, ktereho jste zkrotily a je z nej milujici partner? Fakt tem chlapum trva, nez se usadi?