Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj, chci se zeptat, znáte někdo krosnu na dítě Kober? Mám možnost si ji odkoupit, vypadá pěkně, ale vůbec nic jsem o ni nezjistila. mám dvě děti (3 roky a rok) a na výletech občas potřebuju jednu z nich poponést, zatímco druhá odpočívá v kočárku. Mám manducu, ale už mi nevyhovuje. Holky v ní chtějí být jenom na zádech a tam je sama prostě nedám. díky
@anivbl natrénuj nasazování manducy na záda, není to těžké, na YT najdeš spoustu videí. Nejjistější máš podtočení pod rukou. Koukni třeba tady http://www.manduca.cz/zpusoby-noseni/#…
Krosna není ergonomická, je velká, těžká a neskladná, nepohodlná pro obě strany.
@Zireael dik, ale proste to ani mne, ani manzelovi nevyhovuje. Zvlast u te rocni to proste nejde. Potrebuju neco, co zvladnu sama a v okoli mam par lidi, co maji krosnu na vetsi deti a vyhovuje jim. Takze me zajima, jestli nekdo zna tuhle konkretni krosnu, ne presvedcovat o manduce ![]()
Jestli nevyhovuje manduca, tak s krosnou to bude jeste horsi. V okoli mam spis pripady, kdy se krosna hodila hned po prvnim vylete do sklepa a uz se nikdy nevytahla. Popremyslela bych nad jinym nositkem - treba tula toddler.
A jak to jako nejde? Ja mamducu na vsechny zpusoby vazu sama bez pomoci. Chce to jen maly trenink..