Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V prodejně se zbraněmi se prodávají vystřelovací a to se liší podle typu atd, pak jsou obyčejné a tam je potřeba přímí kontakt. Ty jsem viděla i v tržnici. Ale raději bych koupila ve specializovaném obchodě. Při použití vám ale hrozí trestní stíhání za nepřimněřenou obranu.
Když to pustíš do člověka se slabým srdcem, tak si docela zaděláváš na problém… ![]()
Taky jsem o tom premyslela ale jak rikaji holky neprimerena ochrana, ublizeni na zdravi nebo dokonce zabiti…tak mam peprak
@Anonymní píše:
Prosím o radu, chtěla bych si pořídit paralyzér (důvody mám), může mi někdo z vás napsat, jak moc blízko je potřeba útočníkovi být, aby mohl být paralyzér použit? (aby prostě fungoval). Popř. máte nějaký tip? Předem moc děkuji a chtěla bych požádat o zachování anonymity.
zajdi si do prodejny se zbraněmi, druhů je povícero. Počítej ale s tim, že s tim můžeš člověka i zabít a mít z toho velké problémy. Jinak taky majzla na to, pokud Tě dotyčný drží - může se stát (u některých druhů), že on bude v pohodě a ránu chytneš ty. Záleží, jak je to koncipované..
Prosím o radu, chtěla bych si pořídit paralyzér (důvody mám), může mi někdo z vás napsat, jak moc blízko je potřeba útočníkovi být, aby mohl být paralyzér použit? (aby prostě fungoval). Popř. máte nějaký tip? Předem moc děkuji a chtěla bych požádat o zachování anonymity.