Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahojte maminy, chci se zeptat, jestli znáte toto nosítko?
Podobné jsem měla v hnědé, jiná značka ale stejný princip zapínání. Je na prd - po pár minutách bolí záda, táhnou ramena - dítě se pronese. Raději ergo nosítko - je jich mraky a dají se koupit i po jednom dítěti v dobrém stavu, já nakonec zakotvila u alpina, měla jsem ho asi za 700 přes aukro a na poponášení doma a do obchodu stačilo, stejně není jistota že se v tom dítěti bude líbit. Já ho použila ven cca 10krát.
Příspěvek upraven 23.06.13 v 16:45
Ne, ale něco dost podobného mám od Chicca a nepoužívám (použila jsem asi dohromady 5×). Dítě bych v takovém nosítku nenechala déle jak 30 minut… ![]()
Diky.
Ja nosim v satku, kamaradka mi prave psala, ze je to ergo, ale me se to nezdalo, tak jsem chtela znat vic nazoru ![]()
Mě by zajímalo co si myslíte o TOMTO nosítku? Mělo by být ergonomické ale za podezřele nízkou cenu??? Nové okolo 800kč ![]()
@Almira-Alm oni se vyrabi spoustu cinskych levnych napodobenin.
@Týnuše1980 neni ![]()
@suik Bude tam rozdíl jen v kvalitě provedení nebo může být potencionálně nebezpečné pro dítě? ![]()
@Almira-Alm no rekla bych ze nemivaji atesty nezavadnosti materialu a taky to siti nemusi vydrzet, muze se to po case parat a tak, preci jen nektere svy jsou hodne namahane.
ja bych do toho nesla, cenovy rozdil je veliky
@Almira-Alm Přečti si toto http://www.nosenideti.cz/clanek.php?…. Ale na druhou stranu si ho kamarádka přece jen pořídila a já na něm nenašla nic závadného. Samozřejmě nemá atest atd…
@Almira-Alm bych se bála, že to až tak ergo a pohodlný nebude. Třeba rozložení váhy a tak. Aby ti to neurvalo po půl hodině ramena. Jinak bych to přirovnala třeba k botám od Vietnamců.. Taky mnohdy vypadají super, ale za týden se pářou nebo trhají.. Nebo taky ne
Ale za mě teda taky NE.
@Almira-Alm je to čínský fejk, bála bych se ze dvou důvodů, moje děti nosítka/šátky ožužlávají, takže tady látka může být napuštěná kdoví jakým sajrajtem, k tomu kvalita přezek, můžou být z nekvalitních plastů a prasknout.
Já bych se teda taky bála koupit nějakou napodobeninu. Jak už tu padlo, děti nosítka žužlají a představa, že třeba přezka praskne a dítě spadne na zem…
To raději koupit jeté a kvalitní a pak ho třeba ještě prodat.
Jasné no.. Mě jde o ten posaz miminka.. Nebudu ho využívat extrémně moc ale třeba v průměru minut denně ano.. Tak aby to neničilo jemu záda.. Asi spíš zvolím starší „značkové“ ![]()