Erotická masáž

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9935
23.7.16 14:25

Ne nechodím a ani mě to neláká :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
970
23.7.16 15:32

…bo my na Moravě si vystačíme sami s vlastními chlapi a nepotřebujeme k tomu „odborníka“ :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
23.7.16 16:51

V Brně takových je, ale vyzkoušeno nemám.. když už potřebuješ „placený orgasmus“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.7.16 20:05
@Ráchelia píše: …bo my na Moravě si vystačíme sami s vlastními chlapi a nepotřebujeme k tomu „odborníka“ :P

někdy si vystačí i chlapi mezi sebou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
10.8.16 14:18
@Attila8 píše:
Ahoj, chodíte někdo na erotické masáže? Myslím k profikovi, muži. Kde a kolik si za to bere? Klidně do zpráv, pokud by se to adminům nelíbilo. Díky. Já jsem Olomoucký kraj.

Může to být i masérka? O jedné vím, která to dělá. Nedělám si legraci.

• Citovat
  • Upravit
10235
10.8.16 14:24

@Attila8 V Praze na hlaváku večer to dostaneš i zadarmo… A že na to nadosmrti nezapomeneš…
A vážně - v čem je profík jinej, než chlap, kterýho si najdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
10.8.16 14:40
@Premek_Orac píše:
@Attila8 V Praze na hlaváku večer to dostaneš i zadarmo… A že na to nadosmrti nezapomeneš…
A vážně - v čem je profík jinej, než chlap, kterýho si najdeš?
:dance: :dance: :dance:
  • Citovat
  • Upravit
49159
10.8.16 14:46
@Attila8 píše:
Ale to není o placeném orgasmu, myslím že ten kdo na takové masáži byl mluví úplně jinak, je to o uvolnění totálním uvolnění a uvědomění si sebe sama.

ty se dokážeš totálně uvolnit před chlapem kterýho neznáš jo.. a ještě mu zaplatit.. aha :think:?

je tu jedna která to tady docela prosazuje ale bohužel změnila nick, tak nepomůžu..ale třeba se zde objeví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
10.8.16 15:22

Tady sis zvolila špatné fórum pro podobný dotaz. Tohle fórum je z větší části plné prudérních zatrpklých matek, které nejsou schopny jakéhokoliv odbočení z normy a nutně ti musí napsat jak jsi špatná a že ony jsou tak skvělé, že by se nikdy k ničemu podobnému nesnížily.

Nicméně s tvým dotazem neporadím, jen radím obrátit se na jiný komunikační kanál, ideálně přímo se tématem zabývajícím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.8.16 16:51
@Sheelle píše:
Tady sis zvolila špatné fórum pro podobný dotaz. Tohle fórum je z větší části plné prudérních zatrpklých matek, které nejsou schopny jakéhokoliv odbočení z normy a nutně ti musí napsat jak jsi špatná a že ony jsou tak skvělé, že by se nikdy k ničemu podobnému nesnížily.Nicméně s tvým dotazem neporadím, jen radím obrátit se na jiný komunikační kanál, ideálně přímo se tématem zabývajícím.

jojo a pak jsou tady pseudotolerantní a nad věcí sen každého muže co musí ty ostatní ohodnotit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
29.1.19 15:06
@jdukolem píše:
jojo a pak jsou tady pseudotolerantní a nad věcí sen každého muže co musí ty ostatní ohodnotit :mavam:

Na erotické masáže chodím už víc jak 3 roky.Manžel se mnou sice spí pravidelně, ale je to jen pár minut a nikdy mne nepřivedl k orgasmu a ani se o to nesnaží. Prostě na mě kašle. Našla jsem si u nás v Hradci Králové maséra, který kromě klasických masáží dělá i erotické masáže pro ženy Zpočátku jsem se styděla, Ale teď toho nelituji, že jsem se odhodlala a jsem moc spokojená. Mám vždy krásný orgasmus někdy i 2×. Je to dvouhodinová masáž celého těla, takže nemám už bolesti zad jako dřív, protože sedím celý den v kanceláři. Je to velice jemná a příjemná masáž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.10.19 09:34

Re

Mám osobní zkušenost s maserem z jižní Moravy, kdyby to pro Tebe nebylo daleko, tak napiš! Já jsem s ním na 100% spokojená :-) Pěkný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
18.10.19 09:53
@jdukolem píše:
ty se dokážeš totálně uvolnit před chlapem kterýho neznáš jo.. a ještě mu zaplatit.. aha :think:?je tu jedna která to tady docela prosazuje ale bohužel změnila nick, tak nepomůžu..ale třeba se zde objeví
To jsem já! :) Na erotické masáže chodím už víc jak 3 roky. Manžel se mnou sice spí pravidelně, ale je to jen pár minut a nikdy mne nepřivedl k orgasmu a ani se o to nesnaží. Prostě na mě kašle. Našla jsem si u nás v Hradci Králové maséra, který kromě klasických masáží dělá i erotické masáže pro ženy Zpočátku jsem se styděla, Ale teď toho nelituji, že jsem se odhodlala a jsem moc spokojená. Mám vždy krásný orgasmus někdy i 2×. Je to dvouhodinová masáž celého těla, takže nemám už bolesti zad jako dřív, protože sedím celý den v kanceláři. Je to velice jemná a příjemná masáž.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
24.10.19 08:56

Ahojky. Někdo nějakou novou zkušenost? Ja byla nedávno na erotické masáži v Krkonoších, ona to ale měla být původně jen masáž šíje, ale tak jsme si maserem padli do oka, že mě zajížděl rukou víc a víc do klína, až…uf :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
24.10.19 10:33
@Marta1980 píše:
Ahojky. Někdo nějakou novou zkušenost? Ja byla nedávno na erotické masáži v Krkonoších, ona to ale měla být původně jen masáž šíje, ale tak jsme si maserem padli do oka, že mě zajížděl rukou víc a víc do klína, až…uf :-)

Tak to já mám u maséra pravidelně každý měsíc… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí