Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Maminky, potřebovala bych pořídit nějaké ergonomické nosítko, které by mi však neudělalo úplný vítr v peněžence. Mám dvoutýdenního chlapečka. Nosítko chci ale jen na přeběhnutí do obchodu a na vyvenčení pesana. Jedná se o zhruba 20 minut denně. Co byste mi poradily? Případně neprodáváte některá něco? Moc se mi líbí Bondolino, ale ta cena. Stejně jako Manduca apod.. Pročetla jsem tu snad všechny diskuze a každému samozřejmě vyhovuje něco jiného. Ale opravdu se mi jedná jen o těch pár minut denně. Mám odzkoušeno, že malýmu se u mě na břiše líbí. Když pláče, neusne jinak. Děkuji ![]()
Ahoj, tak pokud nechces investovat tk jedine asi nejaky satek…ja mam manducu a nosime i ted v 18 mes…ono se to zda-taky jsem ji chtela jen na venceni a kratke pochuzky…ale jak prijdes na to, jak je to jednoduche-jet s manducou treba busem, tak se pak uz nechce tahat kocar..a u nas proste casem nasla manduca mnohem castejsi uplatneni, nez jsem cekala, kdyz jsem ji porizovala…da se koupit i bazarova, byvaji na aukru treba, MMB…
Dnes na festaku bylo plno Manduc:-) az jsem byla'prijemne prekvapena, syna jsem tam nesla na zadech a na zpatecni ceste mi i na zadech usnul…
Preju at se dobre rozhodnes…ale za sebe doporucuju spis to,,drazsi" nositko…penize se ti vrati, v jine podobe sice, ale vrati;-)
@Jeannie2 Jako já počítám ty dva tisíce
mě by spíš asi vyhovovalo to Bondolino. Ale to jsem nenašla nikde bazarové.
Beco si taky hodně maminek chválí, ale je prý pro menší postavy. Nejlepší by bylo zajít si do nějaké prodejny a vyzkoušet si, které z těchto nosítek Ti nejvíc vyhovuje.
Mám Manducu a jsem spokojená, i když nějaké mouchy bych na ní taky našla.
@demian Tak já jsem zrovna docela „drobek“. 163cm a 50kilo
U nás ve městě ale vůbec nevím, kde se tyhle nosítka prodávají. Mě se právě na tom Becu líbí, že má tu novorozeneckou vložku, takže si tam mimčo můžu dát i na gauči a pak teprve „oblíknout“. A za tuhle cenu je to právě super. Tak nevím, jestli to risknout
Manduca má taky novorozeneckou vložku, ale ta už je připnutá rovnou v nosítku. Vždy jsem si malého dávala do Manducy v sedě na gauči, jen už jsem byla obutá.
Myslím, že by Ti Beco mohlo sednout a asi bych koupi riskla. Ergonomické nosítko vždy výhodně prodáš, pokud by Ti nevyhovovalo.
Edit : Teď koukám pořádně na fotku a přijde mi, že dítě na fotce má kolínka nízko. Je v špatné pozici, takže Beco asi zas tak úplně ergonomické nebude.
@demian Hlavně za tuhle cenu si myslím se to fakt vyplatí. Paní je ze stejného města jako já, tak jsem ji psala, jestli můžeme vyzkoušet nejprve, tak uvidím
Děkuji za radu ![]()
@Tůmička
Některé internetové obchody taky nabízejí zapůjčení manduky třeba na víkend (za nějaký drobný poplatek) a když se pak rozhodneš pro koupi, tak Ti ten poplatek odečtou z ceny. A koukni na MMB, tak se manduky občas prodávají za slušné peníze. Výhodou je, že manduku užiješ i později, ne jen na přeběhnutí a na venčení psa - když Ti nebude vyhovovat, vždycky jí dobře prodáš.
sama jí mám a denně si blahořečím, že jsem si její koupi navzdory ceně a manželovým řečem prosadila.
@Tůmička mam Beco a maximalni spokojenost. Vlozku jsem nosila tak do 4 mesicu. A neni jen pro male postavy
, ja mam 180 a v klidu. V obdobi, kdy mel to svoje mama, mama, jsem ho hodila na zada a luxovala ci vytirala. Jinak bych nic neudelala ![]()
Tak jsem nakonec koupila úplně něco jiného, a to toto
http://www.nosenideti.cz/…e-tyrkysove/
tak uvidime ![]()
@Kate92 na tu jsem také koukala, ale recenze nic moc, tak nevim no..