Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
…bo my na Moravě si vystačíme sami s vlastními chlapi a nepotřebujeme k tomu „odborníka“ ![]()
V Brně takových je, ale vyzkoušeno nemám.. když už potřebuješ „placený orgasmus“
@Ráchelia píše: …bo my na Moravě si vystačíme sami s vlastními chlapi a nepotřebujeme k tomu „odborníka“
někdy si vystačí i chlapi mezi sebou ![]()
@Attila8 píše:
Ahoj, chodíte někdo na erotické masáže? Myslím k profikovi, muži. Kde a kolik si za to bere? Klidně do zpráv, pokud by se to adminům nelíbilo. Díky. Já jsem Olomoucký kraj.
Může to být i masérka? O jedné vím, která to dělá. Nedělám si legraci.
@Attila8 V Praze na hlaváku večer to dostaneš i zadarmo… A že na to nadosmrti nezapomeneš…
A vážně - v čem je profík jinej, než chlap, kterýho si najdeš?
@Premek_Orac píše:
@Attila8 V Praze na hlaváku večer to dostaneš i zadarmo… A že na to nadosmrti nezapomeneš…
A vážně - v čem je profík jinej, než chlap, kterýho si najdeš?
@Attila8 píše:
Ale to není o placeném orgasmu, myslím že ten kdo na takové masáži byl mluví úplně jinak, je to o uvolnění totálním uvolnění a uvědomění si sebe sama.
ty se dokážeš totálně uvolnit před chlapem kterýho neznáš jo.. a ještě mu zaplatit.. aha
?
je tu jedna která to tady docela prosazuje ale bohužel změnila nick, tak nepomůžu..ale třeba se zde objeví
Tady sis zvolila špatné fórum pro podobný dotaz. Tohle fórum je z větší části plné prudérních zatrpklých matek, které nejsou schopny jakéhokoliv odbočení z normy a nutně ti musí napsat jak jsi špatná a že ony jsou tak skvělé, že by se nikdy k ničemu podobnému nesnížily.
Nicméně s tvým dotazem neporadím, jen radím obrátit se na jiný komunikační kanál, ideálně přímo se tématem zabývajícím.
@Sheelle píše:
Tady sis zvolila špatné fórum pro podobný dotaz. Tohle fórum je z větší části plné prudérních zatrpklých matek, které nejsou schopny jakéhokoliv odbočení z normy a nutně ti musí napsat jak jsi špatná a že ony jsou tak skvělé, že by se nikdy k ničemu podobnému nesnížily.Nicméně s tvým dotazem neporadím, jen radím obrátit se na jiný komunikační kanál, ideálně přímo se tématem zabývajícím.
jojo a pak jsou tady pseudotolerantní a nad věcí sen každého muže co musí ty ostatní ohodnotit ![]()
@jdukolem píše:
jojo a pak jsou tady pseudotolerantní a nad věcí sen každého muže co musí ty ostatní ohodnotit
Na erotické masáže chodím už víc jak 3 roky.Manžel se mnou sice spí pravidelně, ale je to jen pár minut a nikdy mne nepřivedl k orgasmu a ani se o to nesnaží. Prostě na mě kašle. Našla jsem si u nás v Hradci Králové maséra, který kromě klasických masáží dělá i erotické masáže pro ženy Zpočátku jsem se styděla, Ale teď toho nelituji, že jsem se odhodlala a jsem moc spokojená. Mám vždy krásný orgasmus někdy i 2×. Je to dvouhodinová masáž celého těla, takže nemám už bolesti zad jako dřív, protože sedím celý den v kanceláři. Je to velice jemná a příjemná masáž.
Mám osobní zkušenost s maserem z jižní Moravy, kdyby to pro Tebe nebylo daleko, tak napiš! Já jsem s ním na 100% spokojená
Pěkný den
@jdukolem píše:To jsem já!
ty se dokážeš totálně uvolnit před chlapem kterýho neznáš jo.. a ještě mu zaplatit.. aha?je tu jedna která to tady docela prosazuje ale bohužel změnila nick, tak nepomůžu..ale třeba se zde objeví
Ahojky. Někdo nějakou novou zkušenost? Ja byla nedávno na erotické masáži v Krkonoších, ona to ale měla být původně jen masáž šíje, ale tak jsme si maserem padli do oka, že mě zajížděl rukou víc a víc do klína, až…uf ![]()
@Marta1980 píše:
Ahojky. Někdo nějakou novou zkušenost? Ja byla nedávno na erotické masáži v Krkonoších, ona to ale měla být původně jen masáž šíje, ale tak jsme si maserem padli do oka, že mě zajížděl rukou víc a víc do klína, až…uf
Tak to já mám u maséra pravidelně každý měsíc… ![]()