Jaký paralyzér, z jaké vzdálenosti je funkční

Anonymní
31.1.14 13:39

Jaký paralyzér

Prosím o radu, chtěla bych si pořídit paralyzér (důvody mám), může mi někdo z vás napsat, jak moc blízko je potřeba útočníkovi být, aby mohl být paralyzér použit? (aby prostě fungoval). Popř. máte nějaký tip? Předem moc děkuji a chtěla bych požádat o zachování anonymity.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2693
31.1.14 13:43

V prodejně se zbraněmi se prodávají vystřelovací a to se liší podle typu atd, pak jsou obyčejné a tam je potřeba přímí kontakt. Ty jsem viděla i v tržnici. Ale raději bych koupila ve specializovaném obchodě. Při použití vám ale hrozí trestní stíhání za nepřimněřenou obranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
31.1.14 13:47

Když to pustíš do člověka se slabým srdcem, tak si docela zaděláváš na problém… :think:

• Citovat
  • Upravit
7965
31.1.14 13:55

Taky jsem o tom premyslela ale jak rikaji holky neprimerena ochrana, ublizeni na zdravi nebo dokonce zabiti…tak mam peprak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.1.14 15:17
@Anonymní píše:
Prosím o radu, chtěla bych si pořídit paralyzér (důvody mám), může mi někdo z vás napsat, jak moc blízko je potřeba útočníkovi být, aby mohl být paralyzér použit? (aby prostě fungoval). Popř. máte nějaký tip? Předem moc děkuji a chtěla bych požádat o zachování anonymity.

zajdi si do prodejny se zbraněmi, druhů je povícero. Počítej ale s tim, že s tim můžeš člověka i zabít a mít z toho velké problémy. Jinak taky majzla na to, pokud Tě dotyčný drží - může se stát (u některých druhů), že on bude v pohodě a ránu chytneš ty. Záleží, jak je to koncipované..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová