Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj maminky,máte některá zkušenost s erotickou masáží? Nejlépe v Praze. Můžete něco doporučit?
Zkoušela jsem tantrickou masáž, ale ta jě pro mě až moc „duchovního“ zaměření. Chci odreagování, pořádnou masáž a pokud se poštěstí, tak i vyvrcholení.
Koukala jsem na internetu, ale přijde mi to spíš jako nabídky do „lepších“ bordelů a navíc tam masírují samé holky kolem 20ti let
Chtěla bych někoho zkušenějšího. Na pohlaví nezáleží.Děkuji za názory a reakce a budu ráda i za nějaký příspěvek
L.
A co zkusit pritele, manzela? Milence, kamarad taky rad?
Ty bláho
to jsou dneska témata
tohle je aspon opravdu anonymní ![]()
tak když je „tantra moc duchovní“ co nabídnout
má to být pořádná masáž.. záleží jestli i zad
jinak kdyby šlo jen o určité místo na těle říct někomu blízkému a na zbytek těla zajít na klasiku.. Nevím cos čekala.. Ale že tantra je moc duchovní je kruté přirovnání.. Vypadá to žes šla pro sex, né na masáž
@martina.se píše:
no a ni? ten to bude umět
To sice bude, ale…
![]()
@angelsface píše:
To sice bude, ale…![]()
no jak ale..profík. Ten to musí umět.. co např s thajkou, že
když už, tak od chlapa ![]()
@renda81 píše:
Wow dneska to tu jede a to je po poledni
no počkej, prázdniny teprva začaly.. příští 4 týdny bude fakt veselo ![]()
@martina.se píše:
no počkej, prázdniny teprva začaly.. příští 4 týdny bude fakt veselo
se těším jak si prodloužím život, ještě že nejsou prázdniny pořád protože bych opravdu nerada byla nesmrtelná
![]()
@renda81 píše:
se těším jak si prodloužím život, ještě že nejsou prázdniny pořád protože bych opravdu nerada byla nesmrtelná![]()
![]()
po nic budou veikonoce, květen.. a ejhle letní
budem mít natrénované břicháče do plavek
![]()
@renda81 píše:
se těším jak si prodloužím život, ještě že nejsou prázdniny pořád protože bych opravdu nerada byla nesmrtelná![]()
![]()
Ahoj maminky,
máte některá zkušenost s erotickou masáží? Nejlépe v Praze. Můžete něco doporučit?
Zkoušela jsem tantrickou masáž, ale ta jě pro mě až moc „duchovního“ zaměření. Chci odreagování, pořádnou masáž a pokud se poštěstí, tak i vyvrcholení.
Koukala jsem na internetu, ale přijde mi to spíš jako nabídky do „lepších“ bordelů a navíc tam masírují samé holky kolem 20ti let
Chtěla bych někoho zkušenějšího. Na pohlaví nezáleží.
Děkuji za názory a reakce a budu ráda i za nějaký příspěvek
L.