Ergonomické nosítko v 5ti měsících

17.8.17 23:08

Ergonomicke nositko v 5ti měsících

Ahoj holky, mám dotaz :)
Mám syna 5ti mesicniho velikána. Píšu to proto, ze má už něco přes 10 kg. Mám v plánu koupit Ergonomicke nositko, ale jak můžete pochopit, nemůžu se věkem a velikosti řídit. Oblečení kupujeme ve vel. 6-9 měsíců a pomalu je nám to malé :-/ nehodlám koupit nositko, které stojí pomalu 5000,– a budeme ho nosit ani ne 3 měsíce. Můžete mi prosím poradit? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17.8.17 23:17

Ahoj :-) Já tedy nejsem úplně vyloženě nosící typ, nosíme občas…tam kam se s kočárkem nedá dostat :-) Já osobně mám šité nosítko Srdíčko z fb skupiny a jsem spokojená. Mám 10 měsíčního 10 kg chlapečka. Co ale tak z okolí vím, hodně si chválí Kokon tím, že je nastavitelné…od cca 4 měsíců do 2,5, 3 let :-) Ne každému sedne, chtělo by to nejspíš vyzkoušet na nějakém regionálním srazu nebo se zeptat přímo holek z tvého okolí na fb Nosíme děti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
17.8.17 23:26

@VeronikaVes Mně maximálně vyhovuje Kibi a to právě tou nastavitelností. Nosila jsem v něm dítě od 3,5 měsíce, to měl asi 67cm a 7 kilo a nosila jsem v něm i 2,5 letého s 13 kily. Vešlo by se i větší dítě, ale to už se nosit nechtěl. Po dvou dětech je ve výborném stavu, jen lehoučce vybledlé a není ani tak drahé, stojí tuším 2700kč (aspoň tehdy stálo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
18.8.17 06:40

Kibi, noiga,manduca.Je třeba si to na nějakém nosícím sraze ozkoušet co ti sedne. dá se i půjčit třeba na týden, aby ses pak rozhodla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
18.8.17 07:48

Rostoucí Andala… Ale taky doporučuji vyzkoušet, každému sedne něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
18.8.17 08:13

Bondolino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
18.8.17 10:58

Měla jsem na občasné nošení ergobaby a byla jsem spokojená. nejlepší je najít si před nákupem někoho kdo půjčí na zkoušku- bývají různé spolky při dětských centrech, na FB, brána k dětem půjčuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.17 11:23

@smudlinky
Holky moc všem děkuji, ale zatím u mě asi vyhrálo tula toddler, tak uvidím ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
18.8.17 12:17

@VeronikaVes Bacha na to, toddler od Tuly je velký, je tam velký skok mezi velikostmi, tak fakt vyzkoušej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.17 12:19

@NudleV
Tak můj syn má 85 Cm a váží skoro 11 kg ????????‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie