Beco gemini, lze opravdu nosit novoše?

1342
16.6.13 11:28

beco gemini, lze opravdu nosit novoše?

Ahoj plánuji koupit nějaké ergonomické nosítko. Termín porodu mám na začátku léta. Ráda bych se zeptala zdali máte někdo zkušenosti s nosítkem BECO Gemini. Myslím, že v něm lze nosit novorozence. Máte někdo toto nosítko? Dost by mi pomohla nějaká recenze, Zda koupit toto či butterfly, nebo manducu. Jsem vysoká a možna i štíhla :P :lol: Prosím o rady jen na beco gemini, manducu mam proštudovanou. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
424
16.6.13 11:30

@Niqitka máme butterfly, ale nosíme tam malou až od půl roku - to jsme si ho teprve koupili, ale pokud chceš miminko nosit u sebe tak si myslím, že nejlepší je pro začátek šátkování :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
16.6.13 11:57

Já bych šla do manducy ;) Neviděla jsem, jak vypadá ta novorozenecká vložka u toho beca, ale manduca je úplně bezvadná. :palec: Nemáš možnost je někde vyzkoušet nebo půjčit? Každému prý sedí něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
16.6.13 11:59

A koukala jsem, že to beco je zobrazované na nošení prcka i čelem od sebe, to není dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
16.6.13 12:08

Kdyz si zadas na youtube „beco gemini newborn“, tak ti to najde spoustu videi, koukala jsem a prijde mi to celkem v pohode pro novorozence..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí