Nosítko versus šátek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25
15.8.17 14:59

Nositko versus satek?

Ahojte,

nosite babatka? Ake znacky preferujete u nositka a satku? Naopak ake ne?

Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9794
15.8.17 15:01

@Mari123
Raději mám šátek než nosítko. Je mi pohodlnější, ale chvilku trvá uvázání. Nosítko mám Mei Tai ( to je až od 4 měsíců). ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
15.8.17 15:06

Mám nosítko i šátek. První dítě bylo nosítkové (Fidela Fusion), druhé má raději šátek a v nosítku prozatím řve, doufám ale, že se ještě naučí. Šátek je pohodlnější na dlouhé nošení, do nosítka ale nandám dítě i v autě, což je super, když třeba prší. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
15.8.17 15:13

Mě nejvíc vyhovují šátky Šanami exkluziv, jsou krásně měkké a i když nosím skoro 14kg prcka v tibetském batohu tak ani po hodině nemám žádné otlaky a nikde se nezařezává. Zkoušela jsem i šátek babylonia ale nebyla jsem spokojená, je i po zanošení (měla jsem ho půjčený po jednom dítěti)hodně tvrdý a při těžším dítěti se hodně zařezává do ramen. Zkoušela jsem i nosítko kibi ale nevyhovovalo mě ani synkovi, oproti šátku se nedá nosítko pořádně nastavit a dotáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
15.8.17 15:26

Měla jsem nosítko ergobaby, byla jsem spokojená. Nosila jsem občas a až tak od cca 6 měs do roka. Obecně se doporučuje vyzkoušet co komu vyhovuje- nejlépe najít maminky které nosítka a šátky mezi sebou půjčují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
15.8.17 15:46

Obě děti jsem nosila šátku (dydimos gekoni, a několik natibaby 100% bavlna i příměsy), syna i v manuce (ta mi byla nepohodlná, ale manželovi vyhovovala) později v nosítku Lennylamb todler z toho jsem teda nadšená a těším se až do něj doroste dcerka i když ta teda nemusí ani šátek nejraději je v kočárku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
15.8.17 15:47

Mě nevyhovují tvrdá nosítka (Tula, Ergo, Manduca), mám ráda šátková (Fidella). Šátek mám teď krátký, 100% bavlna, časem z něj bude taky nosítko. Ale každému vyhovuje něco jiného, ideální zajít na regio sraz a vyzkoušet různé možnosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
15.8.17 15:58

Ja mam rada manducu, šátek jsem darovala neb jsem se s nim proste necítila dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.8.17 16:13

Mně šátek nevyhovuje, necítím se v něm dobře, nejsem zkrátka šátkový typ.
Vyhovuje mi nosítko a konkrétně Manduca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.17 17:20

Pro mala miminka mi vyhovuje satek, tak do tech sesti mesicu jsem nosila v satku Ellevill a potom jsem presla na nositka. Ted jak ma syn rok, tak neni chvilku v klidu, furt chce ven a pochodovat, to si s satkem neumim predstavit kazdou chvili vyndavat a zase uvazovat. Taky mi asi moc nejde to uvazovani, ze se mi to u tezsich ditek casem povoli a vzdycky se mi ty konce povede vyvalet nekde v blate kdyz uvazuju venku :lol:
Ted stridam nositka Manducu a Kibi. Kibi mi vic sedi na zada, Manduca zas dopredu. Manzelovi sedi vic Kibi, ma sirsi popruhy, vetsi vuli v popruzich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí